x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 17 februarie 2015. Ai nevoie de o calatorie care sa te scoata din banalul cotidian

Horoscop zilnic, marti, 17 februarie 2015. Ai nevoie de o calatorie care sa te scoata din banalul cotidian

16 Feb 2015   •   20:07
Horoscop zilnic, marti, 17 februarie 2015. Ai nevoie de o calatorie care sa te scoata din banalul cotidian
Berbec  
Astazi vei reusi sa te adaptezi oricarui context neprielnic. Iti este mai usor decat oricand sa vezi totul la nivel macro, avand si sansa de a schimba cursul firesc al lucrurilor (acolo unde situatia o impune). Destul de sigur pe tine la nivel emotional, ai parte de o zi in care carisma si harurile tale te vor directiona catre glorie. 

Taur 
Totul merita satirizat, astazi. In lumea ta, cel putin. Si la locul de munca, mai ales. De aici si observatiile pertinente pe care le vei face, atat in ceea ce te priveste, cat si in cazul celor pe care ii iei in colimator. Fii pregatit sa faci tot ceea ce poti pentru a obtine ce ti-ai propus, totul pentru a face economie de resurse. 

Gemeni 
Ai nevoie de o calatorie care sa te scoata din banalul cotidian in care nici tu nu stii cum de ai ajuns. Fie ca este vorba despre o calatorie cu ochii deschisi, fie ca este vorba despre o vacanta propriu-zisa, este cert faptul ca nu mai ai stare. In cazul in care nu iti poti permite o asemenea escapada, asigura-te ca experientele traite astazi sunt de neuitat. 

Rac 
Ziua de astazi se anunta ca fiind una in care ti se mai iau din greutatile pe care trebuie sa le duci pe umeri. Insa, ideal ar fi sa nu incepi a-ti face singur alte greutati. Spre exemplu, a nu-ti mai tine atentia concentrata asupra persoanei iubite (cel putin nu la modul obsesiv) este indicat. Alege, in schimb, sa iti dedici timpul si atentia familiei tale.

Leu 
Esti conjurat sa faci o schimbare incepand de astazi. Obligativitatea de a-ti redefini ambientul de care ai nevoie pentru a te simti bine, revine in atentia ta. In acelasi timp, ti se recomanda sa faci echipa, indiferent de situatie. Poti vorbi cu usurinta de sentimentele tale, ceea ce ii va atrage d partea ta pe cei care inca nu erau. O zi in care poti invata o multime de lucruri noi.

Fecioara 
Renunta la vechile reguli. Inainte de a fi atat de dedicat detaiului si rutine, aminteste-ti totusi, de faptul ca Fecioara este un semn mutabil, deci shimbarea nu iti este straina si nici un inamic. Ai parte de o zi in care orice aduci nou iti va fi de foarte mare folos ulterior. Pastreaza-ti mintea alerta si fii deschis inovatiilor, fiind flexibil si adaptandu-te oricaror situatii. 

Balanta 
Cel mai bun lucru pe care astazi il poti face este sa privesti tot ceea ce ti se intampla cu detasare, fiind multumit de viata pe care Cel de Sus ti-a dat-o si facand un Rai din ceea ce deja ai. Ideile nu-ti lipsesc, doar ca nu este inca momentul pentru a le pune in aplicare. Pe de alta parte, este posibil ca astazi sa participi la niste negocieri importante, asigura-te ca iti cunosti interesul. 

Scorpion 
Retine ca este mai simplu sa previi decat sa repari sau sa vindeci, ori ziua de astazi este perfecta pentru acest lucru. Pe de alta parte, nu ai timp sa visezi cu ochii deschisi, fiind nevoie de tine si de atentia ta acasa, in famillie. Este mult de lucru si deloc indicata amanarea. Bucura-te ca ai ocazia sa schimbi lucrurile dupa bunul plac, aducand noi energii in viata ta. 

Sagetator 
Indiferent cine sunt interlocutorii tai, nu crede ceea ce ti se spune pana nu esti convins de veridicitatea spuselor. Si, in acelasi timp, asigura-te ca prin ceea ce afirmi nu produci niciun rau celor din jur, mai ales stiut fiind faptul ca ai raspunsuri rapide pentru orice, desi acestea sunt de natura emotionala. Priveste cu incredere spre viitor, dar nu uita de unde ai plecat.

Capricorn 
Desi este posibil sa-ti fi dorit toata viata sa fi fost cel care inoveaza si nu cel care conserva, aminteste-ti toate momentele in care toti te-au sustinut deoarece, la randul tau, ai fost cel care le-a asigurat sprijinul psihic de care au avut nevoie. Avatanjul tau este acela ca si atunci cand iti lasi imaginatia sa zburde, ideile pe care le ai sunt realizabile. O zi numai buna de explorat.

Varsator 
S-ar putea sa nu iti fie straina senzatia ca ai foarte mult de lucru si ca nu poti termina la timp ceea ce ai inceput. De aici si atentia pe care trebuie sa le-o acorzi celorlalti - asigura-te ca acestia iti percep, inteleg si accepta motivatiile tale. Este indicat sa fii tu cel care controleaza ceea ce i se intampla, nicidecum sa astepti sa fii provcat de soarta. 

Pesti 

O zi in care este posibil sa inchei noi aliante. Viata ta sociala este foarte dinamizata, ori oamenii pe care acum ii intalnesti iti pot fi de mare sprijin - mai ales moral - in viitorul apropiat. In schimb, nu te lasa dus de val in cazul in care te trezesti visand cu ochii deschisi; este mai bine sa fii prezent aici si acum, devenind un exemplu pentru cei cu care interactionezi.

Astrolog Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×