x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 6 ianuarie 2015. Berbecii fac ce fac si reusesc sa se indrepte spre o cale gresita

Horoscop zilnic, marti, 6 ianuarie 2015. Berbecii fac ce fac si reusesc sa se indrepte spre o cale gresita

05 Ian 2015   •   19:54
Horoscop zilnic, marti, 6 ianuarie 2015. Berbecii fac ce fac si reusesc sa se indrepte spre o cale gresita
Berbec
Faci ce faci si reusesti sa te indrepti catre o directie gresita, catre ceea ce, de fapt, nu iti doresti. In continuare nu stii ce sa alegi intre minte si inima, daca sa fie emotiile sau ratiunea cea care te ajuta sa decizi. Probabil ca intuitia de moment este cea care trebuie ascultata, de aceasta data. Poate ca doar asa faci cele mai bune alegeri. 

Taur 
Cu cat esti mai preocupat de probleme inexistente, de fapt, cu atat mai mult pierzi toata distractia care se afla chiar langa tine. Macar in a doua parte a zilei profita de contextul astral favorabil si considera ca munca pe care trebuie sa o faci este ca o joaca, facand cu bucurie ceea ce iti place. Unde mai pui si faptul ca asa poti depasi cu mai multa usurinta fiecare obstacol intalnit. 

Gemeni 

Sinceritatea de care dai dovada iti va da sansa de a fi sustinut de catre persoane influente. Infrunta si confrunta-te fara teama cu divergentele de opinie pe care le intalnesti la ceilalti, deoarece a evita, astazi, a-ti spune parerea, nu este deloc de bun augur. Ai putea cadea singur in propria-ti capcana. 

Rac 
Astazi ai putea fi pus in situatia de a-ti goli buzunarul pentru persoana iubita, fie ca este vorba despre o problema minora de sanatate, fie pentru ca o cere contextul in care aceasta activeaza. Probabil ca nu iti va conveni acest lucru si de aici si eventualitatea unor discutii in contrdictoriu. In orice caz, gandeste de doua ori inainte de a achizitiona ceva. 

Leu 
Ar fi bine sa iti expui punctul de vedere, astazi, indiferent de circumstantele in care te afli. Insa, chiar daca persoanele cu care interactionezi privesc ceea ce se intampla din aceeasi perspectiva, nu renunta si fa-i sa inteleaga rationamentul prin care ai ajuns la respectivele concluzii. Un punct comun pe care sa-l impartasiti este intotdeauna de bun augur. 

Fecioara 
Desi in prima parte a zilei esti ocupat pana peste cap, la orele amiezii vei fi gasit acea liniste de care ai nevoie pentru a te relaxa. Poti ramane linistit in lumea ta deoarece nu se anunta evenimente majore de care trebuie sa te ocupi. Reusesti sa gasesti placerea in micile bucurii ale vietii, insa, in acelasi timp, nu uita sa fii multumit pentru tot ceea ce ai. 

Balanta 
O zi in care distractia si discutiile purtate cu cei din anturajul tau se afla pe primul plan, mai ales in a doua parte a zilei. Insa, ceea ce trebuie sa iei in seama, este schimbarea de directie pe care esti tentat sa o faci. Gandeste-te si la imaginea pe care o ai in plan social si ia in calcul faptul ca fiecare miscare pe care o planifici este urmarita cu interes, din exterior, cel putin astazi si maine. 

Scorpion 
De aceasta data alegi sa nu mai lucrezi din umbra, cerand recunoasterea pe care consideri ca o meriti, de la ceilalti. Mandria este prezenta ca o trasatura de caracter evidenta in comportamentul tau, astazi, fiind perceptibila cu ochiul liber. Ai si tendinta de a dramatiza, putin, lucrurile, ceea ce esti sfatuit sa eviti - te vei pune singur intr-o lumina nefavorabila. 

Sagetator 
Cu cat te apropii mai mult de a doua parte a zilei, cu atat mai mult imaginatia nu-ti va da pace, purtandu-te pe taramuri care apartin domeniului fantasticului. Profita de ocazie si incearca sa faci in asa fel incat sa aduci la viata ceea ce tu descoperi, in acest fel. Este o zi dedicata contemplarii, probabil de foarte mult timp asteptata. 

Capricorn 
Te astepti sa primesti cel putin atat cat investesti. Insa, in aceasta zi (mai ales in a doua parte a zilei), cu greu vei gasi echilibrul in aceasta situatie. Este posibil ca, la un calcul sumar, sa observi ca investesti mai mult decat vei putea primi, cel putin astazi si maine. In final, totul este bine cand se termina cu bine - asa iti vei da seama ce anume iti lipseste si pentru ce trebuie sa lupti.

Varsator 
Oricat de multe ti se cer, astazi, oricat de solicitat ai fi pentru a rezolva problemele altora, este indicat sa nu uiti de tine si de ceea ce tu ai nevoie, acum. Cu trei planete in semnul tau solar, se subintelege faptul ca trebuie sa te ocupi de tine, dezvoltandu-te, nicidecum sa iti consumi energia pentru problemele altora. Cel putin, nu astazi. 

Pesti 
Se pare ca trebuie sa te dedici trup si suflet locului tau de munca si atributiunilor care iti parvin de aici. Pentru a obtine succesul scontat si pentru a fi si impacat cu tine insuti, se impune sa tii cont nu doar de lumea vizibila, ci si de cea invizibila. Indiferent ce se intampla, incearca sa nu ascunzi ceea ce este evident. 

Astrolog Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×