x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 26 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 26 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Luna tranziteaza astazi semnul Varsatorului si te predispune la emfaza si agresivitate. Te ghidezi dupa principul "totul sau nimic". Cel mai greu ii este partenerului tau de viata, care trebuie sa iti indeplineasca toate dorintele fara a cracni. Incearca sa iti domini orgoliul, multumeste pentru tot ce ti se ofera si intoarce gesturile generoase cu aceeasi bunatate.

Taur
Tu primeste influenta Lunii in Varsator pe axa plan public versus privat. Astazi te manifesti intr-un mod agresiv, egoist in relatii si parteneriate. Acasa jinduiesti dupa atentia familiei si te dai in spectacol pentru a o obtine. La serviciu esti destul de greu de strunit, faci numai ce vrei tu si tii cu dintii la parerile tale. Fii diplomat si nu nutri sentimente de razbunare.

Gemeni
Luna in Varsator se proiecteaza in zona idealurilor si a strainatatii. Iti freamata mintea si te viziteaza cele mai nastrusnice ganduri. Fa putina ordine in cap, canalizeaza-te pe un plan si pune in aplicare, caci poti accesa un culoar de afirmare poate chiar legat de strainatate. Fratii sau verisorii iti pot intra cu greu in gratii si trebuie sa depuna mult efort in acest sens.

Rac
In cazul tau, Luna in Varsator este implicata intr-o piramida pe semne de aer si iti aduce o nota de simpatie, generozitate si bunavointa subtila. Comunicarea cu familia si cu apropiatii primeste un ton calduros si armonios. Te pui cu drag si dedicare in slujba celorlalti, dar in acelasi timp esti foarte receptiv si ai putea primi idei care sa te inspire de la cei din jurul tau.

Leu
Pe tine, Luna in Varsator te face un partener ingenios, altruist si extrem de generos. Iti exprimi ideile intr-un mod original, spontan si cu tarie. Acasa iti place sa domini subtil teritoriul si poti intra foarte usor in conflict cu apropiatii in cazul in care capriciile nu iti sunt hranite intr-un mod regal. Atentie si prudenta la drum, pe oriunde circuli!

Fecioara
Tie, Luna in Varsator iti activeaza zona muncii, a rutinei zilnice si iti trimite influente benefice catre zona resurselor si cea a notorietatii publice. La serviciu esti foarte de gasca, sari in sprijinul colegilor si gasesti solutii ingenioase la solicitarile aparute. Esti creativ, diplomat in comunicare, proactiv, calitati care te propulseaza in ochii superiorilor ierarhici.

Balanta
Zona iubirii si a copiilor iti este activata astazi de Luna in Varsator. Esti jovial in comunicarea cu persoana iubita si ai mult umor. Partenerii de afaceri sunt foarte spontani si nu tolerezi foarte bine schimbarile bruste de situatie. Relatiile cu strainii si strainatatea sunt abundente si de bun augur. Ai putea alege sa aprofundezi studiul unei limbi straine.

Scorpion
In ceea ce te priveste, Luna in Varsator iti trimite influentele in zona familiei si a domiciliului. Viata familiala este foarte activa si imprevizibila. Esti emotional in gandire si ai putea apela chiar la mici neadevaruri pentru a pastra armonia in domiciuliu. Dorintele tale sunt la rang de cinste, esti capricios si impui multe conditii celor apropiati.

Sagetator
Pe tine, Luna in Varsator te stimuleaza in zona gandirii si a comunicarii. Esti impartial, onest si manifesti un puternic spirit umanitar. Dispui de multa amabilitate, fair-play, dar pretinzi in schimb acelasi lucru de la ceilalti. In cazul in care cineva se abate de la calea considerata dreapta de catre tine poti deveni impulsiv si agresiv, pentru a pastra situatia sub control.

Capricorn
Cu Luna in Varsator proiecta in zona castigurilor financiare, tu cauti modalitati noi si originale de a face bani. Relatiile la locul de munca sunt dintre cele mai bune si gasesti satisfactie in ceea ce faci, fapt ce ti-ar putea aduce cuvinte de lauda din partea sefilor. Ai nevoie de libertate, in special de exprimare, si raspunzi agresiv la orice forma de constrangere.

Varsator
Luna este gazduita de semnul tau zodiacal si iti intareste latura ta sociabila, neconventionala si obiectiva. Esti extrem de creativ, adori jocurile, distractiile si excelezi in comunicare. Pui mare pret pe imaginea si pe prestigiul tau si nu te dai in laturi de la orice forma de manipulare pentru a-ti atinge scopurile. Fii diplomat si intelept, in special in relatia cu sefii.


Pesti
In cazul tau, Luna in Varsator incheie un ciclu de evolutie si te predispune la introspectie si discretie. Comunicarea in sanul familiei este mult mai deschisa si binevoitoare. La serviciu esti extrem de analitic, autoritar si tinzi sa iti impui punctul de vedere. Evita lumina rampei si incarca-ti bateriile prin meditatie, departe de ochii lumii.

×