x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 6 februarie 2015. S-ar putea sa nu fii singurul care are dreptate!

Horoscop zilnic, vineri 6 februarie 2015. S-ar putea sa nu fii singurul care are dreptate!

05 Feb 2015   •   17:37
Horoscop zilnic, vineri 6 februarie 2015. S-ar putea sa nu fii singurul care are dreptate!
Berbec  
Astazi, o buna parte din zi poti beneficia atat de entuziasm cat si de o energie deosebita , reusind sa rezolvi mai toate sarcinile cotidiene. Conditia esentiala este insa legata de constientizarea tendintei de a crede ca poti face mai mult decat e omeneste posibil si riscul risipirii pe multe planuri. Concentreaza-te pe aspectele importante si nu te suprasolicita, fizic sau mental. 

Taur
Desi poate esti bine intentionat si vrei sa le faci pe plac celor dragi, fiindu-le alaturi si mai ales facandu-te util, risti sa te prinzi singur in capcana. Ar fi indicat sa apelezi la schimbarea anumitor tipare de gandire care te conditioneaza in relatia cu copiii dar si cu persoana iubita, astfel usurandu-ti misiunea de a impaca atat sectorul profesional cat si cel familial. 

Gemeni
Daca la nivel declarativ, in societate, nu ai astazi concurenta, fiind cat se poate de convingator si optimist, acasa, daca nu privesti lucrurile pragmatic, ai putea simti ca asteptarile nu-ti sunt usor implinite, in ciuda eforturilor tale. Poate n-ar strica sa privesti lucrurile mai in profunzime, discutand serios cu cei dragi si renuntand la abordari dramatice sau cu dominanta egotica. 

Rac
Atentia la cele mai mici detalii, la cuvintele celor din jur, la tot contextul cotidian, te pot ajuta astazi sa gestionezi mai intelept tendinta de exagerare care iti influenteaza atat deciziile cu implicatii financiare cat si sentimentul propriei valori personale. Nu te grabi sa tragi concluzii, doar fii atent sa-ti dozezi bine energia si evita schemele grandioase de orice fel. 

Leu
Nevoia de confirmare la nivel social si in mod deosebit in cel partenerial este atat de mare incat esti tentat sa-ti folosesti toate abilitatile personale pentru a obtine ceea ce doresti, chiar cu riscul unor comportamente ostentative. Totusi, nu trebuie sa scapi din vedere ca anumite lucruri nu se schimba peste noapte, necesitand mult realism, disciplina si autocontrol in fiecare moment. 

Fecioara 
Fluctuatiile de natura emotionala iti pot da astazi ceva batai de cap in incercarea de a gasi un echilibru intre abordarile pragmatice si tendinta de a fi mai indulgent atat cu tine cat mai ales cu partenerul tau de viata. Ar fi indicat sa tii cont de faptul ca nu poti singur sa te ocupi de toate problemele celor din jur, oricat de mult ti-ar pasa, asfel evitand risipirea energiei si suprasolicitarea. 

Balanta
Desi tentatiile sunt mari pentru a iesi in lume si a te bucura de compania placuta a prietenilor, totusi ti-ar fi mai de folos sa-ti aloci putin timp in care sa fii tu, cu gandurile tale. Analizeaza realist ce planuri si sperante au sanse concrete de a deveni realitate, care sunt capacitatile creative pe care te pot baza dar si care sunt asteptarile tale referitor la iubirea oferita dar si cea primita. 

Scorpion
Dornic de recunoastere sociala, astazi poti exagera foarte usor in incercarea de a capta interesul celor din jur, promitand mai mult decat poti oferi sau implicandu-te in prea multe proiecte de anvergura. Insa, asteptarile prea mari, fara acoperire, sunt frecvent surse de nemultumire, asa ca fii atent la planurile pe care ti le faci si la urmarirea lor etapizata si controlata. 

Sagetator
Astazi, ar fi indicat sa iei in calcul ca s-ar putea sa nu fii singurul care are dreptate si, din acest considerent, sa nu transformi diferendele de opinie intr-o lupta de suprematie a ego-ului personal. Pana la urma, mai ales in ceea ce priveste proiectele profesionale, ai nevoie de o judecata lucida si orientata spre rezultate, cu atat mai mult cu cat ai de gestionat si componenta financiara. 

Capricorn 
Fara a te limita la anumite tipare de gandire, astazi este indicat totusi sa eviti orice afacere sau schema financiara, oricat de increzator ai fi la acest moment si oricat ai vrea sa nu ratezi vreo oportunitate. Riscul de supraevaluare te poate prinde usor in capcana, la fel si anumite promisiuni greu de respectat. Cauta sa te axezi pe un mod de gandire practic, bine calculat. 

Varsator
Sfera relationala, parteneriatele sunt in centrul atentiei tale si pari sa-ti folosesti tot farmecul de care dispui pentru a cuceri persoanele vizate si a le promite cate-n luna si in stele. Daca vei reusi sa indeplinesti tot ce promiti, se va vedea mai tarziu, insa cu greu se va uita spectacolul oferit. N-ar strica totusi sa analizezi ce mecanisme emotionale iti genereaza astfel de comportamente. 

Pesti 
Astazi vei fi tentat sa faci tot ce-ti sta in puteri pentru a-l vedea pe cel de alaturi multumit, uitand destul de frecvent de nevoile tale. Insa, oricat de util te-ai dovedi si oricat de generos, tot nu vei putea sa intri in gratiile tuturor. Mai bine, dozeaza-ti eforturile, evitand sa iti suprasoliciti organismul concentrandu-te pe acele relatii cu care ai un scop in comun bine definit. 

Astrolog Ana Ozsvath
 Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×