x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 27 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 27 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Astazi imaginatia ta nu cunoaste limite si esti predispus la visare cu ochii deschisi. Partenerul de viata sau copiii sunt legatura ta cu realitatea si iti recomand sa primesti sprijinul lor pentru a ramane cu picioarele pe pamant. Chiar daca ai tendinta de a te izola sau de a face doar ce iti place, integreaza-te in peisaj pentru a evita conflictele cu autoritatile.

Taur
Tu astazi esti ca un balsam pentru cei din jurul tau. Te implici in activitati spirituale sau artistice impreuna cu prietenii sau cu cei din anturaj. Revizuieste-ti rutina zilnica si incearca sa duci un trai echilibrat, caci organismul tau este destul de sensibil. Investeste armonie si cooperare in relatiile de la locul de munca, gandeste si hraneste-te sanatos.

Gemeni
In cazul zau, afisezi o masca de optimism si buna dispozitie. Iti place sa iesi in fata prin actiuni umanitare, de salvator. Ai o vointa foarte puternica, tinzi sa manipulezi atat persoana iubita, cat si pe cei din anturaj, pentru a-ti atinge obiectivele propuse si pentru a castiga notorietate. Drumurile cu masina necesita maxima prudenta si atentie.

Rac
Sub inflentele astrale de astazi, tu ai tendinta de a visa la calatorii in strainatate, poate chiar de natura umanitara sau spirituala, dar nu te grabi sa faci rezervarile necesare, caci ai putea scapa din vedere aspectele practice. Dorintele tale sunt foarte importante pentru tine, dar este de evitat achizitionarea produselor de lux sau a operelor de arta, caci exista riscul sa te inseli.

Leu
Astazi primesti incercari in zona relatiilor si a parteneriatelor. In aceasta perioada, ai sentimente puternice fata de casa si fata de familie. Ridici foarte multe pretentii, in special partenerului de viata. Simti o puternica nevoie de libertate in relatiile tale, dar in acelasi timp iti place ca oamenii sa graviteze in jurul tau. Fii prudent in trafic.

Fecioara
Locul de munca continua sa iti atraga atentia si energia chiar si astazi. Iti place sa ai mana libera, esti extrem de creativ, ingenios si accesezi resurse nebanuite. Astazi poti face bani din piatra seaca, dar evita riscurile sau speculatiile financiare. Fii receptiv la nevoile partenerului de viata. Drumurile cu masina necesita atentie si prudenta.

Balanta
Tu iti dedici intreaga atentie persoanei iubite si copiilor. In cazul in care ai copii, iti iei in serios rolul de parinte si iti asumi responsabilitatile aferente. Pot aparea unele discutii incordate cu partenerul de viata, pornind de la lipsa banilor. Cauti compania prietenilor, iti plac activitatile recreative de grup, dar ai putea intra in conflict cu persoanele de sex opus.

Scorpion
In cazul tau, astazi te remarci prin creativitate si prin talentele tale artistice. Iti plac muzica, dansul, arta, teatrul orice distractie care te ajuta sa evadezi din realitate. Esti foarte exteriorizat si cauti recunoastere si admiratie. Adori actiunea si nu ti se potriveste postura de spectator. Tempereaza-ti orgoliul si impulsivitatea, in special in relatia cu autoritatile.

Sagetator
Astazi manifesti o latura emotionala si dispui de o receptivitate psihica deosebita. Ai tendinta de a idealiza parintii, familia sau casa in care locuiesti. Iti prieste compania parintilor, a persoanelor mai in varsta sau mai intelepte, caci ei stiu cum sa te abordeze si sa iti ofere protectie. Conserva-ti energia, evita capcana luptei pentru a avea dreptate.

Capricorn
Tu ai o fantezie vie si esti un povestitor fermecator. Precizia nu este punctul tau forte in comunicare, dar patrunzi in profunzimea lucrurilor si ai putea avea impactsi trecere la superiorii ierarhici. Evita manipularea sau forta pentru a-ti creste prestigiul, caci ce semeni, aia culegi si ai putea fi intimidat de oameni cu acelasi gen de manifestare.

Varsator
Astazi iti sta gandul la bani si cauti solutii pentru imbunatatirea standardului tau de viata. Ai tendinta de a-ti urma intuitia si a lasa lucrurile sa se aseze de la sine. Totusi daca intentionezi sa semnezi un contract sau sa te angajezi intr-un parteneriat, iti recomand sa analizezi la rece toate datele si sa nu te pripesti. Partenerul de viata poate fi un spirjin inspirat si binevoitor.

Pesti
Tu astazi esti hipersenzitiv, inspirat, vizionar si un consilier de nadejde. Cei din anturaj par sa simta calitatile de care dispui si vin catre tine sa iti solicite sfatul legat de asumarea unor responsabilitati sau poate de planul lor de cariera. Asculta activ, fii diplomat, intelept si nu incerca sa iti impui propria viziunea supra vietii.

×