x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, sâmbătă 26 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, sâmbătă 26 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Mai 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------
Berbec
Week-end-ul acesta ar trebui sa il dedici persoanei iubite, copiilor si petrecerilor. Sunt momente favorabile pentru reuniuni agreabile sau pentru a lamuri aspectele neplacute ale relatiilor cu cei dragi. Fii deschis, ai rabdare cu ceilalti si asculta-le doleantele. Sunt posibile despartiri definitive de persoane alaturi de care ti-ai petrecut ceva ani. Schimbul de informatii pretioase legate de cei dragi este la ordinea zilei. Filtreaza tot ce afli si evita luarea deciziilor pripite. Duminica dupa-amiaza gandurile tale vor zbura catre serviciu. Incearca sa te relaxazi si sa te ocupi doar de indatoririle tale. Atentie la sanatatea sistemului digestiv!

Taur
Astrele iti favorizeaza la acest final de saptamana treburile gospodaresti si dialogurile cu familia. Ai spor la curatenii generale, reparatii curente sau pentru reamenajari interioare. Iti doresti multe schimbari in spatiul locativ, insa asta presupune si cheltuirea unor sume importante de bani. Capitolul financiar este destul de vulnerabil, nefiind recomandate acum investitiile, imprumuturile sau planurile pe termen lung. Incearca sa iti temperezi pofta de cheltuieli. Sunt posibile pierderi financiare substantiale, greu de remediat. Sfatuieste-te cu membrii familiei si tine cont de parerile lor. Rezerva-ti momente pentru odihna si plimbari in aer liber.

Gemeni
Se pare ca in acest week-end esti mai mult pe drumuri. Nu prea ai chef, insa bine ar fi sa vii in intampinarea evenimentelor si sa iesi in lume. Prietenii apropiati sau rudele vor dori compania ta. Este o perioada in care toate tipurile de relatii se reconfigureaza. Fii atent la ce se petrece in jurul tau si triaza persoanele carora li te destainuiesti. Pe de alta parte sunt zile bune pentru a-ti planifica diverse cursuri necesare in domeniul profesional. Asimilarea informatiilor este precara in aceste zile, de aceea nu forta nota. Pe de alta parte rezerva-ti momente de odihna si excursii la munte. Sanatatea este vulnerabila, iar organismul tau necesita mai multa atentie.

Rac
Capitolul financiar iti solicita atentia in acest week-end. Sunt zile bune pentru cumparaturi, dar si pentru a-ti verifica bugetul si documentele financiare. S-ar putea sa primesti cadouri marunte sau vesti legate de salarizarea si activitatea unui loc de munca. Atentie ca in sfera muncii se petrec lucruri ascunse ochilor tai. Se recomanda circumspectie, tacere si observarea atenta a evenimentelor si oamenilor din jurul tau. Poate ca ar fi bine sa te gandesti serios la reconfigurarea relatiilor actuale. O perioada de singuratate ti-ar prinde bine. Energia vitala fluctueaza mult, astfel incat dozeaza-ti eforturile si asculta doleantele trupului si sufletului tau.

Leu
Ar trebui sa te simti in forma la finalul acestei saptamani. Luna se afla in semnul tau zodiacal, oferindu-ti farmec si imbolduri de a te ocupa mai mult de tine. Mergi la un salon de cosmetica, la sauna sau masaj sau pur si simplu colinda magazinele. Recomandabil este sa eviti compania prietenilor zilele astea, deoarece relatiile cu acestia sunt tensionate si stau pe un bulgare de dinamita. Si protectorii si-au luat mana de pe tine, asa incat esti mai mult pe fortele tale. Seara zilei de duminca iti poate aduce o mare tendinta de a te refugia in cheltuieli. Tempereaza-ti elanul si cumpara doar strictul necesar.

Fecioara
La sfarsitul acesti saptamani astrele iti recomanda retragere din forfota cotidiana si introspectie. Sunt zile bune pentru o analiza minutioasa a tot ce se petece in jurul tau, dar mai ales in domeniul profesional. Atentie ca se contureaza conflicte si ruperea unor relatii vechi. Sefii nu te mai sustin, dar poate pe undeva nici nu mai ai nevoie de asa ceva. Bine ar fi sa iti alcatuiesti o strategie noua vizavi de munca si implicatiile ei. Emotivitatea este la cote inalte, de aceea ia o pauza si relaxeaza-te cu o plimbare in aer liber sau mediteaza intr-un loc sfant. Pana la urma vei rezolva totul cu bine.

