x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic sâmbătă, 11 mai 2024. Taurii sunt curioși, Fecioarele sunt impulsive, iar Peștii întineresc astăzi

Horoscop zilnic sâmbătă, 11 mai 2024. Taurii sunt curioși, Fecioarele sunt impulsive, iar Peștii întineresc astăzi

de Andreea Tiron    |    10 Mai 2024   •   11:15
Horoscop zilnic sâmbătă, 11 mai 2024. Taurii sunt curioși, Fecioarele sunt impulsive, iar Peștii întineresc astăzi
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop zilnic sâmbătă, 11 mai 2024. Racii sunt iertători, Balanțele trebuie să fie mai responsabile, iar Vărsătorii petrec ziua cu cei dragi

Berbec

Astăzi ești înclinat să rămâi între prieteni, în locuri familiare. Din fericire, este un moment puternic pentru a te vindeca prin activități practice sau contact fizic. Este un moment favorabil pentru a negocia contracte sau chilipiruri și, poate, pentru a face o achiziție frumoasă. Ai o energie fertilă care te ajută să multiplici bani, obiecte de valoare și bunuri personale. Proiectezi multă căldură și dragoste astăzi, ceea ce te poate ajuta foarte mult.

Taur

Curiozitatea ta deschide calea astăzi, conducându-te către experiențe interesante. Dorința ta de a comunica este puternică, dar trebuie să ai mai multă răbdare. Veți reuși mai mult dacă încetiniți puțin. Este un moment excelent pentru a vorbi despre dificultăți sau pentru a lăsa conflictele în urmă. Beneficiezi de o energie vindecătoare pentru relațiile care nu funcționează acum.

Gemeni

Tranzitele de astăzi încurajează concentrarea asupra nevoilor practice și fizice. Speranța și optimismul sunt utile și s-ar putea să vezi o nouă oportunitate de a dezvolta sau extinde o activitate. Din fericire, tranzitul Soare-Ceres de astăzi este excelent pentru a căuta modalități de vindecare, atât emoțional, cât și fizic. Este un moment bun pentru activități de îngrijire, creative și casnice.

Rac

Luna de astăzi din zodia ta adaugă un plus de emoție. Oamenii sunt atenți! Sentimentele, dorințele și nevoile tale sunt greu de negat. Este un moment bun pentru a intra în contact cu sentimentele tale. De asemenea, ești într-o formă excelentă pentru a intra în legătură cu cineva sau pentru a lăsa în urmă sentimente negative despre o relație din trecut. Astăzi ești bun și iertător.

Leu

Luna își petrece ziua în a doisprezecea casă solară și este un moment excelent pentru a acorda prioritate relaxării, reînnoirii și reîncărcării. Încearcă să te concentrezi asupra lucrurilor care înseamnă cu adevărat ceva pentru tine. Ai putea echilibra frumos viața ta personală și cea profesională acum și se pare că te înțelegi cu toată lumea astăzi. Tranzitele de astăzi sunt bune pentru extinderea gesturilor care vorbesc de la sine.

Fecioara

Impulsivitatea cu banii, resursele sau relațiile poate fi o problemă astăzi. Trebuie să ții tendințele acestea de a risipi sub control. Copiii, un partener romantic sau un prieten pot fi incredibil de grijulii sau încurajatori acum. Îi inspirați și îi fermecați pe alții cu ideile voastre astăzi. Ești mai optimist decât de obicei și mai ales entuziasmat de proiectele sau ideile tale.

Balanță

Cu Luna în vârful hărții solare toată ziua, poate fi timpul să acordați mai multă atenție responsabilităților, atât față de tine, cât și față de ceilalți. Încercați să aveți răbdare când vine vorba de respectarea regulilor și păstrați-vă obiectivele în minte. Ai o energie bună pentru chestiuni financiare sau pentru rezolvarea unei probleme legate de datorii.

Scorpion

Ești într-o poziție puternică pentru a împărtăși idei și a învăța lucruri noi. Tranzitul Lunii din casa voastră a noua solară vă încurajează să încetiniți atunci când comunicați. Poți să-i impresionezi pe alții astăzi și probabil că cineva te va impresiona la rândul său. Acesta este un moment grozav pentru negocieri, în special la nivel unu-la-unu.

Săgetător

Sentimentele și entuziasmul te împing în direcții care încurajează creșterea și evoluția personală. Cu Luna în a opta casă solară toată ziua, ai tendința să faci lucrurile cu inima deschisă. Flexibilitatea aduce recompense acum și, deși ești nerăbdător, este mai bine să implementezi schimbări mici, dar ușor de gestionat. Vedeți lucrurile într-o lumină pozitivă și iertătoare.

Capricorn

Luna tranzitează sectorul tău de parteneriate, iar tu ești concentrat pe relații. Astăzi poate fi o zi bună pentru a afla mai multe despre tine și despre oamenii importanți din viața ta. Este ușor să te simți jignit sau frustrat. Din fericire însă, acum cauți plăcerea și momentele frumoase alături de ceilalți și vrei să lași în urmă regretele sau resentimentele. Astăzi vrei să le arăți celorlalți că îți pasă.

Vărsător

Luna de azi te încurajează să te concentrezi asupra lucrurilor importante din viața ta. Ești dispus să-i asculți și înțelegi pe cei dragi, familia și prietenii apropiați. Sunteți deschis să vă împărtășiți timpul și energia cu ei.  S-ar putea să ai un sentiment plăcut de apartenență.

Pești

Întinerești prin joacă, exprimare de sine și divertisment astăzi. Tranzitul Soare-Ceres vă ajută să vă exprimați ușor sentimentele. Cineva special din punct de vedere amoros vine cu experiențe interesante în viața ta. Conversațiile au potențialul de a repara și vindeca

×