x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 20 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 20 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Aug 2012   •   21:00
Berbec
Astazi poti resimti stres si tensiune interioara datorita aspectelor in care Luna este implicata. Esti provocat si stimulat catre evolutie spirituala si regenerare. Iti este dat sa echilibrezi cu intelepciune capacitatea de a-ti castiga singur banii, cu deschiderea de a primi tot ceea ce viata iti ofera. In plan afectiv ai de armonizat iubirea daruita si asteptarile de a primi.

Taur
Si in cazul tau, ziua de astazi este destul de tensionata prin prisma aspectelor formate de Luna. Accentul pica pe sectorul muncii si al sanatatii. Este un moment important, de constientizare a atitudinii tale fata de munca, astfel incat sa iti intretii sanatatea. Pe de alta parte, modul tau de comunicare se cere ajustat si impregnat cu iubire, deschidere si caldura.

Gemeni
Contextul astral de astazi te predispune la hipersensibilitate si emotivitate. Pari a fi foarte critic si greu de multumit de familie sau de apropiati. Esti destul de inchis in tine, defensiv si, in loc sa te exprimi clar si deschis, poti trai cu asteptarea ca ceilalti sa iti ghiceasca nevoile, ceea ce te-ar putea face destul de dificil de gestionat.

Rac
Comunicarea nu pare sa fie punctul tau forte astazi. Iti poate fi destul de greu sa iti aduni ideile, esti dezordonat, haotic si te pierzi in detalii. Ideal ar fi sa amani semnarea actelor sau contractelor importante pana cand vei putea vedea mai clar lucrurile. Nu este o zi propice pentru a pleca la drum, dar, daca esti nevoit sa o faci, fii prudent si precaut.

Leu
Atentia ta pare sa fie concentrata catre banii castigati din munca proprie. Ai putea fi incercat de sentimentul ca nu esti apreciat la justa ta valoare si, in consecinta, nici remuneratia nu te multumeste. Stai departe de magazine si evita pe cat posibil cheltuielile. Meriti si poti avea tot ce iti doresti, dar asteapta momentul cand iti vei putea evalua corect nevoile si resursele.

Fecioara
Relatia cu tine pare sa fie o provocare pentru toata lumea, chiar si pentru tine insuti. Esti capricios, ai toane si esti dependent de aprecierea celor din jur. Starea ta de spirit pare sa fie dictata de atentia si de sustinerea celorlalti. Ai incredere in tine si tempereaza-ti tendinta catre critica, deoarece tot ce manifesti investesti in modul in care esti perceput de ceilalti.

Balanta
Ziua de astazi se anunta destul de tensionata. Esti in cautarea iubirii si a armoniei in relatiile tale si in special in relatia cu familia si cu cei apropiati. Manifesti o fire incapatanata, manipulativa, chiar distructiva. In cazul in care simti sa schimbi ceva in camin, incepe prin a fi mai tolerant, fii prezent in viata ta si lasa lucrurile sa se aseze de la sine.

Scorpion
Tu esti iubitor, compasiv, dedici mult timp si atentie problemelor celorlalti pana la extenuare si te cam neglijezi pe tine. Comunica direct, clar, structurat, exprima-te pe tine insuti si, din respect si consideratie pentru valoarea personala, ai putea elimina compromisul de dragul de a da bine. Astazi fa-ti un scop din a te pune pe tine pe locul intai in viata ta.

Sagetator
Tu astazi reusesti sa atragi atentia celor din anturaj. Esti destul de incordat si nu iti trebuie prea mult pana sa rabufnesti. Ramai in zona prieteniei, condu discutiile si ostilitatile dupa bunul tau plac, caci ai acest potential. Pe plan financiar nu stai prea grozav, dar ai incredere ca sursele de castig se regenereaza si le vei putea accesa la momentul oportun.

Capricorn
Te poti confrunta cu situatii dificile, stresante si care, negestionate cu intelepciune, ar putea refula in exterior. Ai de echilibrat intimitatea si cariera. Acasa poti avea parte de surprize placute, cu conditia sa fii detasat si sa le primesti cu inima deschisa si atitudinea potrivita. La serviciu renunta la autoritatea exagerata si primeste sprijinul colegilor.

Varsator
Te arati sensibil, usor de ranit si ai putea deveni usor irascibil la locul de munca in caz ca nu ai invatat sa relationezi si sa functionezi in echipa. Comunica-ti sincer si deschis dorintele, nu lua personal eventualele nemultumiri ale subordonatilor, ci manifesta intelegere si compasiune. Drumurile cu masina necesita maxima atentie si prudenta.

Pesti
Tu resimti tensiunea astrala de astazi in zona posesiunilor si in zona afectiva. In plan financiar, probabil ca tot ce iei pe mere dai pe pere, asa ca lasa banii sa circule si nu te atasa de ei. Pe plan afectiv vei avea de armonizat iubirea oferita cu cea primita. Stai pur si simplu in starea de iubire, identifica-te cu ea, nu opune nici o rezistenta si las-o sa te duca.

×