x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 24 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 24 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Luna in Capricorn de astazi iti stimuleaza gustul pentru putere si recunoastere sociala. Nu stai prea bine la capitolul rabdare, simti ca bati pasul pe loc si ai tendinta de a da vina pe partenerul de viata sau pe partenerii de afaceri. In cazul in care simti nevoia unei transformari profunde in cariera ta, renunta la rigiditate sau pesimism si gandeste constructiv.

Taur
Tie, Luna in Capricorn iti intareste nevoia de a avea dreptate si te predispune la racela si autoritate excesiva. Esti foarte solicitat la locul de munca, te incarci cu multe sarcini si iti asumi multe responsabilitati. Invata sa delegi dintre activitati catre colegi si subordonati, pastreaza-ti cumpatul si nu cauta vinovati pentru nereusite, ci concentreaza-te pe gasirea de solutii.

Gemeni
Pe tine, Luna in Capricorn te stimuleaza in zona transformarii si a regenerarii. Relatia cu persoana iubita sau cu copiii se cere reconfigurata. Te-ai putea manifesta cu raceala sau cu autoritate si nici partenerul nu pare sa fie prea deschis sau flexibil. Deschide-ti inima, renunta la control, exprima-te cu caldura si poti restabili armonia in relatiile intime.

Rac
Tu primesti influenta Lunii in Capricorn in zona asocierilor, colaborarilor si parteneriatelor oficiale. Ziua de astazi este extrem de tensionata si ai putea avea unele rabufniri emotionale fie in discutiile cu sotul/sotia, fie cu parintii. Nu este o zi favorabila semnarii de contracte. S-ar putea produce rupturi bruste de parteneriate profesionale.

Leu
Astazi Luna se afla in Capricorn si iti activeaza zona muncii si a rutinei zilnice. Pui la indoiala bunele intentii ale colegilor sau subordonatilor, te poti manifesta extrem de autoritar, rece si astfel poti intra usor in conflicte. Desi ai o doza de subiectivism si esti centrat pe propriile nevoi, ai putea alege sa te desparti de unii subordonati.

Fecioara
Tie, Luna in Capricorn iti trimite influentele in zona iubirii si a copiilor. Te manifesti extrem de autoritar, rece si dominator in relatia cu persoana iubita sau cu copiii. Iti place sa manipulezi prin orice mijloace si nu te lasi pana cand nu ajungi in punctul ales de tine. Renunta la control, asculta-ti inima si manifesta-ti cu caldura emotiile.

Balanta
In cazul tau, Luna in Capricorn se proiecteaza in zona sufletului, a intimitatii. Desi esti foarte atras de familie, acasa te manifesti cu raceala, ai o atitudine dominatoare si esti stangaci in exprimarea emotiilor. Cu sprijinul unei rude sau a unui prieten apropiat, ai putea revendica unele castiguri banesti sau chiar bunuri materiale.

Scorpion
Luna in Capricorn isi pune amprenta asupra modului in care gandesti si comunici. Esti foarte ambitios, pasional, exteriorizat si cauti recunoastere pentru faptele si ideile tale. Legatura cu fratii sau surorile este foarte stransa astazi, dar ai tendinta de a-i intimida din cauza modului dur si lipsit de compromisuri in care comunici.

Sagetator
In ceea ce te priveste, Luna in Capricorn iti activeaza zona resurselor si a talentelor. Energia ta vitala este foarte saraca si iti recomand sa o investesti cu intelepciune. Poti resimti o puternica nevoie de siguranta financiara si casnica, dar aproape ca te identifici cu posesiunile tale materiale. Nu este o zi favorabila pentru investitii sau speculatii financiare.

Capricorn
Zodia ta gazduieste astazi Luna si esti predispus la o atitudine rezervata in raport cu ceilalti. Gratie orientarii tale catre succes si datorita felului serios in care tratezi aspectele vietii, castigi usor increderea celor din jurul tau, dar in acelasi timp degaji un aer rece si distant. Tempereaza-ti agresivitatea, caci ai tendinta de a te manifesta dezlantuit si in forta, in familie.

Varsator
In ceea ce te priveste, Luna se proiecteaza in zona discretiei, a izolarii. Desi esti foarte dornic de recunoastere si afirmare, iti recomand discretia. Ai putea oferi sprjin si indrumare din umbra, poate chiar prin scris. Poti intampina mari dificultati in exprimarea afectiunii. Nu esti pe aceeasi lungime de unda cu fratii, dar accepta-i asa cum sunt.

Pesti
Avand Luna proiectata in zona anturajului, tu investesti multa energie in socializare. Te remarci prin profunzimea si agresivitatea ideilor tale la care te straduiesti sa ii faci sa adere si pe interlocutori. Unii protectori isi pot schimba pozitia vis-a-vis de tine, fapt care ar putea atrage si unele prejudicii materiale, asa ca aminteste-ti sa fii diplomat.

×