x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 12 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 12 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

11 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Astazi Luna trece in zodia Leului si sub influenta ei te manifesti bland, cald, inimos fata de persoana iubita. Dispui de multa creativitate si talent artistic, pe care nu eziti sa le etalezi intr-un mod original, ingenios si nonconformist. Unele castiguri financiare, provenite din asocierile in care esti implicat, se mai lasa asteptate.

Taur
Tie, Luna in Leu iti activeaza zona sufletului si a familiei. Esti foarte cald, bland, tandru si iubitor cu cei apropiati. In parteneriatele oficiale esti destul de efervescent, iti doresti sa fii ascultat si sa fii urmat numaidecat. Renunta la autoritate, evita conflictele, alege sa inspiri oamenii si permite-le sa aleaga singuri directia pe care vor sa o urmeze.

Gemeni
Luna in Leu este plasata in zona comunicarii, a mentalitatii si te predispune la veselie si distractie. In anturaj, ai tendinta de a vedea totul in roz, iubesti tot ce tine de rafinament: muzica, arta sau literatura si te exprimi cu mare usurinta atat verbal cat si in scris. In relatia cu colegii de serviciu tempereaza-ti tendinta spre impulsivitate.

Rac
Contextul astral de astazi te predispune la sensibilitate, blandete, senzualitate si afectuozitate. Acasa pare ca ceva nu este pe placul tau: fie poti fi nevoit sa faci unele reparatii, fie poti percepe unul dintre parinti rece sau distant. Exploateaza-ti calitatile si resursele interioare si ai putea atrage in viata ta noi surse de castig financiar din munca proprie.

Leu
In ceea ce te priveste, ziua de astazi nu se anunta foarte grozava din punct de vedere al gandirii si comunicarii. Te poti simti invadat de ganduri negre, nelinisti sau presimtiri pesimiste. S-ar putea ca unul dintre fratii sau surorile tale sa aiba nevoie de sprijinul tau astazi, asa ca n-ar strica sa ii dai un telefon si sa te interesezi de starea sa.

Fecioara
In cazul tau, Luna incheie un ciclu de evolutie. Intuitia si compasiunea sunt la cote foarte ridicate, ai putea avea revelatii puternice si ai putea primi raspunsuri la intrebari foarte importante pentru tine. Fii in acceptare, manifesta iubire si compasiune fata de semenii tai, pune-te in slujba oamenilor cu nevoi speciale si astfel ti-ai putea vindeca propriile rani.

Balanta
Tu, astazi, esti foarte popular si te bucuri de simpatia prietenilor. Totusi iti poate fi dificil sa gestionezi toata aceasta atentie intrucat unii te-ar putea percepe ca fiind rece, calculat, timid sau taciturn. Poti avea parte de o surpriza placuta din partea partenerului de viata sau a unui colaborator. Deschide-ti inima si manifesta-te pe tine insuti.

Scorpion
Tu dispui de o inteligenta vie si te pricepi de minune la jonglatul banilor. Colegii de serviciu si colaboratorii iti sunt alaturi, sunt muncitori, ingeniosi, foarte originali si iti ofera tot sprijinul. In relatia cu superiorii ierarhici ai tendinta de a fi impulsiv si de a-ti impune punctul de vedere. Manifesta-te cu smerenie si ai putea ramane in afara conflictelor.

Sagetator
Relatia cu persoana iubita si cu copiii este presarata cu surprize placute la tot pasul. Dispui de calitati artistice si actoricesti foarte speciale pe care nu eziti sa le manifesti. In anturajul tau, pare sa fie o persoana mai in varsta in preajma careia nu prea te simti in largul tau dar nu te lasa intimidat. Joaca-te cat mai mult, distreaza-te si razi din toata inima.

Capricorn
Astazi ai o vointa de fier, esti foarte incapatanat dar din pacate ai tendinta de a investi prea multa agresivitate in planurile tale fapt care ti-ar putea atrage antipatia si neincrederea celor din anturaj. Acasa te simti iubit si acceptat oricat de excentric te-ai manifesta. Pot aparea unele cheltuieli neprevazute si ar fi bine sa pastrezi niste fonduri de rezerva.

Varsator
Pe tine contextul astral de astazi te stimuleaza in zona relatiilor si a parteneriatelor. Cauti sa te intovarasesti in orice intreprinzi si esti un partener entuziast, generos, haios si extrem de ingenios. Comunici intr-un mod cu totul aparte, original, iesit din comun fapt care te face o companie foarte agreabila. Relatia cu sefii necesita mult tact si diplomatie.

Pesti
La locul de munca, lucrurile par sa fie sub controlul tau. Iti place sa ai fraiele si sa dictezi dupa bunul tau plac. Ai incredere in tine caci ai putea atrage unele surse de castig financiar prin mijloace ingenioase, neobisnuite. Invata sa-ti asculti activ colegii si subordonatii, fii calm si diplomat. Asculta-ti corpul, hraneste-te sanatos si ingrijeste-ti sanatatea.

×