x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic,sâmbătă 22 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic,sâmbătă 22 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

21 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Sambata se anunta vesti din strainatate sau chiar poti primi vizita unor cunostinte care locuiesc in afara granitelor tarii. Sunt momente pasagere, asa incat nu pune la suflet neplacerile ivite. Alti nativi se pot ocupa de chestiuni ce privesc instruirea personala si profesionala. Duminica esti in vazul si auzul lumii, recomandabil fiind sa fii atent la cum te afisezi in societate. Sunt posibile altercatii cu un sef sau cu persoane cu autoritate. Evita provocarile celorlalti, dar asculta si tine cont de ce ti se spune sau ce ti se recomanda.

Taur
Weekend-ul acesta gandurile tale vor zbura la banii si bunurile altora. Faci calcule, reevaluezi prioritatile financiare, dar se pare ca deocamdata rezultatele sunt nesatisfacatoare. Achita-ti la timp facturile, taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Evita speculatiile, planurile de investitii sau creditele. Ziua de duminica este potrivita rafinarii sufletesti. Arta, lecturarea cartilor deosebite sau participarea la seminarii pe teme socio-umane ti-ar fi de mare folos. Pe de alta parte sunt posibile discutii cu persoane straine sau iti poti planifica calatorii indepartate. Scopurile pot fi diverse: profesionale, turistice, dar si pentru a te instrui printr-o forma de scolarizare.

Gemeni
Sambata ai de-a face cu partenerul de viata. Sunt posibile discutii aprinse, reprosuri, insa vina este de partea ta. Asculta atent ce iti spune celalalt si explica-ti atitudinea si actiunile in cuvinte putine, clare si suficiente. Pot intra in discutie si colaborarile sau parteneriatele in care esti implicat sau vrei sa te implici. De retinut ca in aceasta perioada, cea mai mare importanta trebuie sa o acorzi propriei tale persoane. Duminica intervin aspectele legate de banii si bunurile altora. Verifica-ti bugetul si selecteaza prioritatile. Achitarea facturilor sau datoriilor la timp te scapa de multe neplaceri.

Rac
Sambata esti ocupat cu treburile de la serviciu in principal. Ar trebui sa iti dozezi riguros eforturile, intrucat organsimul da semne de oboseala. Pe de alta parte esti tentat sa apelezi la consultatii medicale sau la tratamente alopate. Fii prudent, pentru ca deocamdata ai nevoie doar de odihna, alimentatie potrivita si mult aer curat. Duminica, astrele iti recomanda sa iti faci curatenie in relatiile parteneriale si in colaborarile in care esti implicat. Exista multe nemultumiri sau rasturnari de situatie in acest segment de viata si activitate, dar depinde doar de tine cum te raportezi la toate astea.

Leu
Relatiile sentimentale si cele cu copiii te vor solicita mult la finalul acestei saptamani. Sunt posibile mici neintelegeri, dar cu putina bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine. Sunt doar momente si situatii pasagere. Duminica, gandurile tale vor zbura catre serviciu. Vei fi tentat sa lucrezi ceva ce a ramas neterminat sau sa iti pregatesti constiincios activitatile din urmatoarea saptamana. Fii prudent, intrucat organismul este obosit si poate chiar semnala afectiuni ale sistemului osos si articular. Recomandabil este sa iti dozezi eforturile, sa lucrezi strict cat este nevoie si sa fii mai atent cu propria ta persoana.

Fecioara
Finalul acestei saptamani iti aduce spor in treburile gospodaresti. Sambata este potrivita curateniilor generale, pregatirii camarii pentru iarna sau reparatiilor curente. Verifica atent sursele de foc si de aer din spatiul locativ, deoarece sunt posibile defectiuni greu de sesizat. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar pana la urma se vor solutiona si lamuri toate neintelegerile. Duminica vei fi nevoit sa acorzi mai multa atentie persoanei iubite sau copiilor, dupa caz. Sunt posibile altercatii si nemultumiri. Fii prudent, deoarece in acest sector de viata este nevoie sa iti schmbi conceptiile si atitudinea. Pentru a te relaxa, foloseste-ti creativitatea si ocupa-te de un hobby.

