x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 31 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 31 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

30 Iul 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Berbec
Luna se afla astazi in Capricorn si iti activeaza zona carierei si a prestigiului social. Modul tau de a relationa poate fi autoritar, rezervat, rece sau chiar rigid. Stapaneste-ti eventualele rabufniri, emotiile, nu lua lucrurile personal si tempereaza-ti impulsul spre conflict. Ai tendinta de a lua totul prea in serios si de a cauta vinovati. Relaxeaza-te, respira si zambeste cat mai mult.

Taur
Luna este astazi in Capricorn si te stimuleaza in zona constiintei, a filosofiei de viata si a calatoriilor la mare distanta. Astazi poti fi foarte incapatanat si dornic sa te impui in forta, in special la serviciu. Ti-ai putea pierde repede rabdarea si poti sari brusc de la o zona de interes la alta. Nu este un moment propice pentru calatorii, dar daca totusi pleci, fii prudent si precaut.

Gemeni
In ceea ce te priveste, Luna in Capricorn este plasata in zona transformarii si a regenerarii. Poti manifesta un impuls foarte puternic catre distrugere din temelii. Anturajul tau este in plin proces de reconfigurare si poti alege sa renunti la unele prietenii. Nu este exclus sa pui piciorul in prag si sa rupi chiar relatia intima in care esti implicat daca simti ca nu te mai implineste.

Rac
In cazul tau, Luna in Capricorn este plasata in zona relatiilor, a parteneriatelor oficiale si este implicata in aspecte tensionate dar cu un mare potential de constientizare. In zona carierei esti foarte competitiv si pot aparea noi provocari. Ar fi bine sa alegi cu inima si sa nu te angajezi la prea multe. Pe de alta parte, sufletul tau iti cere relaxare si bucurie de viata.

Leu
Astazi Luna se afla in zodia Capricornului si iti atrage atentia asupra locului de munca si a sanatatii. Mentalul tau poate fi foarte activ. In cazul in care ai impresia ca nu stii suficient sau ca ai nevoie sa mai studiezi, inainte de a alege noi domenii de studiu sau aprofundarea celor incepute deja, ar fi util sa verifici in ce masura pui in practica ce ai invatat deja.

Fecioara
Tu primesti influenta Lunii din Capricorn in zona iubirii si a creativitatii. Traiesti foarte intens si profund orice emotie, dar poti fi cam retinut si stangaci in exteriorizarea trairilor tale. Ai tendinta de a fi posesiv si poti ridica pretentia ca persoana iubita sa iti tina isonul in tot ce faci. Stai departe de magazine si evita pe cat posibil cumparaturile.

Balanta
Luna in Capricorn se pozitioneaza in zona caminului, a intimitatii. Te poti manifesta dominator si autoritar cu cei din casa. In sinea ta, poti fi sensibil si foarte emotiv dar te poti exterioriza cu retinere si raceala. In caz ca nu esti multumit de cum decurg discutiile cu cei din casa, poti schimba brusc compania, partenerul de discutie fara nici o explicatie.

Scorpion
Tie Luna in Capricorn iti activeaza aria studiilor si a comunicarii. Energia vitala este destul de redusa, dar cu toate acestea ar fi bine sa stai in stare de alerta caci poti avea parte de surprize din partea colegilor de munca. Gandeste pozitiv, hraneste-te cu consideratie pentru corpul tau si astfel iti poti mentine starea de sanatate. Fii atent si prudent la drumurile pe care le faci.

Sagetator
In cazul tau, Luna in Capricorn iti stimuleaza zona resurselor financiare din munca proprie si stima de sine. Prin contactele pe care le ai astazi cu o persoana mai in varsta sau aparent mai inteleapta te poti simti inferior si iti pot slabi increderea in tine. Renunta la comparatie, nu lua lucrurile personal sau prea in serios si acceseaza-ti valoarea din interior.

Capricorn
Luna este gazduita de zodia ta si iti atrage atentia asupra a cine esti tu si cum te manifesti pe tine. Poti constientiza unele frustrari legate de evolutia ta in cariera si in plan social. Probabil a sosit momentul sa schimbi ceva chiar in atitudinea ta vizavi de putere, sa fii mai flexibil si mai deschis pentru a atrage prin rezonanta exact ce iti place sa vezi in oglinda.

Varsator
Luna in Capricorn se plaseaza in zona discretiei, a nevoii de acceptare si de iertare. Poti fi destul de critic, deprimat, trist sau chiar nerecunoscator. Te-ai putea simti rupt de tot ce este in jurul tau si chiar sa crezi ca stii tu mai bine cum ar trebui sa stea lucrurile. Orice demers spiritual este bun de intreprins pentru a te reconecta la sinele tau superior si la Dumnezeu.

Pesti
Tie Luna in Capricorn iti activeaza zona anturajului, a prietenilor si a protectorilor. Rabdarea nu este punctul tau forte, poti fi centrat pe propriile interese, calculat si nu vrei sa te abati de la planurile tale. Se pot ivi unele cheltuieli neprevazute, poate chiar taxe sau amenzi. Pare o zi buna pentru practicarea recunostintei pentru cine esti, ce faci si ce poti avea.

×