x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 3 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 3 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

02 Oct 2012   •   18:52
Horoscop zilnic, miercuri 3 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi Luna se afla în Taur şi îţi activează zona banilor munciţi şi a talentelor. Câştigurile din munca proprie se mai lasă aşteptate, ba chiar ar putea apărea unele cheltuieli neprevăzute. La locul de muncă eşti cu capul în nori şi există riscul să comiţi unele erori care te-ar putea costa. Evită tendinţa de a te refugia în alcool sau alte substanţe stupefiante.

Taur

Astăzi Luna este găzduită de semnul tău zodiacal şi îţi atarge atenţia asupra atitudinii tale, a felului în care te manifeşti în lume. Nevoia ta de armonie, pace şi confort este lezată de tensiunile care apar în relaţiile cu soţul/soţia sau cu partenerii profesionali. Ai putea fi decepţionat de către un prieten şi poţi alege să rupi unele relaţii.

Gemeni
Luna în Taur îţi activează zona izolării şi a discreţiei. Relaţiile de la locul de muncă sunt extrem de încordate. Evită conflictele directe cu superiorii ierarhici sau cu autorităţile, căci lucrurile ar putea degenera uşor şi te-ai putea trezi implicat într-un scandal. Urmează sfatul persoanei iubite căci îţi este alături şi încearcă să te tempereze.

Rac
În cazul tău, Luna în Taur se proiectează în zona anturajului, a prietenilor şi a clientelei. Tu te consideri un prieten loial, stabil şi de nădejde, ceea ce pretinzi şi celor din jurul tău. Din păcate, nu toţi oamenii din anturajul tău se dovedesc a fi de cea mai bună factură. Ai tendinţa de a fi superstiţios şi temător. Se recomandă maximum de prudenţă la drum.

Leu
Luna în Taur îţi activează zona puterii şi a carierei. Îţi doreşti relaţii profesionale armonioase. Eşti curtenitor şi amabil în raport cu autorităţile sau cu şefii. În interacţiunea cu subordonaţii sau cu colegii eşti direct, bine intenţionat, dar te exprimi cu autoritate, tărie şi sinceritate. Dacă îţi faci griji legate de părinţi vizitează-i sau sună-i pentru a te linişti.

Fecioară
În ceea ce te priveşte, Luna în Taur te stimulează în zona conştiinţei şi a idealurilor. Se prefigurează o călătorie în străinătate sau la mare distanţă de casă, alături de persoană iubită sau de copii. Ai putea suferi o decepţie din partea soţului/soţiei, fapt care te face agresiv în comunicare. Exprimă-ţi deschis emoţiile şi sentimentele, dar evită agresivitatea verbală.

Balanţa

Tu primeşti influenţele Lunii în Taur în zona transformării şi a regenerării. Acasă te manifeşti cu duritate, autoritate şi apropiaţii ar putea fi intimidaţi de tine. La locul de muncă ţi-ai putea atrage situaţii în care să te simţi umilit sau invalidat. Temperează-ţi orgoliul şi aminteşte-ţi de zicala "Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face".

Scorpion
În cazul tău, Luna în Taur se proiectează în zona relaţiilor şi a parteneriatelor. Se anunţă o zi încordată şi ai putea avea senzaţia că pedalezi în gol, fără rezultate. În comunicare, eşti diplomat, rezervat şi păstrezi pentru tine o parte din informaţii. Evita riscurile, speculaţiile financiare sau achiziţionarea produselor de lux.

Săgetător
Luna în Taur îşi face simţită influenţa în zona muncii şi a rutinei zilnice. Depui mult efort să păstrezi o stare de echilibru la locul de muncă. Poţi atrage situaţii în care nu te simţi apreciat de către superiorii ierarhici şi, deşi munceşti din greu, parcă îţi lipseşte sporul. Energia ta vitală este la cote reduse astăzi şi îţi recomand să nu o iroseşti în conflicte.

Capricorn

Pe tine, Luna în Taur te stimulează în zona iubirii şi a afirmării prin creaţie. Creativitatea ta pare să fie blocată şi îţi accesezi cu greu calităţile artistice. Dispui de o imaginaţie şi o curiozitate deosebite. Ai putea manifesta tendinţa către plăceri senzuale, interzise sau imorale. Drumurile cu maşina necesită maximum de atenţie şi prudenţă.

Vărsător
În ceea ce te priveşte, Luna în Taur se proiectează în zona familiei şi a sufletului. Preţuieşti foarte tare casa şi familia, dar astăzi nu prea ai parte de ele, căci eşti preocupat să faci bani. Nu este o zi favorabilă investiţiilor, căci ai putea evalua eronat tranzacţiile. Fii prudent şi atent la drum, pe oriunde circuli.

Peşti
Tu primeşti influenţa Lunii în Taur în zona mentalităţii şi a comunicării. Te arăţi extrem de încăpăţânat, refuzi cu înverşunare orice idee nouă şi te lupţi pentru a-ţi apăra dreptatea. Eşti foarte sensibil, temător şi impresionabil. Poţi atrage situaţii care implică oameni cu nevoi speciale, prin care să îţi manifeşti compasiunea. Fii prudent şi atent în trafic.

×