x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 26 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 26 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Iul 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Berbec
Astazi Luna se muta in Scorpion si te predispune la emotii intense, care te consuma energetic. Relatia cu persoana iubita si cu copiii este departe de a fi armonioasa datorita nevoii tale de control si a suspiciunii. Poti manifesta o vointa foarte puternica si insisti sa iti impui punctul de vedere. Invata sa lasi de la tine, adica sa reduci agresivitatea investita.

Taur
Contextul astral de astazi te face foarte receptiv la dorintele prietenilor sau ale celor din anturaj. Le poti chiar supraaprecia si le poti pune inaintea nevoilor tale. Tempereaza-ti elanul de a sari in sprijinul celorlalti si menajeaza-ti resursele pentru a evita deziluziile. Fa-ti timp si pentru familie si camin, caci altfel s-ar putea simti neglijati.

Gemeni
Sub influentele astrale de astazi, poti simti nevoia de a te dezvolta spiritual si te poti gandi chiar sa alegi o cariera intr-un domeniu mistic. Manifesti o fire artistica, idealista. In relatia cu partenerul de viata iti poti exprima cu raceala si retinere emotiile. Manipularea si clarviziunea iti sunt atuuri la indemana astazi si poti influenta multi oameni.

Rac
In ceea ce te priveste, Luna in Scorpion activeaza zona afirmarii prin creativitate. Manifesti interes catre strainatate, filosofie, spiritualitate sau studiu. Poti alege sa pleci intr-o calatorie la mare distanta in care sa gasesti multa placere si chiar sa ai de castigat. Pot aparea unele discutii incordate cu membrii familiei din pricina lipsei banilor.

Leu
In cazul tau, Luna in Scorpion este plasata in zona sufletului, a trecutului si te predispune la emotivitate si sensibilitate. Esti empatic, extrem de intuitiv, preiei usor vibratiile mediului exterior si iti poti schimba usor dispozitia. Poti fi fericitul beneficiar al unor castiguri financiare provenite din asocierile in care esti implicat.

Fecioara
Pe tine Luna in Scorpion te stimuleaza in zona mentalului, a comunicarii sau a calatoriilor scurte. Simti o nevoie stringenta de companie si nu iti place sa stai singur. Ratiunea ta este destul de intunecata, iti este greu sa intuiesti caracterul si dorintele celor cu care relationezi si intretii discutii pe teme abstracte. Drumurile cu masina necesita prudenta.

Balanta
Sub influenta Lunii din Scorpion tu te poti arata preocupat de stima de sine si de valoarea ta. Poti intra in conflict cu unii membri ai colectivului din care faci parte. Prin ideile impartasite, poti constata ca aveti viziuni diferite si te pot inhiba sau poti simti ca nu esti apreciat la justa ta valoare. La locul de munca esti idealist si simti sa stai izolat.

Scorpion
Astazi Luna intra in semnul tau zodiacal si iti stimuleaza temperamentul, modul in care te manifesti pe tine insuti. Esti foarte expresiv in comunicare, dar poti deveni si extremist, iti cunosti capacitatile dar si limitarile. Incearca sa nu opui rezistenta si sa fii cooperant in relatia cu sefii sau autoritatile chiar daca consideri ca stii tu mai bine ce este de facut.

Sagetator
In ceea ce te priveste, Luna in Scorpion incheie un ciclu de evolutie si te predispune la introspectie. Ia-ti un timp cu tine, cufunda-te in constiinta ta, exploreaza-te si vezi in ce masura ai evoluat. Poti avea incantarea sa constati ca ti-ai implinit un vis din copilarie. Mintea iti poate fi confuza si poti resimti un conflict interior intre inima si ratiune.

Capricorn
In cazul tau, Luna in Scorpion este plasata in zona anturajului, a prietenilor si a proiectelor. Manifesti o personalitate puternica, dominatoare dar cuceresti prin farmecul si profunzimea cuvintelor tale. Poti fi orientat catre misticism si ezoterism. Esti foarte inspirat in comunicare si transmiti o nota de mister, pastrand unele chestiuni doar pentru tine.

Varsator
Tu primesti stimularea Lunii din Scorpion in zona carierei si a prestigiului social. Poti identifica noi surse de casting din munca proprie prin mijloace mai putin obisnuite in domenii care au legatura cu lichidele. Ai grija la tendinta de a cheltui in exces si orienteaza-te catre lucruri care iti sunt cu adevarat de folos pentru a nu-ti atrage criticile colaboratorilor.

Pesti
In cazul tau, Luna in Scorpion iti activeaza zona constiintei si a aspiratiilor inalte. Locul si conditiile de munca sunt in proces de revizuire si poti simti nevoia de schimbare, de a te administra diferit, altfel decat obisnuiai sa o faci in trecut. Anturajul este si el in reconfigurare si poti alege sa rupi unele relatii sau prietenii care simti ca nu te mai implinesc.

×