x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 20 ianuarie 2015. Oricine te-ar supara, astazi, nu merita sa aiba parte de furia de care esti capabil!

Horoscop zilnic, marti, 20 ianuarie 2015. Oricine te-ar supara, astazi, nu merita sa aiba parte de furia de care esti capabil!

19 Ian 2015   •   18:58
Horoscop zilnic, marti, 20 ianuarie 2015. Oricine te-ar supara, astazi, nu merita sa aiba parte de furia de care esti capabil!
Berbec
Inca o zi in care preferi sa nu asculti de nimeni si de nimic, in afara de intuitia ta. O zi in care prezentul este cel mai important si ceea ce tu traiesti, acum si aici. Si, desi nu ai nevoie de acceptul nimanui pentru a-ti vedea de treaba linistit, se impune delasine ceva mai multa obiectivitate. In a doua parte a zilei doar tenacitatea este acea trasatura de caracter care te ajuta sa castigi respectul celorlalti.

Taur 
Degeaba te astepti ca cei din jur sa-ti citeasca gandurile, nu vei obtine acest "favor" - cel putin nu astazi. O zi in care trebuie sa spui ce doresti de la ceilalti, cerand acest lucru cu voce tare. Explica tot ceea ce ti se cere a argumenta si fii rabdator, cel putin in prima parte a zilei. Onoreaza-ti obligatiile, dar fara a-ti pierde libertatea. 

Gemeni 
Se pare ca nu-ti gasesti prea usor cuvintele pentru a cere de la altii ceea ce ai nevoie sa primesti. Este o zi in care visele pot deveni foarte usor realitate, deci ai grija ce anume ceri. In a doua parte a zilei este posibil sa ai paret de fel de fel de revelatii, care mai de care mai neconventionale, ca substanta. Chiar si asa, nu incerca sa demonstrezi nimanui ca tu esti cel care are dreptate. 

Rac 
Mai mult ca nicodata, astazi, rezistenta la schimbare de care dai dovada iti va face mai mult rau decat bine. Nu intotdeauna cand te schimbi (sau cand iti schimbi optica) se poate spune ca-ti pierzi identitatea sau ca nu vei mai fi respectat pentru ceea ce esti. Cauta cooperarea si nu conflictul. Spre seara, asigura-te ca faci tot posibilul pentru a fi ascultat. 

Leu 
Oricine te-ar supara, astazi, nu merita sa aiba parte de furia de care esti capabil. Prima parte a zilei este destul de complicata, iar trairile tale interioare sunt foarte contrastante. De aici si nevoia de a-ti pastra calmul, cu orice pret, pentru ca tot ceea ce vei spune acum, la nervi, se va intoarce impotriva ta, in viitorul apropiat. Vizualizeaza-ti parteneriatul ideal, deoarece, in acest sens, viitorul tau abia ce-ncepe. 

Fecioara 

Nu fii foarte convins ca ceea ce crezi este si ceea ce este real. O zi in care oricat de mult te-ai concentra pe realizarea unor proiecte, cu greu sa reusesti sa avansezi, in domeniul respectiv. In a doua parte a zilei reusesti sa descoperi noi moduri de a rezolva problemele, ceea ce te va face fericit. Curiozitatea si inovatiile au facut civilizatia sa avanseze, nuuita acest lucru. 

Balanta 
O zi in care pardoxul este fundalul pe care toate actiunile se profileaza. Veste buan este ca nu ai nimic altceva de facut decat sa urmaresti mesajele pe care le primesti, interpretandu-le abia mai spre seara, cand atmosfera se mai limpezeste. In schimb, desi pare imposibil sa reusesti a obtine ceea ce ti-ai propus, este o zi in care perseverenta iti va aduce mari recompense. 

Scorpion 
Poate ca nu te simti foarte in siguranta, astazi. Poate ca viata pe care o traiesti nu este ceea ce ti-ai dorit. Insa, ia in calcul faptul ca asa vei dveni mai bun si mai puternic, prin trairea unor experiente complexe. In a doua parte a zilei rezerva-ti timp pentru familie si pentru ceea ce este cel mai important pentru tine. Nu lasa lucrurile la voia intamplarii. 

Sagetator 
Optimismul exacerbat (uneori) nu-ti te paraseste nici astazi. Ceea ce este perfect, atat timp cat nu te lasi dus de val si nu considri ca totul ti se cuvine. Si nu-ti dori sa obtii mai mult decat iti poti permite sa duci. O zi in care tot ce ai de facut este sa termini cat mai multe dintre proiectele nefinalizate, tocmai pentru a fi pregatit pentru ceea ce viitorul iti rezerva. 

Capricorn 
Ai putea sa apelezi la toata artileria grea de care dispui pentru a intoarce lucrurile in favoarea ta, insa aminteste-ti ca orice actiune suporta si o reactiune. Desi este imposibil de pastrat controlul, in conditiile in care exista atat de multe variabile in viata ta, poti incerca sa nu te implici, inca, neraspunzand provocarilor. Daca ai nevoie de un sfat sepcializat, in ceea ce priveste finantele tale, nu ezita sa ceri ajutorul unui consultant.

Varsator 
Totul pare mirific, astazi. Totul pare perfect. Si totusi, esti pe Pamant, intr-o perioada in care luptele (la nivel interior si in exterior) exista. Si ceea ce tu ai de facut este sa aduci pacea si linistea, chiar daca doar in lumea ta. De aceea nu iti permiti sa visezi cu ochii deschisi, nu inca. In a doua parte a zilei stabileste-ti noile scopuri si directii de urmat. Istoria ta noua abia ce-ncepe. 

Pesti 
Ceea ce se intampla acum in viata ta iti trezeste curiozitatea, fie ca este vorba despre planul socio-economico-politic, fie ca este vorba despre gandurile care-ti vin necontenit, in minte. Insa, nu este de ajuns sa privesti totul prin prisma experientelor personale; este nevoie si de o anumita detasare, de discernamant si de o anumita directie in gandire. Poate ca ar fi mai bine daca nu ai lua nicio decizie, astazi, indiferent care este domeniul ales. 

Astrolog Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×