x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 28 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 28 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

27 Sep 2012   •   22:09
Berbec
In cazul tau, Luna in Pesti se proiecteaza in zona discretiei, a izolarii si a nevoii de acceptare. Ori vorbesti prea mult, ori o faci cu prea mare patos si esti inclinat spre agresivitate si critica. Traiesti emotii foarte puternice si iti place sa actionezi subtil. Discutiile cu partenerii profesionali sunt purtate de pe pozitii de forta si poti intra usor in conflicte motivat de bani.

Taur
Tu primesti influenta Luni in Pesti in zona prietenilor, a anturajului si a clientelei. Investesti multa energie pentru a obtine castiguri banesti de pe urma grupurilor in care activezi. Cu cat te straduiesti mai tare, cu atat exista riscul sa pierzi mai mult decat castigi sau castigurile sa fie efemere. Foloseste-ti capacitatile intelectuale pentru a atrage veniturile financiare.

Gemeni
Pe tine, Luna in Pesti te influenteaza in zona carierei si a prestigiului. Astazi intampini dificultati in valorificarea propriilor cunostinte si aptitudini profesionale. Mintea pare sa iti stea la jocuri si distractii, unde esti extrem de creativ. Depui mult efort la locul de munca, esti tolerant cu colegii si subalternii si iti place sa prestezi servicii pentru altii.

Rac
Luna in Pesti iti activeaza zona idealurilor si a filosofiei de viata. Tu esti in cautarea echilibrului dintre cariera si intimitate. Poti imbunatati modul tau de a relationa tocmai renuntand la unele parteneriate care nu iti mai aduc valoare si astfel ti-ai putea vindeca unele traume emotionale acumulate. Poti simti sa te reculegi intr-un lacas de cult.

Leu
Tie, Luna in Pesti iti energizeaza zona transformarii si a regenerarii. Esti foarte receptiv la nevoile celorlalti si ti le-ai putea asuma ca fiind ale tale. Te pui cu daruire in slujba colegilor de munca sau a subordonatilor, dar nu o faci chiar dezinteresat. Doresti sa iti fie recunoscuta autoritatea si esti motivat de castigurile financiare aduse de colaborarile tale.

Fecioara
In ceea ce te priveste, Luna in Pesti se proiecteaza in zona relatiilor si parteneriatelor si te face milos, intelegator si compasiv. Ai tendinta de a-ti idealiza partenerii, fapt care ti-ar putea aduce unele deceptii dureroase. Evita sa te victimizezi indiferent care ar fi situatiile pe care le ai de tratat si invata sa echilibrezi balanta dintre a primi si a darui.

Balanta
In cazul tau, Luna in Pesti iti energizeaza zona muncii, a rutinei zilnice. In activitatile pe care le intreprinzi esti destul de confuz si dezorganizat. Ai idealuri inalte, ai face multe lucruri simultan daca s-ar putea, dar nu excelezi in implementarea lor. Intampini multe obstacole, certuri cu partenerii si ai putea suferi unele pagube materiale de pe urma asociatilor.

Scorpion
Pe tine, Luna in Pesti te stimuleaza in zona iubirii si a creativitatii. Dispui de calitati artistice si actoricesti deosebite. Te-ai putea delecta cu un film bun sau cu orice forma artistica ce tine de artele vizuale, in special arta dramatica sau care implica erotism. In relatia cu persoana iubita, manifesti dependenta si tendinta de a controla pana la sufocare.

Sagetator
Tu primesti influenta Lunii in Pesti in zona sufletului si a familiei. Esti predispus la emotii puternice, esti senzitiv, foarte empatic si preiei usor vibratiile mediului inconjurator. Ai o imaginatie foarte bogata si faci alegeri bazate pe intuitie. Nu este o zi propice pentru a semna contracte importante sau pentru a demara parteneriate, caci te-ai putea insela usor.

Capricorn
Luna din Pesti te stimuleaza in zona gandirii si a comunicarii. Dispui de o imaginatie fara limite si ai putea crea tot felul de scenarii in mintea ta. La serviciu, ai tendinta de a exagera cu directivele si ti-ai putea atrage antipatia colegilor sau subordonatilor. Cenzureaza-ti autoritatea si indulceste-ti atitudinea. Fii prudent la drumurile pe care le faci cu masina.

Varsator
Pe tine, Luna in Pesti te stimuleaza in zona banilor munciti si a stimei de sine. Esti foarte ambitios, dornic sa iesi in fata si sa te afirmi. Probabil te simti bine instruit si dornic sa impartasesti cunostintele acumulate, dar nu trebuie sa o faci cu forta sau sa acaparezi atentia tuturor. Esti extrem de cheltuitor si ti-ai putea irosi inutil resursele.

Pesti
Astazi Luna este gazduita de zodia ta si te predispune la emotivitate, visare si idealizare. Acasa ai tendinta de a exagera, nu tolerezi ideile parintilor sau ale celor din familie si ai putea juca rolul de "Gica contra". Esti foarte atras de religie sau filosofie si promovezi ideile inalte sau institutiile de invatamant superior. Fii pasnic cu cei din anturaj.

×