x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 5 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 5 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

04 Oct 2012   •   21:40
Horoscop zilnic, vineri 5 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna traversează zodia Gemenilor şi te stimulează în zona comunicării şi a mentalităţii. Ai un debit verbal foarte mare, eşti foarte înclinat către studiu şi cunoaştere. Îţi place să dezbaţi pe diverse teme intelectuale, din cele mai diverse domenii, intri în vorbă cu oricine şi ţi-ai putea lărgi cercul de prieteni. Ai parte de multe drumuri cu maşina dar sunt de bun augur.

Taur
Astăzi Luna în Gemeni îţi activează zona banilor munciţi şi a talentelor. Te preocupă expansiunea materială şi îţi trec prin minte tot felul de idei prin care să faci bani. Ai putea conştientiza că dispui de unele capacităţi intelectuale pe care le-ai putea folosi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa. Ai grijă să nu îţi scape banii printre degete, în timp ce tot cugeţi la ei.

Gemeni
Având Luna prezentă în semnul tău zodiacal, eşti foarte sociabil, vorbăreţ, jovial şi amabil. Principalii beneficiari ai stării tale jucăuşe şi adaptabil de astăzi sunt persoana iubită şi copiii. La locul de muncă, sunt posibile discuţii încordate cu un coleg sau cu un subordonat. Temperează-ţi tendinţa de a exagera cu distracţiile şi hrăneşte-te cu măsură.

Rac

În cazul tău, Luna în Gemeni îşi trimite influenţele în zona discreţiei şi a izolării. Poţi fi uşor sensibilizat de problemele celor din jur, eşti empatic, binevoitor şi dispui de multă generozitate. Te pui cu drag în slujba oamenilor bolnavi sau cu nevoi speciale şi îndeosebi a celor din familie sau apropiaţilor. Relaţia cu persoana iubită nu pare a fi chiar pe roze.

Leu
Sub influenţa Lunii în Gemeni, proiectată în zona parteneriatelor, a anturajului şi a clientelei astăzi atmosfera în jurul tău este tensionată şi nu prea ştii cum să te poziţionezi. Oricum ai da-o, nu prea reuşeşti să mulţumeşti pe toată lumea. Datorită unor probleme de comunicare sau a unor plasamente mai puţin fericite, ai putea pierde un client important sau un protector.

Fecioară

Pe tine, Luna în Gemeni te influenţează în zona carierei şi a puterii. Ţi-ai cam pierdut răbdarea, vrei o schimbare şi o evoluţie cât mai rapidă în plan profesional. Comunicarea este foarte importantă pentru tine şi poţi avea o discuţie în privat cu un şef. Fii diplomat, exprimă-ţi oful, fii deschis şi ai putea primi unele sarcini care să te scoată din monotonie.

Balanţa
Astăzi primeşti influenţa Lunii în Gemeni, în zona studiilor înalte şi a filosofiei de viaţa. Pornind de la unele frustrări de la locul de munca şi a nevoii de independenţă profesională, te-ai putea gândi  să aprofundezi unele studii superioare. Fie alegi să aprofundezi o limba străină, fie ţi s-ar putea oferi posibilitatea unor colaborări cu străinătatea.

Scorpion
În cazul tău, Lună în Gemeni activează zona câştigurilor provenite din parteneriatele şi asocierile în care activezi. La locul de muncă, pot apărea unele schimbări neaşteptate, favorabile ţie, care ţi-ar putea aduce noi angajaţi sau subordonaţi. Astăzi îţi place să îţi exerciţi autoritatea discret, din umbră, dar eşti extrem de acaparator şi cauţi să ieşi în câştig.

Săgetător
Astăzi Lună se afla în Gemeni şi îţi activează zona relaţiilor şi a parteneriatelor oficiale. Nu tolerezi singurătatea şi cauţi să îţi petreci timpul în compania cuiva. Îţi place să interacţionezi şi să comunici pe teme dintre cele mai variate. Ai grijă cu cine te însoţeşti la serviciu, căci cineva pare să atenteze la scaunul tău şi poate recurge la mijloace mai puţin ortodoxe.

Capricorn

În ce te priveşte, Lună în Gemeni se proiectează în zona muncii şi a activităţilor repetitive. Astăzi nu tolerezi foarte bine rutină. La locul de munca eşti foarte deschis, jovial şi ai putea avea tendinţa să aluneci spre bârfe pentru a destinde atmosfera. Cineva din anturaj este posibil să nu îţi împărtăşească părerile şi existăriscul să te vorbească pe la spate.

Vărsător

Cu Lună în Gemeni, proiectată în zona iubirii şi a copiilor, astăzi eşti înclinat spre flirt, jocuri şi distracţii. Eşti extrem de creativ, dispui de calităţi artistice deosebite şi ai putea juca cu succes rolul bufonului în cadrul unei petreceri. Ai tendinţa de a speculă, sau de a procură obiecte de lux. Fii prudent în trafic, respectă regulile căci ai putea fi taxat cu o amendă.

Peşti
Tu resimţi influenţa Lunii în Gemeni în zona familiei, a căminului şi a intimităţii. Adori să stai la discuţii sau şuete cu familia. Te simţi în siguranţă şi protejatîn intimitatea căminului. Ai putea primi chiar un sprijin financiar din partea părinţilor sau ai putea intra în posesia unei moşteniri. Călătoriile la mare distanţă sau în străinăntate nu îţi sunt favorabile.

×