x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 9 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni, 9 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Apr 2012   •   21:00
Horoscop zilnic, luni, 9 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Pana la orele 17:00, Luna ramane in Scorpion, formeaza un aspect armonios cu Mercur si ne ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie. Apoi ajunge in Sagetator si agita spiritele. Iata ce este posibil pentru fiecare zodie:

Berbec
Exact cand ti se par lucrurile mai incurcate, soseste o mana de ajutor neasteptata, providentiala. Pentru asta, e necesar sa ai rabdare, sa ramai detasat, chiar si cand te afli in mijlocul furtunii. O problema legata de bani se poate rezolva ca prin minune, deci renunta la planuri si fii deschis sa vezi noi posibilitati.

Taur
Pana spre dupa-amiaza, cerul iti este aliat, mai ales in ce priveste relatiile sociale, proiectele de anvergura, asocierile. Spre exemplu, astazi poti gasi omul potrivit pentru a duce mai departe o idee in care crezi sau primesti vesti bune legate de o colaborare. Spre seara, acorda-ti timp suficient pentru relaxare si odihna, altfel esti predispus la agitatie si chiar insomnie.

Gemeni
Te afli intr-o perioada dinamica din punct de vedere social si profesional, in care fiecare gest, alegere sau cuvant pare sa conteze. Nu-ti ramane decat sa fii pe faza, sa te concentrezi asupra acestui domeniu de viata si sa profiti de oportunitati. Astazi, pana spre orele 17:00, se creeaza exact contextul de care ai nevoie.

Rac
In prima parte a zilei, te numeri printre cei privilegiati, Luna aflandu-se in Scorpion, un semn prieten cu Racul. Asadar, stralucesti la capitolul creativitate, inspiratie, idei geniale. Este o zi potrivita pentru a lua legatura cu strainatatea, pentru demersuri legate de acte oficiale sau pentru evolutie in general. Spre seara, stai departe de certuri si tempereaza-ti pornirile egotice.

Leu
Pana spre orele 17:00, contextul astral te avantajeaza in activitati care implica familia sau in demersuri financiare. Este posibil sa primesti un dar, sa ai parte de niste favoruri, sa ti se deschida niste usi spre beneficii materiale. Spre seara, Luna tensionata in Sagetator vorbeste despre posibile reactii impulsive sau extravagante.

Fecioara
Cu Luna in zona comunicarii, in relatie armonioasa cu Mercur, astazi poti obtine orice informatie de la cei din jur sau din alte surse. Esti convingator, stii exact ce si cand sa spui si nu renunti pana nu-ti atingi scopul. O zi buna mai ales pentru cei care participa la negocieri sau intalniri de afaceri. Spre seara, evita certurile in familie si incearca sa te pui de acord cu cei dragi in privinta unor planuri.

Balanta
Luna in Scorpion iti poate aduce, mai ales in prima parte a zilei, satisfactii de ordin material. Astazi stii foarte bine sa te folosesti de talentele si aptitudinile tale, astfel incat sa obtii un castig financiar sau un avantaj legat de o investitie. Spre seara, evita conflictele si amana deciziile importante, intrucat toata lumea e predispusa la impulsivitate si orgolii exacerbate.

Scorpion
Prima parte a zilei este linistita si iti aduce ipostaze benefice, mai ales din punct de vedere afectiv, dar si in ce priveste un proiect creativ. Dupa orele 17:00, cand Luna se muta in Sagetator si formeaza aspecte tensionate, fii atent la deciziile legate de bani. Unele pot fi cu bataie lunga, asa ca fii prudent si in nici un caz nu lasa frustrarile sa decida pentru tine.

Sagetator
Pana spre orele 17:00, Luna in Scorpion iti stimuleaza intuitia si mai putin cheful de actiune. Asadar, nu-ti incarca foarte mult agenda, mai ales cu activitati care te solicita fizic. Dupa orele 17:00, Luna ajunge in zodia ta. Aspectele sunt tensionate, ceea ce inseamna ca esti destul de reactiv, pe fondul unor blocaje relationale care revin in prim plan si te motiveaza sa faci schimbari drastice.

Capricorn
Pentru tine, prima parte a zilei aduce experiente frumoase prin intermediul prietenilor si cunostintelor. Primesti vesti bune, esti admirat si apreciat, mai ales daca accepti invitatia la un eveniment. Fii atent la propunerile primite si la mesajele subtile. Spre seara, evita suprasolicitarea si excesele de orice fel, in special pe cele culinare.

Varsator
O zi fuctuoasa, din punct de vedere profesional si financiar. Astazi esti foarte abil in a-ti urmari interesele si a obtine ce-ti doresti, mai ales daca e necesar sa convingi un superior. Pe de alta parte, din punct de vedere sentimental, nu e exclus sa ai parte si de o idila cu o persoana nonconformista sau cunoscuta intr-un cadru inedit.

Pesti
Dupa ce in ultima vreme ai trecut prin tot felul de stari emotionale, sarind de la o extrema la alta, astazi esti ceva mai optimist si capeti claritate cu privire la viitor si la urmatorii pasi de facut. O situatie familiala, pana acum tensionata, se lamureste brusc. De asemenea, o problema locativa sau financiara se rezolva in mod neasteptat.


Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×