x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 9 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 9 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Oct 2012   •   20:27
Horoscop zilnic, marţi 9 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi eşti înclinat către studiu, reculegere în lăcaşe de cult sau aprofundarea limbilor străine. La locul de muncă eşti prosper, ai spor, te bucuri de recunoaşterea şefilor şi este zona în care socializezi cel mai mult. Poţi face planuri de călătorie în străinătate, alături de persoana iubită şi de copii. Consumă cu moderaţie băuturile alcoolice.

Taur

În ceea ce te priveşte, eşti cald, inimos, extrem de generos şi te dedici familiei sau apropiaţilor. Finalizarea unei tranzacţii care implică domiciliul ar putea fi întârziată de unele constrângeri legale. Nu prea ştii pe cine din anturaj să te bazezi sau te-ai putea simţi abandonat de un prieten sau protector. Câştigurile din munca proprie, s-ar putea consolida.

Gemeni
Astăzi, mai mult ca oricând, comunici deschis, ingenios, în vervă şi îţi cauţi parteneri de discuţie, care să îţi ţină isonul. La locul de muncă te simţi constrâns să te încadrezi în rutină, să îţi îndeplineşti responsabilităţile şi ai putea deveni posac. Îţi revizuieşti relaţia cu persoana iubită sau cu copiii, analizezi situaţia pe toate părţile şi încerci să o echilibrezi.

Rac
Mintea pare să îţi stea la bani sau la modul în care ţi-ai putea exploata talentele şi calităţile pentru a-ţi creşte veniturile financiare sau pentru a evolua profesional, cât mai rapid. Ai putea simţi să îţi lărgeşti orizonturile, prin aprofundarea unor studii care ţin de un domeniu spiritual sau artistic. Ascultă-ţi intuiţia şi primeşte sprijinul persoanei iubite.

Leu
Ziua de astăzi este favorabilă activităţilor discrete, prestate din umbră. Dispui de o creativitate prolifică pe care ai putea-o valorifica în scris. Evită riscurile financiare sau achiziţionarea produselor de lux, căci există riscul să te înşeli. Găseşti mijloace concrete, practice şi oamenii care să te susţină, astfel încât să îţi creşti veniturile financiare.

Fecioară
În cazul tău, astăzi cauţi compania oamenilor calzi şi generoşi. Încercările par să vină din raporturile pe care le stabileşti cu partenerul de  viaţă sau colaboratorii profesionali. Acasă ai tendinţa de a le face tu pe toate căci îţi lipseşte încrederea în partenerul de viaţă. Învaţă să împărţi treburile şi responsabilităţile pentru a nu îi face pe ceilalţi dependenţi de tine.

Balanţa
Ziua de astăzi se scurge sub egida puterii şi a autorităţii. În raport cu şefii sau autorităţile ai tendinţa de a fi defensiv, inflexibil şi prea puţin dornic de schimbări sau de asumarea de noi responsabilităţi. Este o zi favorabilă acţiunilor caritabile sau de întrajutorarea a oamenilor cu nevoi speciale. Drumurile cu maşina necesită atenţie şi prudenţă.

Scorpion
Contextul astral de astăzi îţi stimulează intuiţia şi imaginaţia. Principala ta preocupare este cum să faci bani. Te manifeşti cu răceală, eşti închis în tine şi îţi vezi doar propriul interes. Sunt favorizate investiţiile prudente, pe termen lung, în defavoarea speculaţiilor financiare. Eşti foarte suspicios, dar persoana iubită ţi-ar putea ajunge la inimă.

Săgetător
Tot ce ţine de mistere, ocultism sau moarte pare să prezinte interes pentru tine. Ţi-ai putea pune întrebări existenţiale şi chiar este recomandat să o faci. Atmosfera în familie nu este pe placul tău şi preferi solitudinea. La locul de muncă, te bucuri de susţinerea şi protecţia unei femei influente, care te poate stimula să îţi dezvolţi şi valorifici unele aptitudini.

Capricorn
Relaţiile şi parteneriatele oficiale în care eşti implicat par să te frământe astăzi. O persoană pe care o percepeai ca şi protector sau cineva mai în vârstă din anturaj te supune la teste şi te determină să reevaluezi dacă merită să mai continui acea asociere. Relaţiile cu străinii şi străinătatea sunt de bun augur. Fii prudent în trafic, la drumurile pe care le faci cu maşina.

Vărsător

Astăzi îţi investeşti cu mare plăcere energia în socializare, explorarea de locuri noi sau lărgirea grupului de prieteni. Ai grijă la măsură, căci consumul de resurse, cum ar fi timp sau bani, poate fi semnificativ şi ţi-ai putea da seama abia mai târziu. În zona carierei, situaţia nu pare roz. Nu tolerezi autoritatea şefilor şi ai tendinţa de a fugi de responsabilităţi.

Peşti
Energia, vitalitatea sunt optime şi le investeşti în muncă sau în creşterea ta profesională. Nu este o zi propice pentru schimbarea macazului, căci direcţia nu îţi este foarte clară astăzi şi te-ai putea simţi confuz. Parteneriatele sunt vioaie, dinamice şi, deşi ai putea avea de a face cu parteneri practici şi critici, feedback-ul lor este constructiv şi favorabil evoluţiei tale.

×