x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 3 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 3 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

02 Mai 2012   •   21:00
Horoscop zilnic,  joi 3 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Luna se afla astazi in Balanta. Aspectele sunt tensionate si e posibil sa avem sentimentul ca ne aflam intr-un punct de cotitura, in care nu mai putem evita unele decizii care vizeaza anumite relatii si parteneriate.

BERBEC
Luna in Balanta si aspectele pe care le formeaza creeaza contextul potrivit pentru a lamuri o serie de aspecte legate de relatii de colaborare, parteneriate sau relatia de cuplu. Este momentul sa pui toate nemultumirile pe tapet si sa comunici deschis, sincer si onest cu cei din jur, pentru a transforma tot ce nu functioneaza in relatiile cu acestia.

TAUR
Ziua de astazi poate fi tensionata, insa iti aduce si beneficii daca esti dispus sa-ti asumi o serie de alegeri trecute in ceea ce priveste zona profesionala. Cu alte cuvinte, acum e momentul sa indrepti unele greseli sau sa ceri sprijinul unor specialisti intr-o problema legata de un proiect. In ceea ce priveste sanatatea, ziua de astazi este potrivita pentru a lua niste masuri.

GEMENI
S-ar putea ca astazi sa pari dur, chiar lipsit de scrupule, inclusiv in relatia de iubire. De aceea e bine ca, indiferent de nemultumirile si temerile care te framanta, sa-ti deschizi inima, sa fii compasiv si sa tii cont si de sentimentele celorlalti atunci cand faci alegeri. Cu atat mai mult daca esti intr-un moment de rascruce.

RAC
Luna se afla astazi in Balanta si activeaza zona familiei, locuintei, patrimoniului. E posibil sa te simti constrans, sa-ti fie blocate niste intentii, sa ai sentimentul limitarii sau sa simti nevoia sa te izolezi. Este o zi excelenta pentru a face niste alegeri legate de investitii sau pentru a lamuri niste neintelegeri acumulate in relatiile cu cei apropiati.

LEU
Luna in Balanta activeaza zona comunicarii, deplasarilor, studiilor. Aspectele sunt dinamice, semn ca e nevoie de ceva efort pentru a te face inteles de cei din jur. E posibil, pe de alta parte, sa se amane o calatorie sau sa-ti schimbi programul propus pentru a-i oferi cuiva sprijinul. Accepta toate schimbarile neasteptate, intrucat se vor dovedi de bun augur, chiar daca nu par.

FECIOARA
Banii sunt prioritatea ta astazi. Faci calcule peste calcule, te gandesti cum sa rezolvi o problema financiara sau cum sa te achiti de niste datorii, mai ales ca e posibil sa apara cheltuieli neprevazute si tot felul de alte surprize. In acest context, e foarte important sa te detasezi, sa ai incredere in capacitatea ta de a gasi solutiile cele mai bune si a te descurca in orice conditii.

BALANTA
Luna se afla astazi in semnul tau zodiacal si te invita sa fii ceva mai atent la nevoile, dorintele si scopurile tale. Este un moment favorabil pentru a face o triere in activitati, pentru a te ocupa de dezvoltarea ta personala sau pentru a lua niste hotarari legate de imagine, statut si expunere sociala.

SCORPION
O zi potrivita pentru introspectie, autoanaliza, evaluare a alegerilor facute in ultima vreme. Incearca sa nu-ti incarci agenda si sa-ti faci mai mult timp pentru tine. Meditatia si rugaciunea pot aduce mari beneficii sufletului tau. De asemenea, e foarte important sa te izolezi de agitatia lumii si sa ai grija de sanatatea ta.

SAGETATOR
O zi buna pentru reevaluarea unor aspiratii, pentru a face "curatenie" in anturaj sau pentru a schimba ceva in derularea unui proiect pe care l-ai demarat. Sunt de evitat cheltuielile pripite si imprumuturile. De asemenea, incearca sa nu amesteci prieteniile cu afacerile.

CAPRICORN
Luna in Balanta, in zona carierei si puterii, te invita sa-ti asumi autoritatea, sa renunti la niste activitati care nu ti se mai potrivesc, sa vorbesti deschis despre intentiile tale, sa ai curajul sa-ti asumi unele greseli. Este o zi a bilantului si a evaluarii lucide in ceea ce priveste activitatea si pozitia profesionala.

VARSATOR
Astazi e posibil sa te indoiesti de unele credinte si convingeri de care pana acum tineai "cu dintii". E momentul sa accepti ca e posibil ca unele principii sa fie invechite si, prin urmare, sa renunti la ele fara sa clipesti. Astfel, faci loc unor viziuni si convingeri noi, mult mai constructive.

PESTI
Asteptarile pe care le ai de la cei din jur s-ar putea sa fie cam mari astazi. De aceea, daca te incapatanezi sa-ti impui punctul de vedere, e posibil sa intri in polemici cu persoana iubita sau cu copiii. Asadar, fii ceva mai flexibil, accepta ca uneori nu ai dreptate si invata sa primesti sprijin de la cei din jur.

×