x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 27 noiembrie 2023. Lună Plină în Gemeni sau Luna Castorului luminează secretele bine ascunse

Horoscop zilnic luni, 27 noiembrie 2023. Lună Plină în Gemeni sau Luna Castorului luminează secretele bine ascunse

de Andreea Tiron    |    26 Noi 2023   •   11:00
Horoscop zilnic luni, 27 noiembrie 2023. Lună Plină în Gemeni sau Luna Castorului luminează secretele bine ascunse
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic luni, 27 noiembrie 2023. Gemenii trebuie să-și asculte inima, Racii caută echilibrul, iar pentru Pești ziua este haotică

Berbec

Luna Plină de astăzi poate lumina o chestiune problematică. Duce un proiect la final sau o realizare importantă în conștiința ta. Fă tot ce poți pentru a evita senzația de a fi copleșit. Energiile de azi sunt prea haotice pentru a susține noi începuturi sau schimbări mari și decizii importante, așa că doar observă și procesează.

Taur

Luna plină de astăzi în sectorul tău de resurse poate aduce lumină asupra unei chestiuni financiare sau a problemelor legate de bunurile personale și obiectele de valoare. Există un punct de cotitură într-o relație strânsă, legat de bani sau afaceri. De asemenea, este posibil să te trezești nevoit să te aperi într-o situație neprevăzută. Este o perioadă semnificativă a anului pentru echilibrarea între a da și a primi într-o relație.  

Gemeni

Luna Plină de astăzi este în zodia voastră, aducând emoții sau epifanii bruște în viața voastră. Dacă v-ați ocupat de ceilalți și v-ați ignorat propriile nevoi, puteți experimenta acum o explozie de independență. Acordați o atenție deosebită la ceea ce apare astăzi și ascultați-vă inima! Emoțiile care ies la suprafață acum vă pot îndrepta atenția către domenii din viața voastră care au nevoie de energie blândă și iubitoare. Nu numai că o Lună Plină poate fi impulsivă, dar ziua aduce și un pătrat Mercur-Neptun. Poate exista o gândire încețoșată, deoarece percepțiile sunt puternic distorsionate de ceea ce doriți să vedeți sau vă este frică să vedeți.

Rac

Luna Plină de astăzi are loc în sectorul tău de confidențialitate, ceea ce poate ridica bănuieli și intuiție puternice. De asemenea, ar putea aduce la lumină chestiuni secrete sau private. Este momentul să recunoști unele dintre sentimentele tale profunde și adânc îngropate. Nevoia de a face față emoțiilor sau de a te odihni suplimentar devine clară, iar următorul pas logic este să cauți echilibrul.

Leu

Luna Plină vă amintește de nevoia dvs. de a acorda o atenție deosebită prietenilor,  speranțelor și dorințelor. Fii atent, totuși, să nu ajungi prea dependent de circumstanțe care merg (sau nu merg) în favoarea ta. Este posibilă o anumită confuzie, ceea ce te face să aștepți înainte de a face schimbări dramatice. Cu toate acestea, intuiția ta încearcă să-ți spună ceva și nu ar trebui să o ignori!

Fecioară

Luna Plină de astăzi are loc în sectorul carierei și reputației tale. Deși munca ta este recunoscută, apar exagerări sau dezinformare care trebuie gestionate. Un aspect provocator între Mercur și Neptun poate indica o gândire temporar încețoșată și lipsă de claritate, așa că cel mai bine este să eviți să tragi concluzii acum. Cu această Lună Plină, s-ar putea să fii brusc în poziția de a performa sau de a prelua conducerea. Acordarea unei atenții sporite regulilor este esențială acum, iar energiile Lunii Pline pot fi un memento pentru a vă gestiona timpul și a vă concentra mai eficient.

Balanță

Luna Plină de astăzi vă amintește de nevoia voastră de libertate, spontaneitate și experiențe noi. O idee la care ai lucrat ceva timp ar putea să înflorească acum. Accentul se pune pe trezire și reînnoire spirituală. Un pătrat Mercur-Neptun vă stârnește imaginația și intuiția, dar poate fi o provocare pentru o muncă exactă sau precisă.

Scorpion

Luna Plină de astăzi în sectorul tău intim duce la bun sfârșit problemele sau luminează chestiunile legate de finanțe, resurse partajate și puterea personală. Este momentul perfect pentru achitarea datoriilor sau pentru a colecta banii datorați. S-ar putea să trăiești un moment al adevărului care te motivează să renunți la un obicei prost și să trăiești o viață mai liberă și mai fericită ca rezultat. Activitățile creative te pot energiza, dar drama din viața reală poate fi epuizantă acum.

Săgetător

Luna Plină de astăzi este în semnul tău opus, ceea ce înseamnă că se întâmplă în sectorul tău de parteneriate. Poate scoate la lumină chestiuni relaționale sau poate fi un punct de cotitură important. Lunile pline aduc adesea conștientizarea bruscă a unei situații preexistente pe care încă nu ați recunoscut-o. Poate fi un test al unui parteneriat, dar și o oportunitate de a te conecta mai deplin la sentimentele tale sau la o persoană semnificativă din viața ta. Pot exista anunțuri speciale, epifanie și realizări.

Capricorn

Deși este nevoie să acorzi atenție bunăstării tale emoționale și vieții tale personale, Luna Plină de astăzi va aduce lumină asupra unei probleme de muncă sau de sănătate care nu poate fi amânată. Cel mai bine este să vă faceți timp pentru a procesa totul înainte de a lua decizii importante, deoarece emoțiile sunt mai intense decât de obicei. Un pătrat Mercur-Neptun este, de asemenea, în joc și cel mai bine este să evitați să faceți lucruri pe care de obicei nu le-ați face, mai ales dacă implică înșelăciune.  

Vărsător

Luna Plină de astăzi vă încurajează să recunoașteți și să îmbrățișați sentimentele romantice sau creative, așa cum se întâmplă în casa voastră a cincea solară. Poate că este vorba despre a-ți urma inima, dar în primul rând, este despre a ști ce este în inima ta - Lunile pline au o modalitate de a ne atrage atenția asupra sentimentelor adevărate, îngropate sau nerecunoscute. Poate fi un impuls pentru a începe un proiect creativ, jucăuș sau doar pentru distracție.

Pești

Luna Plină de astăzi poate provoca tot felul de sentimente, iar viața ta va fi puțin haotică, mai ales că are loc în aceeași zi cu un pătrat Mercur-Neptun. Sentimentele și situațiile care înainte erau ascunse ies acum la lumină! Necesitatea de a găsi un echilibru între carieră și viața de familie (sau viața profesională și personală) devine evidentă odată cu evenimentele zilei și, la un anumit nivel, ale săptămânii. Această Lună Plină vă poate aminti să acordați mai multă atenție elementelor emoționale, de susținere din viața voastră.

 

 

×