x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 29 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 29 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Noi 2012   •   19:43
Horoscop zilnic, joi 29 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna tranzitează şi azi zodia Gemenilor, dar până după-amiază are un mers aparent în ”gol”, fapt care nu favorizează demararea de noi proiecte, contracte, drumuri sau schimburi. Amână semnarea oricărui contract sau înţelegeri. Este posibilă o întrevedere cu şeful, care te laudă şi ţi-ar putea promite unele favoruri. Nu îţi crea aşteptări până când promisiunile nu se materializează.

Taur
Tu resimţi influenţele astrale de astăzi în zona banilor proveniţi din munca proprie. Eşti foarte cheltuitor, dar şi uşor de dus de nas. Îţi recomand să stai departe de magazine, iar dacă ai cumpărături stringente de făcut, îţi recomand să pleci cu lista făcută şi să nu te abaţi de la ea, pentru a nu-ţi irosi resursele. Te-ai putea bucura de o surpriză din partea soţului/soţiei sau a unui asociat.

Gemeni
Luna tranzitează şi azi semnul tău zodiacal şi te predispune la indiscreţie, curiozitate, fiind tentat să ”îţi bagi nasul unde nu îţi fierbe oala”. Vezi-ţi de treburile tale, hrăneşte-te sănătos şi inveşte-ţi constructiv energia. O colegă de serviciu sau o subordonată îţi poate face o mică bucurie. Raporturile cu colegii sunt armonioase şi ai putea avea de câştigat de pe urma lor.

Rac
Ziua de astăzi este ideală pentru introspecţie sau meditaţie în izolare. Mentalul tău pare să fie foarte activ şi probabil îţi mişună tot felul de gânduri prin cap. Fă-ţi timp să stai cu tine, observă-ţi gândurile, reacţiile şi îngrijeşte-ţi sufletul ascultând muzică sau prin meditaţie ori rugăciune. Persoana iubită sau copiii îţi sunt alături şi te-ar putea surprinde cu gesturi pline de iubire.

Leu
În cazul tău, Luna în Gemeni de astăzi nu favorizează crearea de noi contacte sociale sau contractarea de clienţi noi. Dacă simţi să socializezi, alege compania prietenilor apropiaţi şi devotaţi. Pe cât posibil, amână discuţiile sau negocierile cu clienţii în vederea demarării de noi proiecte sau, dacă sunt deja programate, nu îţi crea prea mari aşteptări legat de rezultatele întâlnirilor de azi.

Fecioară
Tu resimţi influenţa tranzitului Lunii prin Gemeni în zona carierei şi a puterii. Astăzi nu eşti prea dornic să îţi asumi responsabilităţi, poţi lasa impresia unui om superficial, şi nu prea ai chef de muncă, ceea ce ţi-ar putea atrage nemulţumirea şefilor. Nu te pierde în multe activităţi, fă cât poţi şi nu fi prea dur cu tine însuţi. Îţi poţi regăsi bucuria de viaţă la o şuetă, în compania fraţilor.

Balanţă
Sub influenţa astrelor de astăzi, tu eşti foarte idealist, îţi place să dezbaţi pe teme religioase, filosofice, dar ai putea pierde contactul cu realitatea. Dominat de dorinţa de a avea dreptate, ai putea manifesta tendinţa de a repezi oamenii sau nu le dai dreptul la replică. Controlează-ţi debitul verbal şi ascultă activ. Cineva din familie, poate chiar soţul, îţi întăreşte încrederea în tine.

Scorpion

Aşteptările tale legate de revendicarea unei moşteniri sau a drepturilor băneşti ce ţi se cuvin ca urmare a muncii prestate în colaborare nu păr a se îndeplini astăzi. Nu îţi pierde răbdarea, detaşează-te şi ai încredere că totul se întâmplă la momentul potrivit. Eşti foarte curios în materie de plăceri senzuale, îţi place să cucereşti şi exerciţi mult magnetism faţă de sexul opus.

Săgetător
În cazul tău, ziua de astăzi nu este favorabilă demarării de noi parteneriate sau colaborări. Eşti foarte efervescent, alunecos, nu îţi tace gura mai deloc şi îţi place să dezbaţi diverse subiecte cu partenerul de viaţă sau cu cei profesionali. Ai tendinţa de a acapara atenţia şi te-ai putea simţi neglijat dacă cineva are şi altă treaba decât să te asculte pe tine. Fii atent la măsură!

Capricorn
Având Luna proiectată în zona modului în care te administrezi, a rutinei cotidiene, astăzi eşti foarte împrăştiat. Programul tău pare foarte dezorganizat, îţi este greu să îţi păstrezi concentrarea şi sari foarte uşor de la o treabă la alta, fără a duce ceva la bun sfârşit. Ţine-te departe de bârfele de la serviciu. Ar fi de preferat să faci destăinuiri doar prietenilor cei mai apropiaţi.

Vărsător

În ceea ce te priveşte, Luna în Gemeni de astăzi îţi activează zona iubirii, a jocurilor şi distracţiilor. Eşti înclinat spre flirt, îţi place să te joci şi fugi cât poţi de departe de asumarea responsabilităţilor, în special a celor de părinte. Evită achiziţia obiectelor de lux, speculaţiile financiare sau investiţiile de orice fel. La serviciu ţi se promite o promovare, dar nu te pripi să sărbătoreşti.

Peşti
Aspectele astrale de astăzi te predispun la emotivitate, sensibilitate şi empatie sporită. Ai tendinţa de a te retrage în sânul familiei sau în siguranţa căminului tău. Te simţi destul de agitat chiar şi acasă, unde parcă nu îţi găseşti locul. Deschide-ţi sufletul către cei dragi, spune tot ce te apăsă, căci poţi vindeca unele frustrări acumulate şi poţi restabili pacea şi armonia.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic