x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Zodiile nascute sa calatoreasca!

HOROSCOP: Zodiile nascute sa calatoreasca!

03 Mai 2018   •   19:25
HOROSCOP: Zodiile nascute sa calatoreasca!

Multi isi doresc experiente inedite, trairi extraordinare. A vizita locuri noi, a cunoaste alte obiceiuri, alti oameni constituie, se poate transforma, la unii, intr-o pasiune fara margini. Care dintre zodii au astfel de inclinatii spre aventura?

 

Sagetator

Cei nascuti sub acest semn zodiacal vor incerca sa nu piarda nici o ocazie de a afla noutati, de a dobandi o experienta neobisnuita, de a simti traini deosebite. De aceea nu este deloc intamplatori ca printre Sagetatori sunt cei mai multi iubitori de calatorii. Iar daca a plecat undeva, cu siguranta vor afla toti prietenii, rudele, cunoscutii. Si cu siguranta pagina lor de Facebook va fi plina cu impresii de calatorie.

Balanta

Oricum, Balantelor le plac activitatile ce presupun participarea unui numar mare de oameni. Prin urmare, daca vreun prieten si-a facut planuri de drum, cu siguranta vor accepta orice invitatie. Iar de-a lungul calatoriei, a vacantei, nu numai ca isi vor asuma rolul de intermediar, dar vor prelua initiativa. In ultima instanta, relatiile cu oamenii, comunicarea reprezinta pentru Balante o valoare aparte.

Gemeni

Acestor oameni iubesc tot ce este nou si neobisnuit. Nu degeaba adora calatoriile. O bucatarie exotica, o arhitectura aparte, peisaje inedite, etc. Totul pare interesant pentru Gemeni. Cel putin intr-o prima faza. Pentru ca se poate intampla ca, brusc, sa li se schimbe starea de spirit, dorind sa revina acasa.

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii calatorii vacante