x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 14 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 14 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Mai 2013   •   19:22
Horoscop zilnic, marţi 14 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 astrolog Alina Cârciumărescu  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________







Berbec
S-ar putea ca unele efecte ale evenimentelor din copilărie să revină în timpul prezent, trezindu-ţi emoţii şi senzaţii reprimate sau amintiri nu neapărat plăcute. În principiu, toate acestea se întâmplă pentru că trebuie să vindeci toate acele lucruri; nu lăsa aceste chestiuni nerezolvate, căci securitatea emoţională şi libertatea în gândire ţi-ar putea fi ameninţate.

Taur
Noutăţile reprezintă interesul tău principal, astăzi. Îţi doreşti să fii la curent cu orice inovaţie sau descoperire, investind timp şi resurse pentru a le afla. Pe de altă parte, nu suporţi să ţi se spună ce să faci, nu îţi doreşti să urmezi ordinele care ţi se dau şi nici să accepţi sfaturile celor din jur. Irascibilitatea nu îţi este de folos, încearcă să tratezi orice ţi se întâmplă cu calm şi răbdare.

Gemeni
Ai tendinţa de a şoca prin ceea ce faci. Îţi place când citeşti uimirea pe feţele celorlalţi, mai ales dacă tu eşti acela care a provocat-o. Inovativ şi ingenios, nu te opreşti din a găsi soluţii perfecte pentru orice obstacol care îţi apare în cale, chiar dacă rişti că aceste soluţii să îi facă pe cei din jurul tău să te considere deplasat. Nu încerca să deţii supremaţia în relaţii, căci nu vei face altceva decât să-i îndepărtezi pe cei din jur.

Rac
Pot apărea probleme ori în relaţia cu mama ta, ori în ceea ce priveşte relaţiile cu alte femei. Sunt aduse în discuţie raporturile de putere dintre voi. Este foarte important pentru tine să faci apel la diplomaţie. Pe de altă parte, este recomandat ca astăzi să îţi controlezi reacţiile. Instinctul de supravieţuire este foarte puternic, ceea ce te poate face să greşeşti fără să vrei, atunci când îţi este lumea mai dragă.

Leu
Echilibrul între intuiţie şi obiectivitate nu mai reprezintă un secret pentru tine. Ar trebui să foloseşti acest avantaj pentru a-ţi întări securitatea personală. În ceea ce priveşte lucrurile pe care le ai de făcut, asigură-te că respecţi programul şi că nu vei întârzia, nelăsând pe mâine ceea ce poţi face astăzi. Nu renunţa la ideea de a munci pentru ceea ce obţii, chiar dacă norocul îţi surâde în permanenţă şi ai senzaţia că poţi obţine totul gratuit.

Fecioară
Îţi este accentuată tendinţa de a colecţiona diverse lucruri, amintiri, emoţii... Pe de altă parte, se anunţă veşti bune legate de familie şi de membrii acesteia. Eşti în stare să îţi asumi riscuri la care până acum nici nu te gândeai, iar cu răbdare şi atenţie poţi avansa foarte mult, în ceea ce ţi-ai propus. Începi a fi mai conştient de propriile puteri, ceea ce este un avantaj imbatabil în faţa celorlalţi.

Balanţa
Pasiunea cu care faci totul şi eforturile depuse în domeniul carierei tale sunt evidente astăzi, fiind observate chiar şi de cei mai acerbi contestatari ai tăi. Simţi nevoia de a-ţi exprima sentimentele şi emoţiile mai mult decât de obicei, însă ia în calcul faptul că starea ta de spirit se poate schimba de la o oră la altă. S-ar putea ca pentru cei din jurul tău să fie greu a lucra alături de tine, astăzi, tu fiind mai temperamental decât de obicei.

Scorpion
Astăzi poţi pierde informaţii preţioase dacă nu încerci să fii omul potrivit la locul potrivit. Pe de altă parte, ceea ce vrei să ascunzi de ceilalţi riscă să fie evidenţiat de o terţă parte, fără acordul tău ­ secretele nu îţi sunt în siguranţă. Este posibilă apariţia unor neînţelegeri între tine şi cei apropiaţi ţie, fie ei vecini, rude ori amici. Sunt de evitat confruntările.

Săgetător
Vulnerabil, singuratic şi neînţeles, cam aşa se pare că eşti astăzi. Probabil că şi din punct de vedere emoţional te simţi neîmplinit. Ceea ce te poate face să fii nervos ori reticent faţă de cei cu care interacţionezi, dar în special faţă de cei de la care aştepţi mai multe decât este cazul. Va trebui să ai răbdare, pentru simplul fapt că această influenţă nu durează mai mult de două zile.

Capricorn
Ai tendinţa de a-i sufoca pe cei din jurul tău cu modul propriu de a organiza lucrurile şi cu felul în care te porţi vizavi de aceştia. Toate acestea provin din nevoia ta de a fi însoţit de persoana iubită şi de a-ţi asigura un ambient sigur şi plăcut în care să te dezvolţi. Asigură-te că le oferi celor dragi exact ceea ce îţi doreşti să primeşti de la aceştia.

Vărsător
Încă o dată, atenţia îţi este atrasă către cei în jurul cărora te găseşti zi de zi. Este cazul să te ocupi atât de familie, deoarece aceasta ­ ca noţiune ­ necesită întreaga ta atenţie acum, cât şi de sănătate şi de îmbunătăţirea a ceea ce se numeşte “rutină zilnică”. Se înregistrează (în continuare) fluctuaţii în ceea ce priveşte locul de muncă sau relaţiile cu subalternii. Astăzi, mai mult decât oricând, ajută-i pe cei care au nevoie de tine.

Peşti
O zi în care energia exuberantă trebuie să se manifeste, creativitatea fiindu-ţi alimentată şi ideile inspirate. Entuziasmul te însoţeşte pretutindeni, iar bucuria cu care împărtăşeşti şi celorlalţi trăirile pe care le ai şi ceea ce experimentezi te va ridica în topul preferinţelor acestora, în ceea ce priveşte compania pe care o poţi oferi. Ţi se confirmă încă o dată ­ dacă mai era cazul ­ faptul că eşti o persoană deosebită.


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic