x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 26 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 26 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Dec 2012   •   00:07
Horoscop zilnic, miercuri 26 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Debordezi de veselie, iti place sa povestesti neincetat si esti dependent de compania prietenilor sau a fratilor. Luat de valul entuziasmului, ai tendinta de a pune tara la cale, dar ai grija sa nu promiti mai mult decat poti face. Daca pleci la drum, fii rabdator si prudent in trafic. Esti foarte spontan, adori surprizele, dar nu fii indiscret, oricat de mult ai cauta atentia.

Taur
In ceea ce te priveste, ziua de astazi se afla sub egida generozitatii. Ti-ai da si camasa de pe tine pentru a face pe cineva fericit. Gestioneaza-ti cu cumpatare bugetul, nu exagera cu daruitul si nu iti crea nici un fel de asteptari. Fa ce iti dicteaza inima, fara a incerca sa epatezi. Bucura-te de toate darurile primite, fie ele materiale ori vorbe sau ganduri frumoase.

Gemeni
Astazi esti foarte activ, plin de energie si nu mai stii ce sa faci pentru a te face remarcat. Dispui de un debit verbal remarcabil, esti foarte optimist, sociabil, foarte versatil si cauti compania unor oameni dinamici care sa iti tina isonul. Pui mare pret pe imagine si probabil nu iesi din casa pana nu te-ai aranjat la patru ace, dar nu te lasa prea mult astept la intalniri.

Rac
Tranzitul Lunii te predispune la melancolie si emotivitate sporita. Evita locurile aglomerate si acorda-ti cat mai multe clipe de solitudine, introspectie, izolat de ochii lumii. Profita de aceste zile de sarbatoare pentru a te odihni, reincarca-ti bateriile si hraneste-te echilibrat. Fii tolerant si ingaduitor cu oamenii stridenti, care te-ar putea deranja cu indiscretia lor.

Leu
Tu tanjesti dupa activitati sociale de grup, cauti sa te afli in compania unui numar cat mai mare de oameni in cadrul caruia te faci cu usurinta remarcat gratie jovialitatii si calitatilor tale artistice sau actoricesti. In cazul in care cei din jur nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, ai putea avea rabufniri emotionale, spunandu-le verde in fata tot ce iti vine.

Fecioara

Tie iti place sa faci pe seful in familie sau pe unde te afli. Manifesti o vointa foarte puternica si toata lumea trebuie sa actioneze conform bunului tau plac, caci altfel te-ai putea supara si nu eziti sa o arati. Fii diplomat, conciliant si flexibil c,aci calitatile tale sunt cu siguranta apreciate si vei avea ocazia sa te faci remarcat sau sa iti oferi serviciile, la momentul potrivit.

Balanta
Inspirat de Sarbatorile de iarna, tu manifesti un puternic spirit religios, civic sau moralist. Iti place foarte mult sa dezbati, sa despici firul in patru si sa dai solutii sau verdicte. Renunta la inversunare, relaxeaza-te si evita pe cat posibil conflictele. Relatiile cu femeile nu par sa functioneze foarte bine, caci aveti tendinta de a va contrazice. Tempereaza-ti agresivitatea.

Scorpion
In cazul in care ai exagerat cu cheltuielile si cumparaturile, ai putea constata ca ai cam ajuns la fundul sacului si poate ai nevoie sa ceri bani cu imprumut. Asteptarile tale legate de banii cuveniti, ca urmare a muncii prestate in colaborare sau asociere, fie nu se concretizeaza, fie nu te alegi cu mare lucru din ei, caci ce iei pe mere, dai pe pere dat fiind sezonul cadourilor.

Sagetator
Ori ai casa plina de musafi, ori te plimbi din casa in casa vizitand oameni dragi. Esti foarte dornic de companie, iti place sa povestesti cate'n luna si'n stele si cu greu ai putea fi oprit. Mama sau o femeie ar putea intra in bataia sagetilor tale in cazul in care incearca sa te contrazica. Manuieste cu maiestrie arta conversatiei si asculta-ti activ partenerii de discutie.

Capricorn
Programul tau de azi este destul de haotic, ai tendinta de a incepe mai multe treburi in acelasi timp si de a sari de la una la alta fara a duce ceva la bun sfarsit. Esti inclinat spre a cheltui in exces in caz ca iti pica ceva cu tronc. Daca pleci la cumparaturi, fa-ti lista de acasa si nu te abate de la ea, pentru a nu irosi. Pazeste-ti cu grija portofelul sau lucrurile de valoare.

Varsator
Tu esti inclinat spre flirt, jocuri sau distractii de orice fel. Esti foarte vesel, creativ si adori jocurile de cuvinte. Sunt posibile discutii aprinse cu o femeie, careia poate nu ii pica foarte bine umorul tau. Esti foarte dornic de atentie si nu ratezi nici o ocazie de a te da in spectacol, poate chiar prin mijloace artistice sau actoricesti. Evita tranzactiile cu  obiecte de lux.

Pesti

Tu manifesti o fire introvertita, extrem de emotiva si poate chiar agresiva pe alocuri, in caz ca esti provocat. Te simti in largul tau in cadrul intim al locuintei personale sau in sanul familiei, unde iti place sa te preocupi de activitati gospodaresti si sa depeni amintiri cu cei dragi. Unele chestiuni nerezolvate de la serviciu te-ar putea stresa, dar este si maine o zi.


×