Balanta
Sambata este posibil sa te intalnesti cu rudele sau prietenii apropiati. Atentie ca emotivitatea iti domina gandurile si astfel iti va fi destul de greu sa comunici cu ceilalti. Iti sunt favorizate micile calatorii de agrement. Duminica se intrezaresc treburi legate de casa si familie. Exista varianta sa iti reamenajezi spatiul locativ, sa te muti sau macar sa faci planuri in acest sens. Perioada te predispune la transformari in conceptii si atitudini vizavi de casa, familie, patrimoniu si implicatiile lor. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent si tine cont si de parerile, sfaturile sau doleantele lor.

Scorpion
La sfarsitul acestei saptamani este nevoie sa faci cumparaturi necesare traiului zilnic. S-ar putea sa fii nemultumit de banii disponibili, dar se pare ca iti vor veni ajutoare in acest sens de la altii. Selecteaza prioritatile, cheltuieste strictul necesar si evita sa imprumuti sau sa folosesti fara rost banii sau bunurile altora. Asta deoarece va veni o vreme cand vei fi nevoit sa inapoiezi cu varf si indesat ceea ce acum folosesti de la altii. Duminica este potrivita sa stai de vorba cu rudele sau cu prietenii apropiati. Este recomandabil sa iti schimbi atitudinea vizavi de aceste persoane. Evita sa iti divulgi secretele si vorbeste cat mai putin.

Sagetator
Tu beneficiezi de multa energie la finalul acestei saptamani. Faptul ca starea ta de spirit fluctueaza mult te predispune la relatii tensionate cu ceilalti. Fii prudent, gaseste-ti echilibrul interior si evita sa-i faci pe ceilalti sa sufere din cauza mofturilor tale de moment. Bine ar fi sa mergi la un cabinet de cosmetica, la o sala de exercitii fizice sau sa iti pregatesti garderoba de toamna-iarna. Duminica vei fi nevoit sa iti revizuiesti bugetul. Nemultumirile legate de veniturile din munca proprie iti accentueaza problemele de sanatate. Ai incredere ca Universul lucreaza in favoarea ta si iti ofera in plan material tot ce ai nevoie si mai ales cand ai nevoie.

Capricorn
Sambata esti retras asi cu greu se poate relationa cu tine. Recomandabil este sa iti dozezi eforturile si sa te ocupi de activitati de rutina. Sanatatea este fluctuanta si se pot evidentia afectiuni legate de ficat, coapse sau aparat respirator. Evita tratamentele alopate pe cat posibil si orienteaza-te catre cele naturiste. Plimbarile in aer liber, meditatiile in locuri sfinte sau somnul te pot ajuta mult si bine. Duminica te vei simti mai bine, dar evita fortarea notei. Personal treci prin transformari interioare majore si ai nevoie de mult spatiu din toate punctele de vedere.

Varsator
Weekend-ul iti aduce in atentie relatiile de prietenie. Dialogurile cu prietenii pot fi frecvente si presarate cu tensiuni pasagere. Evita provocarile celorlalti si nu lua in seama chiar tot ce ti se spune. Atentie ca o relatie de prietenie poate fi usor confundata cu una sentimentala si invers. Mentine-ti luciditatea si echilibrul intre viata privata si cea publica, deoarece foarte usor pot aparea neplaceri greu de controlat si remediat. Duminica, sufletul tau are nevoie de multa liniste si retragere din forfota zilnica. Plimbarile in aer liber, dieta, somnul sau meditatia profunda sunt cele mai bune remedii in aceasta perioada.

Pesti
Vrei, nu vrei, sambata esti in vazul lumii. S-ar putea sa fii invitat la evenimente mondene, cu multi invitati, iar tu intr-un anume fel sa fii o mica vedeta. Este dificil sa iti mentii o pozitie buna si constanta, de aceea fii prudent cum te infatisezi si cum te comporti. Eforturile si gandurile tale sunt indreptate mai mult catre viata privata, insa este nevoie ca din cand in cand sa iesi din zona de confort a casei si familiei. Duminica te vor inconjura prietenii sau persoanele protectoare. De retinut ca acest segment de viata este in continua transformare, astfel incat actualii prieteni si protectori se pot indeparta.
Anca Gordin Stoica - www.astrocafe.ro

×