x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 21 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni, 21 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Mai 2012   •   21:00
Horoscop zilnic, luni, 21 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro


--------------------------------------------

Aceasta zi este marcata de un eveniment astrologic important. Este Luna Noua in Gemeni, un nou inceput in ce priveste comunicarea, transmiterea mesajelor, gestionarea relatiilor cu anturajul apropiat. Iata care sunt predispozitiile pentru fiecare zodie:

BERBEC
Luna Noua in Gemeni aduce un nou mod de a gandi si privi, te provoaca sa renunti la conceptii si pareri vechi. E posibil ca in aceste zile sa revina tot felul de amintiri legate de experiente relationale trecute, care, puse cap la cap, te ajuta sa vezi un tipar nefunctional la care e timpul sa renunti.

TAUR
Aspectul de Luna Noua se produce in casa banilor si resurselor proprii, zona in care ai nevoie de o noua viziune, un alt mod de a te pune in valoare si de a atrage bunastarea. E posibil ca astazi sau in zilele urmatoare sa ti se ia un val de pe ochi si sa vezi totul, dintr-odata, din alt unghi. Fii atent la ceea ce simti si auzi in interior, apoi fa primul pas pe un drum nou.

GEMENI
Luna se intalneste astazi cu Soarele, in zodia ta. Este o zi importanta, prin intensitatea revelatiilor si profunzimea intelegerii unor tipare de gandire si actiune vechi, care acum nu mai functioneaza. Ai ocazia sa te reinventezi, din interior catre exterior, si sa creezi noi oportunitati de crestere, evolutie si succes.

RAC
Dupa cateva saptamani extrem de dinamice in ce priveste viata sociala, in care te-ai intalnit cu tot felul de oameni, idei si propuneri, acum e momentul sa iei toata aceasta experienta si sa o diseci in interior. Asadar, retragerea din contexte sociale agitate iti face foarte bine acum, mai ales ca ai nevoie de liniste pentru a gasi raspunsuri in interior.

LEU
Pentru tine, Luna Noua in Gemeni poate aduce o viziune proaspata asupra unor aspiratii, proiecte sau relatii de prietenie. E momentul sa-ti modifici mesajul, sa privesti oamenii din preajma dupa noi criterii si sa cauti alte punti de comunicare. Relatiile toxice se rup si sunt inlocuite de altele mult mai constructive. Acum ai nevoie de oameni care-ti impartasesc ideile.

FECIOARA
Pentru tine, Luna Noua pune cariera in prim plan. Aceasta este zona care poate fi supusa schimbarilor, in urmatoarele saptamani. Multi nativi iau acum segmentul carierei si pozitia profesionala la analizat si s-ar putea sa constate ca, in multe situatii, au ales sa onoreze circumstante in loc sa faca ce-si doresc si le place cu adevarat.

BALANTA
Pe tine, Luna Noua in Gemeni te provoaca, in urmatoarele patru saptamani, sa-ti revizuiesti unele credinte si convingeri, mai ales in ce priveste relatiile, parteneriatele dar si imaginea ta in lume. Poti renunta la unele dorinte care nu mai corespund etapei evolutive in care te afli, pentru a le inlocui cu altele, mai aproape de cine esti acum.

SCORPION
In cazul tau, atentia se indreapta spre bani, resurse materiale si orice altceva vrei sa accesezi din exterior. Astazi si in zilele care urmeaza, poti identifica programe mentale vechi, foarte subtile, care te-au oprit sa primesti ceea ce au altii sa-ti ofere. Poti transforma acum aceste programe si poti identifica noi oportunitati de castig prin asocieri si colaborari.

SAGETATOR
Vrei nu vrei, incepand de astazi, relatia conjungala sau alte relatii oficiale vor fi testate si reformulate. Vor iesi la iveala lucruri pe care nici tu si nici ceilalti nu le-ati spus, se vor face impartasiri si, in final, se vor trage concluziile. Practic, acum sentimentele sunt supuse probei profunzimii si sinceritatii.

CAPRICORN
Mai stai sau nu, la vechiul loc de munca? Munca pe care o faci te mai inspira sau a devenit o rutina obositoare? Acestea sunt intrebarile care persista in mintea ta in aceste zile. De aceea, e foarte posibil ca multi nativi, chiar daca nu schimba locul de munca, macar vor schimba abordarea si vor crea ceva nou acolo unde sunt.

VARSATOR
Pentru tine, Luna Noua in Gemeni vine cu dor de iubire, aventura si extravagante. Pentru tine, se inchide un ciclu din punct de vedere sentimental. Fie renunti la o relatie din care ai invatat ce era de invatat, fie intri intr-o etapa noua, pe alte baze si cu alte asteptari. Este un timp bun si pentru demararea unui proiect.

PESTI
Aceasta zi poate fi aducatoare de revelatii in ce priveste relatiile cu familia, situatia locativa sau averea. Pentru cateva saptamani de acum incolo, accentul va fi pus pe lamurirea unor neintelegeri, impartirea unor bunuri sau luarea altor decizii importante legate de locuinta si camin.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic