x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 10 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 10 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Dec 2012   •   20:07
Horoscop zilnic, luni 10 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
În cursul acestei zile, Luna tranzitează zodia Scorpionului şi îţi energizează zona banilor luaţi cu împrumut sau a resurselor celorlalţi. Dacă erai în căutarea unei surse de finanţare pentru proiecte îndrăzneţe, astăzi te-ai putea bucura de aprobarea unui credit sau dosar de finanţare. Urmează-ţi instinctul spre prudenţă, nu te pripi şi construieşte în timp, pas cu pas.

Taur
În această perioadă tu eşti mult mai atent la oamenii cu care relaţionezi, în special la partenerul de viaţă. Dacă eşti în rândul burlacilor, poţi simţi impulsul de a-ţi oficializa relaţia. Afişezi un aer de om serios, matur şi foarte profund. Eşti în căutarea unor mijloace concrete de materializare a idealurilor tale şi o poţi face cu participarea partenerului de viaţă.

Gemeni

Tranzitul Lunii prin Scorpion atrage în cazul tău, multă muncă, făcută cu deosebită pasiune şi dedicare deplină. Chiar dacă volumul de muncă este foarte mare, partea bună este că eşti foarte sârguincios şi dispui de energia, tonusul şi atitudinea potrivite pentru a-ţi îndeplini cu succes sarcinile. Totuşi nu te extenua, fă pauze de odihnă şi hrăneşte-te cât mai sănătos.

Rac
Stimulat de Luna în Scorpion, tu eşti încercat de trăiri intense pe plan afectiv. Îmbini cu măiestrie senzualitatea şi seriozitatea, astfel încât raporturile cu persoana iubită sunt dintre cele mai fructuoase. Deşi pe alocuri ai putea părea rigid sau posac, în realitate eşti foarte profund. Ieşi din carapacea ta, deschide-ţi inima şi însoţeşte-te doar cu cine ţi-e drag.

Leu

Această zi, aflată sub patrojanul Lunii în Scorpion, îţi scoate la iveală latura sensibilă, emotivă, dornică de protecţie şi securitate. Poţi demara unele proiecte pe termen lung, legate de înfrumuseţarea căminului, fie prin schimbarea decorului, fie prin îmbunătăţirea ambianţei, armonizând relaţiile familiale. La muncă, nimic nu scapă ochiului tău vigilent.

Fecioară
Sub influenţa Lunii în Scorpion, proiectată în sectorul gândirii şi al comunicării, astăzi eşti destul de “scump” la vorba. Precizia afirmaţiilor tale ţine loc de etalon, căci nu te avânţi în discuţii fără să fi verificat de-a fir a păr. Persoana iubită pare să fie pe aceeaşi lungime de undă cu tine şi ştie cum să te abordeze, ceea ce poate deschide o bună punte de comunicare.

Balanţă
Conjuncţia Lună ­ Saturn în zodia Scorpionului te face cumpătat, calculat şi uşor zgârcit în ceea ce priveşte resursele tale. Fii optimist, priveşte partea plină a paharului şi concentrează-te pe ce ai şi ce poţi, mai degrabă decât pe lipsuri. Familia îţi oferă sprijin necondiţionat şi te-ar putea inspira spre noi talente sau calităţi oculte, care merită a fi exploatate.

Scorpion

Luna găzduită de zodia ta îşi pune amprenta asupra atitudinii tale, a modului în care te manifeşti pe tine însuţi. Dispui de o voinţă de fier, eşti perseverent şi parcă ai la dispoziţie tot timpul din lume pentru a-ţi duce la îndeplinire planurile. Deşi eşti foarte încăpăţânat şi greu te-ar putea abate cineva de pe drumul tău, comunci şi negociezi într-un mod elevat.

Săgetător

Luna în Scorpion de astăzi te predispune la cugetări profunde, în taină, departe de ochii lumii. Închei acum un ciclu de evoluţie, iar în acest context îţi recomand să priveşti cu înţelepciune spre ultima perioadă din viaţa ta, să îţi tragi învăţăminte de preţ, să îţi iei putere şi valoare din experienţa de viaţă acumulată şi integrată. Revelaţiile sunt transformatoare.

Capricorn
Sub influenţa Lunii în Scorpion de astăzi, tu eşti stimulat să arunci un ochi foarte selectiv asupra prietenilor, a anturajului sau chiar a clientelei. Dispui de o viziune foarte clară asupra ce îţi doreşti să ai în jurul tău. Compromisurile nu sunt pentru tine, iar proiectele, clienţii sau organizaţiile care nu te pun în valoare sau nu te provoacă se cer a fi reconfigurate sau rupte.

Vărsător

Ambiţia de a te autodepăşi te motivează să faci planuri de evoluţie profesională. Dacă nu ţi-ai găsit încă direcţia de urmat sau dacă simţi să faci o schimbare în carieră, energia acestor zile îţi suflă în pânze. Faci paşi mici, atent chibzuiţi, dar siguri. Priveşte cu sinceritate la parcursul tău profesional căci ai putea conştientiza unele complexe care te ţin pe loc.

Peşti
Luna aflată în trecere prin zodia Scorpionului îţi activează setea de cunoaştere, dar şi pentru călătorii în locuri îndepărtate, poate chiar călătorii în scopuri iniţiatice. Manifeşti o fire foarte practică, serioasă şi te implici cu maximum de responsabilitate în orice activitate de studiu. Implicit anturajul tău ar putea fi cernut prin filtrul evoluţiei intelectuale sau spirituale.

×