x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luni 29 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop luni 29 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Oct 2012   •   16:38
Horoscop luni 29 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna Plină din Taur îţi trimite influenţe pe axa finanţelor atât în zona banilor proveniţi din munca proprie, cât şi din asocieri. Acest eveniment astral pare să te provoace să îţi asumi pe deplin responsabilitatea parteneriatelor în care activezi şi să înveţi să îţi revendici drepturile financiare aferente. Profită de schimbările organizaţionale de la locul de munca.

Taur
Zodia ta găzduieşte astăzi fenomenul de Lună Plină şi îţi activează segmentul relaţiilor şi parteneriatelor. Eşti provocat să îţi asumi implicarea în parteneriate, în defavoarea acţiunilor pe cont propriu care servesc doar interesului personal. Se pare că ai dobândit suficientă cunoaştere, înţelepciune, experienţă de viaţă, şi a venit momentul să o împărtăşeşti.

Gemeni
În ceea ce te priveşte, Luna Plină de astăzi atrage evenimente în zona sănătăţii şi a rutinei cotidiene. Munceşte cu moderaţie şi caută plăcerea în ceea ce faci, căci modul în care îţi consumi energia are impact direct asupra sănătăţii tale. Deleagă cu încredere şi simt de răspundere sarcini subordonaţilor sau colegilor, şi nu te încărca însă cu mai mult decât poţi duce.

Rac
Aspectul de Lună Plină are ascendentul în zodia ta şi îţi activează axa afectivităţii. Sunt puse la încercare maturitatea şi responsabilitatea cu care abordezi relaţiile şi în special pe cea de iubire sau postură de părinte. În ceea ce priveşte creativitatea, devii mai autentic şi te înalţi pe căi care ţin de spiritualitate, filosofie sau religie. Renunţă la parteneriatele în care nu te mai regăseşti.

Leu
Luna Plină pe axa Taur – Scorpion te vizează pe plan familial, dar şi profesional. Este un moment de evaluare a relaţiilor familiale, de asumare a responsabilităţii vizavi de cei dragi şi de casa în care locuieşti. Ai curaj să schimbi ceva în rutina ta zilnică, în modul în care te administrezi şi fii deschis către noi culoare de evoluţie profesională.

Fecioară
Luna Plină din Taur activează, în cazul tău, comunicarea şi te provoacă către implementare, către aducere în practică a tuturor studiilor, cunoştinţelor sau experienţelor acumulate. Creativitatea poate cunoaşte noi arii de manifestare, dar un lucru este clar: nu îţi sunt suficiente idealurile, ci cauţi moduri concrete de materializare şi de recunoaştere socială.

Balanţă

În cazul tău, Luna Plină activează axa resurselor şi a posesiunilor. Dacă te-ai identificat cu credinţă că "banii se câştigă greu", a venit momentul să dai pagina şi să îţi schimbi atitudinea pentru a înlesni atragerea banilor. Primeşte sprijinul familiei sau al apropiaţilor, care au încredere în tine şi te pot sprijini să identifici şi să exploatezi calităţi de preţ.

Scorpion
Tu eşti provocat de Luna Plină să priveşti cu atenţie către tine, la cine eşti tu, cum te manifeşti pe tine însuţi în relaţiile cu cei din jur. Deschide-ţi sufletul către oameni, asumă-ţi responsabilitatea faptelor tale şi alege-ţi cu atenţie cuvintele. Îngrijeşte-ţi corpul, alocă timp pentru activităţi recreative, zâmbeşte şi nu lua viaţa prea în serios.

Săgetător
Luna Plină în Taur de astăzi te stimulează pe axa sănătăţii şi te îndeamnă să ai mai multă grijă de tine şi în special de sufletul tău. Optimismul tău caracteristic ar putea fi umbrit de reactivarea unor probleme mai vechi de sănătate. Ascultă-ţi corpul, urmează-ţi intuiţia, alocă-ţi timp pentru meditaţie şi lucrează la tiparele mentale pe care le somatizezi.

Capricorn
În ceea ce te priveşte, Luna Plină în Taur activează axa afectivităţii, mai exact raportul între ce dai şi ce primeşti. Îţi este dat să evaluezi în primul rând cât şi cum ai învăţat să te iubeşti şi să te accepţi pe tine însuţi. Înţelepciunea dobândită la nivel individual o răsfrângi şi asupra celor din anturaj. Eşti atent cu cine te anturezi şi eşti astras de persoane experimentate sau înţelepte.

Vărsător
În cazul tău, Luna Plină generează evenimente pe plan profesional sau social, dar şi în plan familial. În carieră, avansarea pare anevoioasă, dar se construieşte pe baze solide şi în conformitate cu binele tău superior. Totuşi, sinele tău lăuntric este în schimbare şi îţi întăreşte capacitatea de iertare şi acceptare. Nu uita de cei din familie, acordă-le timp, atenţie şi preţuire.

Peşti
Ţie Luna Plină în Taur îţi aduce încercări în zona filosofiei de viaţă, a conştiinţei, dar şi în zona mentalităţii şi a comunicării. Eşti provocat să îţi lărgeşti viziunea asupra vieţii, să accepţi oamenii şi situaţiile aşa cum sunt, fără a-i judeca sau fără a încerca să îţi impui propria scară de valori. Anturajul şi grupurile în care activezi sunt în proces de reconfigurare.

×