Balanta
Intalnirile cu prietenii sunt favorizate in acest week-end. Se pot relua discutii mai vechi pe teme legate de calatorii in strainatate sau de studii pe termen lung. Pot exista contradictii intre ce iti doresti tu si ce ti se ofera, insa sunt momente bune doar pentru supozitii. Evita deciziile majore, pentru ca mentalul este destul de bulversat. Incearca sa fii deschis la sfaturile celorlalti. Concentreaza-ti eforturile si atentia catre domeniul profesional, pentru ca sunt multe necunoscute care iti pot crea neplaceri. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film bun sau plimbat-te in aer liber. Atentie la sanatatea aparatului digestiv si la picioare!

Scorpion
Se pare ca la finalul acestei saptamani esti chemat la diverse evenimente mondene. Vrei, nu vrei, lumea va fi cu ochii pe tine. Unii te vor aprecia, iar altii te vor critica. Recomandabil este sa fii atent la critici, pentru ca exista pe undeva un dram de adevar in ceeea ce se spune despre tine. Iti poti repara imaginea publica prin explicatii pertinente si o conduita adecvata. Sunt posibile altercatii cu sefii sau cu autoritatile. Evita implicarea in problemele celorlalti. Sunt momente pasagere, ce pot fi depasite cu prudenta si discernamant. Serile week-end-ului acorda-le partenerului de viata si celor dragi.

Sagetator
Astrele te sfatuiesc ca in acest week-end sa iei legatura cu persoanele aflate in strainatate. Sau cei aflati in afara granitelor tarii te pot cauta. Sunt momente favorabile schimbului de informatii, asa incat fii deschis si raspunde provocarilor. Pe de alta parte gandeste-te si la dezvoltarea ta spirituala. Sunt zile bune pentru vizionarea spectacolelor, filmelor, lecturarea cartilor deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme diverse. Incearca sa abordezi viata si prin prisma domeniilor neconventionale, mai ales ca totul in jurul tau este in continua schimbare. Atentie la toate tipurile de relatii! Dinamita isi poate face simtita prezenta.

Capricorn
Se pare ca tu esti preocupat de bani in week-end. Banii si bunurile altora in special te ademenesc. Astrele iti recomanda sa iti achiti facturile, taxele, datoriile si sa iti verifici atent documentele financiare. Pentru altii se contureaza discutii si chiar rezolvari legate de mosteniri sau partaje. De la bani se pot isca neplaceri in relatiile afective. Incearca sa gasesti un echilibru intre planurile tale si dorintele sau trebuintele celor dragi. Tendinta ta este de a cheltui mai mult pe distractii sau hobby-uri. Sambata seara organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi.

Varsator
Relatiile parteneriale sunt in centrul atentiei week-end-ul acesta. Bine ar fi sa stai de vorba cu partenerii de viata sau de afaceri si sa asculti atent ce iti reproseaza. Afectivitatea este blocata, iar ratiunea domina mintea si sufletul. Sunt posibile neintelegeri, pentru ca una se gandeste si alta se spune. Fii prudent, alege-ti cuvintele cu grija si tine cont si de ceilalti. Este o perioada destul de sensibila la capitolul relatii, asa incat acestea se pot rupe usor si definitiv. Greu de spus motivele reale de la care pornesc neintelegerile in cuplu sau intr-o colaborare. Poate de la bani sau poate de la tendinta ta de a fi prea independent.

Pesti
Chiar daca este week-end, se pare ca tu ai multe si marunte de facut la serviciu. Sau iti iei de lucru acasa. Colegii si sefii au alte treburi, asa incat vei fi nevoit sa te descurci singur. Recomandabil este sa fii prudent, sa iti dozezi eforturile si sa te rezumi doar la indatoririle tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele inimii, insa nu se recomanda consultatiile, analizele medicale sau interventiile chirurgicale. Foloseste remedii naturiste si odihneste-te mai mult. Duminica seara te vei simti mai bine. Atentia iti va fi atrasa de relatiile parteneriale. Partenerul de viata te poate provoca la o discutie aprinsa pe tema treburilor gospodaresti.
Anca Gordin Stoica - www.astrocafe.ro

×