x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 22 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 22 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

21 Aug 2012   •   21:00
Berbec
Tu dispui astazi de calitati psihice deosebite, manifesti compasiune si poti intui dorintele oamenilor dintr-o privire. Partenerul de viata si copiii s-ar putea arata gelosi pe atentia pe care o acorzi altor oameni si se straduiesc prin mijloace artistice sa iti castige atentia. Si tu dispui de calitati artistice deosebite, asa ca fiti creativi si ingeniosi.

Taur
Astazi esti dependent de anturaj si preferi sa lucrezi in echipa. Te arati posesiv, dornic de control si nu renunti la ideile tale. In relatia cu partenerul de viata esti foarte cald, protector, suspicios dar in acelasi timp pastrezi o nota de mister care iti confera un farmec deosebit. Tempereaza-ti orgoliul si evita discutiile aprinse cu parintii sau alti membri ai familiei.

Gemeni
Tu te poti face remarcat prin calitatile artistice deosebite de care dispui astazi. Esti elegant, rafinat, diplomat, foarte creativ, dar ai putea fi usor retinut. Joaca-te, consuma-ti fizic energia si bucura-te de viata chiar daca unii oameni te pot percepe cam extravagant. Intuitia ta este foarte buna, ai incredere in ea caci ti-ar putea atrage binemeritate castiguri in cariera.

Rac
Intuitia si imaginatia ta sunt la cote foarte inalte. Te arati atras de filosofie, religie, stiinte sociale sau chiar emigrare. Traiesti intr-o lume ideala si iti este greu sa te ancorezi in material sau in concret. Evita conflictele sau certurile cu parintii care probabil urmaresc sa iti inspire pragmatism, sa te rupa din mreaja visarii si sa te aduca la realitate.

Leu
Astazi nu suporti bine rutina, simti nevoia sa schimbi decorul si sa descoperi ceva nou. Dispui de multa energie mentala si intelectuala, esti sedentar si te reculegi prin studiu si lectura. Pari foarte usor de influentat si de manipulat, esti sensibil si emotiv si in consecinta oamenii cu care te anturezi ar fi bine sa fie de cea mai buna calitate.

Fecioara
Manifesti tendinta de a te izola si de a actiona din umbra. Nu iti place sa fii in lumina reflectoarelor si esti foarte atras de misticism si de lucrurile oculte, ascunse ochiului obisnuit. Poti atrage noi resurse de venit din munca proprie, prin metode neobisnuite. Preferi sa fii prudent si precaut. Ai incredere in tine si renunta la autocenzura.

Balanta
Nutresti visuri inalte si investesti mult in relatii cu diversi prieteni sau protectori care te-ar putea sprijini sa te ridici in cadrul grupului sau organizatiei din care faci parte. Fii sincer cu tine insuti si pleaca la drum cu cele mai bune si oneste intentii, pentru ca prin rezonanta sa atragi oameni binevoitori, dornici sa te sprijine si nu sa te amageasca.

Scorpion
Cariera si prestigiul tau social par sa fie pe un trend ascendent. Iti merge mintea struna, comunici stralucit, bland si inspirat, fapt care iti atrage sustinerea si aprecierea sefilor. Dispui de puterea ta interioara ca un adevarat maestru si faci fata cu brio oricarei provocari. Energia vitala este destul de redusa si iti recomand sa o investesti cu intelepciune.

Sagetator
Tu esti predispus la sensibilitate si emotii intense care te consuma din punct de vedere energetic. In caz ca simti sa stai retras, sa meditezi si sa te cufunzi in constiinta ta, poti extrage invataminte importante pentru elevarea ta spirituala. Unele lucruri, oameni, situatii pot fi privite altfel si dintr-o alta perspectiva le-ai putea ierta si te-ai putea elibera de ele.

Capricorn
Tu te bucuri de foarte multa popularitate, esti vedeta grupului sau organizatiei din care faci parte. Comunici intr-un mod fermecator, oamenii sunt inspirati de povestile tale si exerciti magnetism asupra lor. Te arati atras de ezoterism, dispui de calitati psihice deosebite si o simpla discutie cu tine poate aduce liniste si vindecare atat interlocutorului cat si tie.

Varsator
Dispui de o imaginatie foarte fertila prin intermediul careia poti identifica noi surse de castig prin munca proprie care ar putea implica domenii care au legatura cu lichidele. Relatia cu superiorii ierarhici pare sa fie favorabila tie si daca iti joci bine cartea ai putea avea de castigat. Fii econom si cumpara doar lucrurile care iti sunt cu adevarat de folos.

Pesti
Imaginatia ta este la un grad superlativ, esti foarte imaginativ si pastrezi cu greu legatura cu realitatea materiala. Esti foarte atras de ocultism si de lumile nevazute. Poti avea divergente de opinii cu colegii sau cu subordonatii. Esti foarte ferm pe pozitie si vrei sa dovedesti ca tu ai dreptate. Cu toate acestea, joaca cinstit si nu recurge la manipulare.

×