x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 9 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 9 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Mai 2012   •   21:00
Horoscop zilnic, miercuri 9 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

Luna se va afla astazi in Capricorn, in aspect armonios cu Mercur, care tocmai a parasit semnul Berbecului si s-a instalat in Taur pentru trei saptamani. Suntem coerenti, disciplinati, pragmatici si organizati in tot ce gandim, spunem si facem.

BERBEC
Toate initiativele si ideile din ultima vreme incep, de astazi, sa dea roade. In urmatoarele saptamani, vor exista negocieri fructuoase, vin castiguri si gasesti surse de venit stabile. Ziua de astazi poate deschide niste usi favorabile si iti poate aduce rezultate foarte bune in sfera profesionala.

TAUR
De astazi, Mercur ti se aliaza, aducandu-ti incredere in tine, coerenta in transmiterea mesajelor, eficienta in comunicare. Te afli intr-o perioada favorabila din multe puncte de vedere, asa ca fii gata sa te ocupi de ideile tale si sa le ajuti sa se materializeze. Pentru asta, nu uita ca e necesar sa-ti mentii optimismul.

GEMENI
Tu esti invitat sa inveti cum sa gestionezi emotiile, sa-ti disciplinezi gandirea si sa operezi cu mesajele subtile. Caci in aceasta perioada mesajele vin pe cai neconventionale, iar introspectia si meditatia sunt de un real ajutor. Ai nevoie sa-ti stabilesti in interior dorintele si abia apoi sa le dai glas.

RAC
Intrarea lui Mercur in Taur este de bun augur pentru tine, mai ales in ceea ce priveste proiectele demarate cu ceva timp in urma, relatiile cu prietenii, promovarea unor servicii si atragerea clientelei. Astazi se poate bate in cuie o colaborare, poti semna un contract sau poti gasi formula juridica cea mai avantajoasa pentru derularea unui proiect.

LEU
Luna in Capricorn te pune la treaba, asa ca nu prea ai timp sa respiri astazi. Insa rezultatele bune, alegerile inspirate si sansele de afirmare profesionala care se ivesc merita tot efortul. Intrarea lui Mercur in Taur este binevenita din punct de vedere al carierei, unde, in urmatoarele saptamani, apar propuneri, oferte si negocieri avantajoase.

FECIOARA
Pentru tine, aceasta zi poate insemna reactivarea unor ambitii, stimularea vointei in ceea ce priveste implinirea unor obiective sau clarificarea sentimentelor fata de cineva drag. Incepand de astazi, prioritatile iti devin din ce in ce mai clare, ajungi usor la informatiile si oamenii de care ai nevoie, iti sunt inlesnite conexiunile cu strainatatea.

BALANTA
Tie, aceasta zi iti aduce emotii puternice, motivatia de a vindeca o rana mai veche si de a taia definitiv unele legaturi cu trecutul. Esti transant si in relatiile cu cei dragi, in sensul ca nu le mai permiti sa-ti invadeze spatiul ori sa-ti spuna ce sa faci. Mercur in Taur este benefic in ceea ce priveste beneficiile materiale.

SCORPION
Daca ai de dat cuiva un raspuns in privinta caruia ai tot ezitat, astazi poti s-o faci cu incredere si hotarare. De asemenea, contextul astral de astazi te ajuta sa transezi lucrurile in cadrul unor relatii, sa stabilesti coordonate clare pentru acestea si sa stabilesti termenii unor colaborari. Mercur in Taur sustine, in urmatoarea perioada, semnarea unui contract avantajos.

SAGETATOR
Astazi devii constient ca pentru a avea succes intr-o directie noua e necesar sa renunti la un drum vechi care nu te mai implineste. Chiar daca te temi inca de necunoscut, merita sa-ti asumi efortul si responsabilitatile pe care le implica noile angajamente, din punct de vedere profesional si al prosperitatii.

CAPRICORN
Luna se afla in zodia ta si te indeamna la solitudine, autoobservare si transformare interioara. Poti descoperi raspunsuri indelung asteptate daca-ti pui intrebarile potrivite. Cert este ca toate revelatiile aduse de aceasta zi schimba inclusiv perceptia asupra vietii sentimentale si abordarii vietii in general.

VARSATOR
Pentru tine, prezenta Lunii in Capricorn este prilej de izolare si introvertire. Daca simti nevoia sa te retragi din agitatia cotidiana, gaseste o cale si fa-ti pe plac. E important sa-ti urmezi intuitia in tot ceea ce faci si, mai ales, sa eviti compromisurile de orice fel. In caz contrar, corpul iti va da diverse semnale care te vor ajuta sa revii la vointa sufletului.

PESTI
Experientele acestei zile par sa urmeze un plan divin, ca si cand totul se intampla exact cum trebuie, la momentul potrivit. Intalnirile si impartasirile din aceasta zi fac sa-ti fie accesibile revelatii incredibile daca esti receptiv, ai incredere in vointa divina si renunti la orice fel de control.

×