x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Zodii care se poticnesc din cauza timiditatii!

HOROSCOP: Zodii care se poticnesc din cauza timiditatii!

21 Mai 2018   •   14:03
HOROSCOP: Zodii care se poticnesc din cauza timiditatii!

Putin sunt cei care reusesc din prima, cum se spune, sa-si atinga scopul propus. De cele mai multe ori, pe drumul spre rezolvarea diferitelor probleme se ridica numeroase obstacole. Iar timiditatea, care se poate manifesta prin absenta unei abnegatii, prin incapacitatea de a riposta in mod adecvat sau de a estima corect propriile vulnerabilitati, ingreuneaza si mai mult situatia.

 

Fecioara

Tot timpul se straduiesc sa tina cont de toti factorii si toate variantele de evolutie a evenimentelor. Iar cand cand vine vorba despre ce vor spune altii despre actiunile lor, Fecioarele se pierd, pur si simplu. Pentru ca logica lor nu luase in calcul si acest aspect. Iar Fecioarele nu pot actiona fara un fundament logic.

Varsator

Rezolva mult mai usor lucrurile de unul singur, fara ajutor, pentru ca nu trebuie sa justifice fiecare demers. In plus, destesta sa ramana datori fata de cineva sau sa paseze altora problemele lor.

Rac

Sa comunice? Sa interactioneze cu altii? Mai bine nu, fara stres! Iar daca poate fi evitat, Racii procedeaza ca atare. Pe de alta parte, nu prea au ei incredere in propriile forte. Ca sa nu mai vorbim de teama si modestie!

Pesti

Nu au probleme deosebite in comunicarea cu oamenii. Dificultatile apar cand Pestii au nevoie de ceva de la cineva anume. Nu le plac astfel de moment, motiv pentru care amana totul pentru ultima secunda.

Gemeni

In principiu, Gemenii se simt bine printre oameni, iubesc prezenta lor, dar prefera sa-si rezolve problemele singuri. De teama ca nu vor putea explica altora de ce au procedat asa si nu altfel, poate mai simplu si mai eficient. De altfel, nici ei nu stiu prea bine de ce.

Balanta

Ei vor ca totul sa fie bine. Si depun toate eforturile in acest sens. Din pacate, sunt dispusi sa se sacrifice pentru altii, in detrimentul binelui propriu. Balante nu au o parere foarte buna despre persoana lor, de aceea se simt stingheri si absolut neputinciosi cand trebuie sa se adreseze cuiva.

Taur

Daca stiu ca au nevoie de ceva anume - nu se pierd niciodata. Dar daca nu sunt siguri, timiditatea incepe sa puna stapanire pe ei. Mai degraba nedorinta de a aparea in fata celorlalti slabi si neincrezatori!

×