x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 23 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 23 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

22 Mai 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------
Luna ramane in Gemeni pana la ora 14:30, dupa care se muta in Rac. Ziua se imparte in doua. In prima jumatate suntem deschisi si dinamici, dupa care, in a doua jumatate a zilei, avem parte de emotii intense si schimbatoare. Iata ce este posibil pentru fiecare zodie:

BERBEC
In prima parte a zilei, Luna in Gemeni te ajuta sa te faci inteles usor, sa transmiti un mesaj coerent si chiar sa inveti cu spor sau sa obtii un rezultat bun la un examen. Dupa-amiaza e ceva mai tensionata, avand in vedere ca esti emotiv, suspicios si temator, mai ales cand vine vorba despre schimbari.

TAUR
Mai ai jumatate de zi la dispozitie pentru a-ti face temele in ceea ce priveste organizarea unei activitati profesionale sau pentru a discuta ultimele detalii inainte sa te implici intr-un proiect. Discutiile se axeaza in special pe bani si e important sa-ti evaluezi corect munca. Dupa-amiaza si mai ales spre seara evita polemicile si precipitarea.

GEMENI
In prima parte a zilei, Luna iti sustine in continuare demersurile legate de un proiect pe care l-ai inceput mai demult, si care necesita niste ajustari. Reusesti sa te concentrezi pe nevoile si interesele tale, ceea ce e important, mai ales acum, cand tocmai ai intrat intr-o perioada de schimbari relationale. In a doua parte a zilei fii precaut in ceea ce priveste administrarea finantelor.

RAC
Pana la ora 14:00, cat Luna mai sta in Gemeni, esti predispus la introvertire si izolare. E de preferat sa fii cat poti de discret astazi in ceea ce priveste unele informatii pe care le afli, mai ales daca nu sunt serios verificate. Dupa-amiaza, cu Luna in zodia ta, devii extrem de precaut, atent la tot ce te inconjoara, chiar suspicios. De altfel, nici nu e indicat sa iei decizii majore acum.

LEU
Luna in Gemeni iti ofera prilejul de a privi cu mai multa atentie la un proiect in care te-ai grabit sa te implici sau la o relatie de prietenie care incepe sa-si arate latura interesata si duplicitara. Este momentul sa recunosti ca pana acum te-ai prefacut ca lucrurile sunt in ordine. Asta te va ajuta sa faci cele mai bune alegeri incepand de acum.

FECIOARA
Mai ai putin timp, pana dupa-amiaza, sa gasesti calea potrivita prin care sa faci un anunt, sa retractezi ceva, sa clarifici cateva detalii legate de o afacere sau de un proiect. Luna in Gemeni, prin aspectele sale, iti sustine demersurile din zona profesionala, asa ca nu ezita sa faci exact ce simti. Dupa ora 14:00 e nevoie de rabdare si diplomatie, mai ales daca participi la un eveniment.

BALANTA
In prima parte a zilei o sa fie nevoie de niste drumuri pe la diverse institutii pentru a indrepta niste nereguli. Unii nativi se ocupa astazi de studiu si documentare. Pot relua o carte abandonata sau un curs care ii inspira. Dupa-amiaza, atentie la tendinta de a te lua prea in serios si de a da lucrurilor o tenta dramatica.

SCORPION
Astazi poti privi resursele materiale dintr-o perspectiva diferita, noua. Chiar daca situatia ta materiala poate fi confuza in acest moment, astazi poti vedea ce lipseste de fapt in interiorul tau, ce credinta veche te tine in acest punct, care este tiparul pe care e necesar sa-l transformi, legat de bani.

SAGETATOR
Prima parte a zilei este numai buna pentru a relua niste discutii cu partenerul de viata sau cu un asociat, si a va pune de acord in privinta unor intentii si dorinte. Este momentul clarificarilor, dar al curateniei in relatii. In urmatoarea perioada e posibil ca unii oameni sa fie indepartati, in timp ce cu altii strangi relatiile.

CAPRICORN
A venit momentul in care nu mai poti pretinde ca totul e bine, in timp ce tu esti tot mai lipsit de entuziasm si energie in ceea ce priveste locul de munca, atmosfera de acolo, activitatile pe care le desfasori. Asadar, astazi poti sa vezi ce nu merge de fapt, cum ai ajuns in acest punct si ce poti schimba sau rezolva.

VARSATOR
E posibil ca in aceasta perioada sa sesizezi niste tipare care se repeta fie in ceea ce priveste o relatie sentimentala, fie legat de modul in care alegi mereu sa te exprimi si sa-ti manifesti talentele, intrand in cercuri sau conjuncturi care seamana foarte mult intre ele. Asadar, daca esti atent, astazi poti afla ce anume te aduce mereu in acelasi punct si cum poti schimba lucrurile.

PESTI
Chiar daca inca nu ti-e foarte clar ce ai de facut intr-o situatie incordata de acasa, care poate fi legata de locuinta, de avere sau de relatiile apropiate, astazi poti macar sa te uiti cu atentie la aceasta situatie si poti descoperi cauza ei principala. Asta te va ajuta sa faci urmatorii pasi cu mai multa incredere si siguranta.

×