x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 15 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 15 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Mai 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

---------------------------------------------
Ne aflam intr-o perioada extrem de activa din punct de vedere relational, datorita prezentei planetei Venus in Gemeni. Incepand de astazi, Venus se va afla in miscare aparent retrograda si, pana pe 28 iunie, ne provoaca sa revizuim relatii, sa ne clarificam sentimentele si sa triem dorintele.

BERBEC
Luna plasata in Pesti te extrage si astazi din viata sociala, stimulandu-ti sensibilitatea, nevoia de solitudine si nevoia de relaxare. Venus retrogradeaza in zona comunicarii, ceea ce inseamna ca de astazi si pana la finalul lunii iunie ai timp sa revizuiesti niste mesaje si relatii, sa reiei niste studii sau sa clarifici neintelegeri cu persoane din trecut.

TAUR
Luna in Pesti atrage atentia asupra aspiratiilor, care sunt in continua efervescenta si schimbare. Esti destul de nehotarat, asta si pentru ca nu ti-e clar care sunt dorintele tale reale. Venus retrograda se afla in zona banilor, oferindu-ti un ragaz de o luna si jumatate pentru a face schimbari legate de sursele de castig, dar si de atitudinea fata de bani.

GEMENI
Luna in Pesti activeaza zona carierei si e posibil ca astazi sa fii destul de confuz, mai ales daca ai de facut alegeri importante. Una spune intuitia ta, si alta gandesti tu ca e bine pentru tine. Oricum, de astazi Venus este retrograda in zodia ta si ai suficient timp sa decantezi si sa triezi niste idei, intentii sau initiative.

RAC
In ultima vreme, probabil ca au venit foarte multe vesti si informatii spre tine. Ai fost si foarte usor de influentat, mai ales ca dualitatea este acum in floare. Incepand de astazi ai de exersat discretia, tacerea si rabdarea. E momentul sa reiei si sa pui in ordine toate informatiile. Si abia dupa ce capeti imaginea clara de ansamblu poti face alegerile potrivite.

LEU
Desi ti se intampla multe lucruri frumoase, ai o nemultumire de fundal si un sentiment de neimplinire sau nesiguranta care nu ti-e clar de unde vine. Oricum, astazi fii atent la propunerile de afaceri primite si fa alegeri in functie de intuitie si nu in functie de presupuneri sau scenarii. Venus retrograda aduce, in cazul tau, o perioada de clarificari in sfera prietenilor si proiectelor.

FECIOARA
Zona carierei este foarte activa de ceva vreme incoace. Au aparut multe idei, oportunitati, oameni fascinanti sau convingatori, relatii noi. Insa, incepand de astazi, incepi sa pui ordine in aceste relatii, sa retragi o serie de promisiuni sau sa renunti la un proiect. Este momentul adevarului in ceea ce priveste alegerile facute pana acum.

BALANTA
E posibil sa-ti dai seama ca ai ars etape, ai sarit peste niste pasi in evolutia ta sau ai tratat superificial un proiect profesional. Iata ca a venit momentul sa umpli aceste goluri, eventual prin reluarea unor studii, aprofundarea unor cunostinte sau schimbarea unor convingeri. De asemenea, acum e necesar sa deosebesti dorintele autentice de iluzii.

SCORPION
Astazi sunt puse in scena creativitatea, imaginatia si simtul artistic. Poti crea lucruri exceptionale, cu conditia sa lasi deoparte interesele, gandul la bani sau nesiguranta. Astazi conteaza pe intuitie in mod special, caci restul vine de la sine. Venus retrograda in Gemeni te invita, in saptamanile urmatoare, sa-ti reevaluezi resursele materiale si parteneriatele.

SAGETATOR
In ultima vreme te-ai bucurat de o mare deschidere in ceea ce priveste viata sociala, imaginea si relatiile. Au aparut oameni si relatii noi, au existat propuneri, oferte sau promisiuni. Acum, o data cu retrogradarea planetei Venus, ai ocazia sa vezi care relatii iti sunt benefice, caror propuneri dai curs si cum vrei sa fii perceput in exterior. Relatia conjugala este testata si clarificata.

CAPRICORN
Desi simti cum viata ta intra pe o turnura favorabila si frumoasa, ai totusi niste nemultumiri si neclaritati legate de climatul de la locul de munca. Aici se vor produce cele mai multe schimbari in urmatoarea perioada. E posibil sa renunti la ceva, sa revii asupra unor decizii sau chiar sa schimbi locul de munca.

VARSATOR
Contextul astral actual este favorabil oricaror demersuri legate de familie, casa, patrimoniu. Pe de alta parte, incepe o perioada de schimbari si revizuiri in ceea ce priveste relatia sentimentala, relatiile cu copiii sau unele proiecte creative. E momentul sa stabilesti care este calea cea mai potrivita pentru a-ti manifesta niste talente si aptitudini.

PESTI
Luna se afla si astazi in zodia ta, astfel ca esti foarte empatic si sensibil. Poti fi un mediator in anturaj, un factor de echilibru si de sprijin pentru cei din jur. In zona familiei lucrurile stau insa diferit. Aici exista confuzie si nehotarare, mai ales daca te afli pe punctul de a face alegeri importante. Venus retrogradeaza de astazi exact in aceasta zona, asa ca ai timp sa-ti dai seama ce vrei cu adevarat.

×