x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic sâmbătă, 9 septembrie 2023. Berbecii sunt respectați, Leii rezolvă probleme financiare, iar Capricornii sunt curioși

Horoscop zilnic sâmbătă, 9 septembrie 2023. Berbecii sunt respectați, Leii rezolvă probleme financiare, iar Capricornii sunt curioși

de Andreea Tiron    |    08 Sep 2023   •   09:30
Horoscop zilnic sâmbătă, 9 septembrie 2023. Berbecii sunt respectați, Leii rezolvă probleme financiare, iar Capricornii sunt curioși

Horoscop zilnic sâmbătă, 9 septembrie 2023.  Racii strălucesc, Săgetătorii își ating obiectivele, iar Peștii sunt jucăuși

Berbec

Ești într-o stare de spirit bună pentru muncă și obiective pe termen lung. Ideile tale despre unde ai vrea să te ducă viața te ghidează și îți faci un plan pentru a ajunge acolo!Motivația crește pe măsură ce simțiți un scop sau destinație. Cei din jur îți arată mai mult respect sau s-ar putea să-ți admire munca.

Taur

Tranzitele de astăzi sunt bune pentru a face conexiuni și a aduna informații. Alții vor fi atrași în mod special de felul în care te exprimi. Acordați o atenție pozitivă și abordați viața mai încrezător și mai sigur de sine. Vă conectați cu oameni și idei care vă îmbunătățesc viziunea asupra lumii.

Gemeni

Deși sunteți concentrat în mod special pe lumea voastră interioară sau pe viața de familie și personală, astăzi sunteți într-o poziție bună de a gândi în moduri progresive, găsind soluții excelente la problemele care te deranjează de ceva timp. Acesta este un moment bun pentru a vă clarifica prioritățile și pentru a depune puțin efort suplimentar.

Rac

Luna din zodia ta te încurajează să te exprimi. Îți recunoști sentimentele, char dacă, în anumite privințe, mergi pe propriul tău drum. Este un moment bun pentru a face ceva diferit, creativ sau imaginativ. Sunteți strălucitor și alert, iar conversațiile vă vor duce departe.

Leu

Ai o dorință puternică de a rezolva chestiuni legate de bani și afaceri astăzi. Luna tranzitează sectorul tău de confidențialitate toată ziua, atrăgându-ți atenția către ceea ce se întâmplă în culise și chestiuni private. Acordați o atenție mai mare la ceea ce băgați în mod normal sub covor. Te înțelegi cu ceilalți și te simți susținut.

Fecioara

Modul în care te porți cu ceilalți s-a transformat în mod pozitiv, iar energiile de astăzi îți amintesc de acest lucru. Poate exista o dulce eliberare a tensiunii prin conversații, sau activitățile împreună cu cei din jur te poate aduce cu picioarele pe pământ. Problemele tind să fie rezolvate relativ rapid astăzi și poate fi încurajator să lași diferențele personale în urmă.

Balanță

Accepți cele mai mari provocări astăzi, simțind că vrei să ajungi departe. Puteți realiza multe la nivel practic. Este un moment minunat pentru o schimbare a stilului de viață. Îmbunătățirile se vor simți la nivelul finanțelor, problemelor de familie și acasă. Deși acum ești înclinat să cauți răspunsuri în interior, poate fi un moment bun pentru a conversa și a petrece timp cu un partener.

Scorpion

Descoperi mai mult sens și scop în viață. Ceilalți văd și apreciază eforturile tale. Vă simțiți mai pasionat de ceea ce faceți și de ceea ce credeți, ceea ce se reflectă în rezultate. Discuțiile cu un prieten pot fi deosebit de motivante și semnificative acum.

Săgetător

Te simți bine și atragi respect astăzi. Fie că este vorba despre muncă sau despre un obiectiv important, ești mai concentrat pe atingerea acestuia. Inteligența emoțională este la cote înalte, iar obiectivitatea ta este, de asemenea, într-o formă bună. Faci tot ce poți să-ți atingi obiectivele.

Capricorn

Astăzi cauți companie, evitând luarea deciziilor dificile.  În același timp, ești destul de curios și cauți să experimentezi. Ești într-o formă bună pentru a-ți accesa intuiția. Ziua deține multă energie cu accent puternic pe gândirea sănătoasă, iat tu ai tendința de a face ceea ce gândești mai mult decât ceea ce simți acum.

Vărsător

Ești motivat să faci schimbări importante în stilul de viață. Ambiția de a rezolva problemele emoționale este puternică. Există gândire sănătoasă și obiectivitate în tranzitele actuale, legate în principal de relațiile tale apropiate și de psihologia personală. Sunteți într-o poziție excelentă pentru a vorbi despre subiecte dificile în mod rezonabil și pentru a veni cu planuri și strategii solide atât pe linie materială, cât și pe cea emoțională.

Pești

Tranzitele din această săptămână vă îmbogățesc relațiile cu mai mult sens și înțelegere, chiar dacă la capitolul comunicare nu excelați acum. Sprijiniți cu ușurință oamenii la care țineți, susținându-le viziunile și visurile cu soluții practice. Acum este destul de ușor să te concentrezi și să intuiești nevoile altora. Luna te ajută să fii puțin mai spontan sau mai jucăuș decât de obicei.

×