x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, sâmbătă 8 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, sâmbătă 8 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

07 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Weekend-ul acesta este potrivit calatoriilor pe distante scurte si intalnirilor cu rudele si prietenii apropiati. Se anunta o perioada indelungata in care relatiile cu cei dragi vor cunoaste multe suisuri si coborasuri. De unele persoane te vei debarasa definitv, insa atentie ca vor veni in preajma ta personaje interesante, alaturi de care vei petrece multi ani. Prudenta, discretia si rabdarea sunt atributele necesare pentru a traversa perioada cu bine. Sanatatea este vulnerabila, de aceea evita munca in exces si rezerva-ti permanent momente de relaxare.

Taur
Gandurile tale sunt indreptate la acest final de saptamana doar spre capitolul financiar. Atentie ca se anunta o perioada destul de lunga, in care temerile legate de castigurile obtinute la un loc de munca sau conditiile de desfasurare a activitatii de la serviciu vor fi exacerbate. Exista motive, insa depinde doar de tine ce atitudine alegi sa abordezi in fata experientelor in care te poarta viata deocamdata. Cheltuieste strictul necesar, evita speculatiile si achita-ti la timp datoriile. Starile tale de spirit sunt fluctuante. Momentele petrecute alaturi de cei dragi si detasarea de tot si toate te pot ajuta enorm.

Gemeni
Esti foarte schimbator zilele acestea. Dorinta de a te ocupa doar de tine si de treburile tale te va indeparta de cei dragi. Bine ar fi sa iti imparti timpul si grijile si cu ceilalti. Exista in sufletul tau un soi de teama care te face sa te inchizi in tine destul de mult. Provocarea perioadei consta in a-ti constientiza si depasi nemultumirile interioare. Indreapta-ti privirea catre cineva apropiat si discuta tot ce te apasa pe suflet. Schimba-ti stilul de viata, relatiile nesatisfacatoare si mergi mai des in excursii la munte.

Rac
Sfarsitul acestei saptamani este propice izolarii, meditatiei in locuri sfinte si trasarii unor directii noi de viata. Recomandabil este sa eviti compania celorlalti si sa te gandesti pe indelete la ale tale. Este nevoie sa fii prudent vizavi de tot ce se petrece in sfera muncii, pentru ca acolo domneste o forfota greu de patruns. Poti descoperi conflicte ascunse, daca vei avea rabdare sa pui cap la cap evenimentele din ultimele saptamani. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului respirator si ficat, asa incat alimenteaza-te corect si odihneste-te mai mult.

Leu
Prietenii sunt tema principala in aceste zile. Intalnirile si dialogurile cu acestia vor fi la ordinea zilei. Esti o companie placuta, te simti bine, insa ceilalti nu vad cu ochi buni starea sau situatia ta sociala. Bine este sa fii circumspect la tot ce vine din partea asa-ziselor persoane protectoare sau prietenoase, deoarece mastile oamenilor din acest segment de viata si activitate sunt schimbatoare, functie de interesul de moment. De retinut ca traversezi o perioada in care se fac si refac toate legaturile de prietenie si protectorat.

Fecioara
Vrei, nu vrei, esti in vazul lumii la finalul acestei saptamani. Este posibil sa fii invitat la evenimente cu multe persoane, care mai de care mai interesante. Esti admirat, intrebat si ti se solicita explicatii sau sfaturi. Avalansa asta de conversatii te poate pune intr-o lumina nefavorabila, de aceea fii prudent in declaratii sau promisiuni. Evita sa vorbesti prea mult despre tine si despre planurile tale viitoare. Duminica dupa-amiaza, un prieten te poate ajuta sa deslusesti rostul evenimentelor din preajma ta.

Balanta
Weekend-ul este favorabil discutiilor cu persoane aflate departe de granitele tarii sau pentru demersuri legate de calatorii indepartate. Se recomanda prudenta vizavi de tot ce tine de strainatate, respectiv informatii, invitatii de a calatori sau excursii indiferent din ce motiv. Verifica atent toate detaliile! Pe de alta parte te poti gandi la imbunatatirea pregatirii tale profesionale, planificandu-ti cursuri universitare sau de lunga durata. Duminica seara vizioneaza o piesa de teatru, un film bun sau mergi la un concert alaturi de cei dragi.

Scorpion
Banii si bunurile altora sunt preocuparea ta la acest final de saptamana. Beneficiezi de favoruri sau castiguri substantiale de la altii, insa atentie ca va trebui si tu la randul tau sa fii generos cu altii. Verifica bugetul si taxele sau facturile pe care le ai de achitat. Daca exista restante, ocupa-te serios de ele. Tentatia imprumuturilor este la cote inalte, dar cu toate conditiile aparent bune pentru un credit sau pentru un imprumut mare, hiba este bine ascunsa ochilor tai. Descurca-te doar cu ce castigi din munca proprie si fii precaut cand ti se ofera ceva prea usor.

Sagetator
Relatiile parteneriale iti vor da multe batai de cap la acest sfarsit de saptamana. Sunt posibile reprosuri din partea partenerului de viata sau a colaboratorilor. Subiectivismul este la cote inalte, de aceea ai mare grija ce spui sau promiti. In aceasta perioada se construiesc alte tipuri de colaborari sau parteneriate, astfel incat nu te mai agata de cele vechi. Este nevoie de o revigorare in sfera parteneriala, insa mai mult este vorba despre felul in care te raportezi tu la ceilalti. Dusmanii ascunsi stau la panda si iti pot crea neplaceri cand te astepti mai putin.

Capricorn
Chiar daca sunt zile libere, tu nu te poti dezlipi de treburile de la serviciu. E adevarat ca ai multe si marunte de facut, insa tendinta este de a exagera. Ocupa-te strict de indatoririle tale si evita provocarile colegilor. Sanatatea este afectata de influxuri astrale greu de tinut in frau. Recomandabil este sa te alimentezi corect, sa faci exercitii fizice usoare si sa mergi la controale medicale regulate. In aceste zile, aparatul respirator este cel mai vulnerabil. Odihneste-te suficient, plimba-te in aer liber sau stai la o sueta cu cei dragi.

Varsator
Relatiile sentimentale si cele cu copiii te vor solicita mult zilele acestea. Lucrurile nu stau pe roze, deoarece perioada predispune la disensiuni, neintelegeri si exagerari ale unor fapte mai mult sau mai putin fondate. Asculta doleantele celor dragi, insa fii prudent si ai grija si de ale tale. Cheful de aventuri si distractii este la cote inalte. Iubirea iti da tarcoale, dar atentie ca discordia iti pandeste fiecare miscare in acest segment de viata. Mai bine ti-ai canaliza energia intr-un hobby. Organizeaza petreceri surpriza pentru cei dragi si totul va fi bine.

Pesti
Treburile gospodaresti le poti face usor si cu spor la finalul acestei saptamani. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente si reamenjarile interioare si exterioare spatiului locativ. Fii prudent cu reparatiile, pentru ca exista riscul sa repari intr-un loc si sa se strice in altul. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, asa incat evita provocarile si tine cont si de parerile celorlalti. Pe de alta parte, ca sa ii impaci pe toti aduna-i la o mica petrecere de familie. Tu iti ostoiesti dorul de copilarie si de protectie familiala, iar ei se vor bucura de toate cele pregatite de tine.
Anca Gordin Stoica - www.astrocafe.ro

×