x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 30 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 30 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

29 Iul 2013   •   20:12
Horoscop zilnic, marţi 30 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________


Berbec
Astăzi eşti preocupat de veniturile tale obţinute din muncă desfăşurată la un serviciu. De lucru se pare că ai mult, relaţiile colegiale sunt agreabile până la un punct, însă şefii nu sunt de partea ta. Deocamdată, mulţumeşte-te cu ce ai, pentru că te vei descurca excelent cu puţin efort şi bunăvoinţă. Tentaţia cumpărăturilor este la cote înalte, dar recomandabil este să eviţi cheltuielile nefondate sau planurile de investiţii. După-amiază, invită-i pe cei dragi la cină surpriză.

Taur
O zi cu stări interioare tensionate. Zici că evenimentele exterioare sau ceilalţi te provoacă din ce în ce mai mult, însă de reţinut că tu eşti cel care îţi pui singur piedici şi te cramponezi de aspecte minore. Astrele îţi recomandă să te detaşezi de cotidian şi să îţi rezervi momente pentru o şedinţă de masaj, pentru un tratament cosmetic sau pentru a te plimba prin expoziţii de artă. Spre seară stai de vorba cu un prieten drag despre teme sociale de larg interes.

Gemeni
Sufletul şi trupul tău au nevoie de odihnă, retragere din forfota cotidiană şi discuţii de taină cu propria-ţi persoană. Sunt momente bune pentru a-ţi lua o mică pauză de la îndatoririle cotidiene şi pentru a te ocupa numai de tine. Atenţie că se pot accentua afecţiunile legate de segmentele gâtului şi de segmentele aparatului uro-genital. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Sunt episoade pasagere ce pot fi tratate cu remedii naturiste.

Rac
Sunt posibile întâlniri şi dialoguri cu prietenii. Totuşi, discuţiile se vor purta pe tonuri ridicate, iar reproşurile sunt la ordinea zilei. Fie ai uitat de promisiunea făcută mai de mult de a-ţi ajută un prieten, fie te-ai îndepărtat prea mult de prieteni, oricum motive se vor găsi din belşug. Sunt momente pasagare, aşaîncât nu pune la suflet şi evita provicarile cu calm şi diplomaţie. Ar fi bine să te desprinzi de oamenii care te sâcâie prea mult şi să fii mai prudent pe viitor vizavi de prieteniile alese.

Leu
Provocările zilei se află în domeniul profesional. Atenţie la relaţiile cu şefii şi cu autorităţile, pentru că foarte uşor discuţiile pot degenera în conflicte majore. Imaginea ta în ochii celorlalţi se va modifica în funcţie de modul în care te prezinţi în faţa lor. Beneficiezi de suficiente resurse interioare pentru a depăşi fără probleme orice situaţie. După-amiază ar fi bine să te retragi în mijlocul familiei şi să stai la poveşti cu cei dragi.

Fecioara
Se întrezăresc veşti despre străinătate. Ori te preocupă demersurile pentru călătorii îndepărtate, ori stai de vorbă cu cineva aflat deja peste graniţele ţării. Atenţie că informaţiile primite astăzi te pot alarma fără rost. Selectează tot ce auzi şi evită implicarea emoţională în treburile şi problemele celorlalţi. Pe de altă parte, gândurile îţi zboară la studii sau cursuri pe care doreai să la parcurgi mai demult. Sunt momente excelente de a te înscrie la orice formă de îmbogăţire a palmaresului tău educaţional.

Balanţă
Ziua este favorabilă achitării datoriilor de orice fel. Este posibil să descoperi că ai facturi restante sau că există nereguli în documentele financiare. Verifică atent toate documentele, dacă este cazul stai de vorbă cu reprezentanţii instituţiilor financiare şi remediază acum tot ce se poate. Atenţie că pot ieşi discuţii aprinse cu partenerul de viaţă sau de afaceri pe teme financiare, însă ai şi tu partea ta de vină. Asta pentru că eşti foarte preocupat doar de tine!

Scorpion
Relaţiile parteneriale sunt delicate astăzi. Dacă este vorba despre partenerul de viaţă, acesta îţi poate reproşa faptul că îţi petreci prea mult timp cu prietenii, în detrimentul relaţiei conjugale. Cu partenerii de afaceri şi colaboratori se poate discuta aprins despre faptul că nu îţi îndeplineşti corect şi la timp atribuţiile care îţi revin. În orice caz, ascultă cu atenţie ce ţi se spune şi remediază lucrurile cât mai repede posibil. După-amiază, împacă pe toată lumea şi organizează o cină festivă.

Săgetător
Multă muncă se întrezăreşte la serviciu, însă chiar şi acasă. Este vorba despre aglomerarea unor treburi de rutină care ar putea să te obosească destul de mult. Dozează-ţi eforturile, ocupă-te de priorităţi şi rezervă-ţi momente pentru odihnă. Se pot accentua afecţiunile segmentelor gâtului şi aparatului genital, de aceea fii prudent. Nu se recomandă consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe zonele anatomice amintite, pentru că există un risc crescut de erori.
Cu puţin efort şi bunăvoinţa vei depăşi ziua excelent!

Capricorn
Astăzi ai chef de amor, distracţii şi aventuri cât cuprinde. Persoană iubita ori este plecată departe, ori are de învăţat şi studiat pe termen lung, ori pur şi simplu nu împărtăşeşte acelaşi chef cu ţine. Controlează-ţi stările şi fii înţelegător cu ceilalţi. De asemenea, relaţiile cu copiii sunt tensionate şi în orice moment se pot ivi discuţii contradictorii pe teme despre lume şi viaţă. Pare-se că toţi cei din preajma ta s-au vorbit să stea departe de ţine, aşa încât ar fi bine să te recreezi cu un hobby.

Vărsător
Ziua este favorabilă treburilor gospodăreşti şi relaţiilor cu membrii familiei. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de curăţenii şi de reorganizarea spaţiului locativ. Alcătuieşte planuri de reparaţii şi verifică atent starea instalaţiilor din casă. Un membru al familiei te poate provoca pe tema banilor şi a bunurilor patrimoniale. Fii prudent şi stai de vorbă pe îndelete. Poate fi rost de o moştenire sau de un partaj care ţi se cuvine în urma unui divorţ sau în urma unei separări într-o afacere de familie.

Peşti
Întâlnirile şi dialogurile cu rudele şi prietenii apropiaţi pot fi frecvente. Temele abordate pot fi legate de relaţiile parteneriale, în speţă relaţia cu partenerul de viaţă. Informaţii interesante pot veni către ţine, însă selectează-le pe cele care îţi sunt de folos. Ar fi bine să te gândeşti la parcurgerea unor forme de instruire care îţi vor fi de folos fie în carieră profesională, fie pentru un hobby. Totodată sunt momente favorabile şi pentru excursii pe distanţe scurte.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic