x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii decembrie 2023. Racii pun limite unor persoane apropiate. Leii au nevoie de liniște pentru a face schimbări

Horoscopul lunii decembrie 2023. Racii pun limite unor persoane apropiate. Leii au nevoie de liniște pentru a face schimbări

de Moira Dună    |    28 Noi 2023   •   19:00
Horoscopul lunii decembrie 2023. Racii pun limite unor persoane apropiate. Leii au nevoie de liniște pentru a face schimbări
Sursa foto: Hepta

Ne apropiem de sfârșitul anului 2023, dar înainte de a ne pregăti pentru noul an, să profităm la maximum de luna decembrie.

Se pregătesc ghetuțele pentru Moș Nicolae și se aude sunet de clopoței în depărtare? Da, vine și Crăciunul, plus cadourile, mâncărurile delicioase dar și multe evenimente astrologice.

În prima zi a lunii decembrie, Mercur se mută în Capricorn, oferind comunicării noastre o abordare mai serioasă și mai autoritară. Acest lucru este grozav pentru jocurile de putere, dar poate intimida oamenii.

Pe 4 decembrie, Venus va intra în Scorpionului, care iubește profund, atât de profund încât ne poate da un sentiment de tot sau nimic. Trebuie să fim astfel conștienți de lucrurile pe care le dorim, astfel încât să nu mergem prea departe din punct de vedere emoțional.

Două zile mai târziu, mersul lui Neptun prin Pești ne oferă o mai multă conștientizare a nevăzutului și oferă oportunități de a exersa încrederea. Apoi, pe 12 decembrie, vom avea o Lună nouă în Săgetător, care ne va extinde emoțiile la următorul nivel. Înainte de Luna plină este posibil să ne simțim frustrați, dar până la momentul Lunii noi ne vom da seama că această frustrare este legată de un sentiment de deziluzie. Să folosim acest timp pentru a ne baza pe cunoașterea și înțelepciunea celorlalți, potrivit stylist.uk.

Pe 13 decembrie, Mercur va fi retrograd, împingându-ne să reflectăm asupra responsabilităților noastre personale.

Pe 22 decembrie vom avea solstițiul de iarnă, cea mai lungă noapte din an și începutul sezonului Capricorn. Acesta este un moment perfect pentru a ne exprima interesele în orice obiective și aspirații pe care le avem. În aceeași i, Mercur ne eva  da inspirație pentru a ne planifica cel mai bun an de până acum - 2024. 

Pe 27 decembrie vom avea ultima Lună plină a anului, în Rac. Deși poate fi un moment emoționant, va fi și reflectorizant. Suntem în ton cu ceea ce am simțit în 2023 și cum putem remedia lucrurile pentru 2024.

Pe 29 decembrie, Venus se va muta în Săgetător și ne va aduce multă distracție, dar ne poate goli și buzunarele. 

În cele din urmă, în ajunul Anului Nou, Jupiter merge direct prin Taur, dându-ne speranță și entuziasm pentru noul an. Toate planurile pe care le-am făcut în această toamnă pot fi acum planificate pentru 2024.

Berbec

Ești pe deplin concentrat pe obiectivele tale de carieră și pe marea viziune de viață. Fie că este vorba de a-ți da seama ce vrei sau de a merge de fapt înainte, decembrie va fi vorba despre a-ți dori ca ceea ce ai în minte să fie în realitate.

Îți dai seama, totuși, că aceasta nu este o călătorie pe care trebuie să o faci singur - s-ar putea să vrei să-ți unești forțele cu cineva genial pentru a pune lucrurile în mișcare. Pe cine sa alegi? Nu-ți fie teamă să te bazezi pe intuiția ta. Te va conduce spre cineva cu care te înțelegi cu adevărat.

La mijlocul lunii, vei încetini lucrurile și te gândești înainte de a lua măsuri suplimentare. Există ceva care îți lipsește. Ia o pauză și ține ochii deschiși pentru ceea ce ar putea fi.

Până la sfârșitul lunii decembrie, veți simți o atracție către vindecarea unor nesiguranțe. Este timpul să pornești într-o nouă călătorie de a învăța să te prețuiești pe tine însuți și să apreciezi frumusețea interioară, mai degrabă decât realizările exterioare.

Taur

Ți-ai dorit relații intime și confortabile dar asigură-te că nu te grăbești fără să te gândești la ce vrei cu adevărat. Și nu trece cu vederea relațiile (romantice sau de altă natură) pe care le ai deja. Acum este o oportunitate grozavă de a le aprofunda.

Vei avea parte de aventură spre mijlocul lunii. Acest lucru ar putea lua forma unei călătorii sau o aventură a minții prin învățarea de lucruri noi. Indiferent de drumul pe care mergi, această aventură va fi principalul tău obiectiv și o mare sursă de bucurie în săptămânile următoare. 

Sfârșitul lunii va fi momentul perfect pentru a te gândi la orice colaborare pe care ai avut-o în acest an. Ați putea pierde unele resurse comune pe care crezi că le meriți.Verifică aceste nesiguranțe și continuă. Până la sfârșitul lunii decembrie, vei găsi ceea ce cauți.

Gemeni

Există multă presiune în jurul muncii în echipă în această lună, iar tu și colaboratorul tău aveți nevoie de această sarcină pentru a avea succes. Pregătește-te pentru unele suișuri și coborâșuri, dar cuvântul cheie pentru a trece peste această perioadă este „pace”. Găsește modalități de a aduce liniște în viața de zi cu zi și întregul proces va decurge fără probleme. 

Vei reflecta asupra colaborării. Poate vei obține câteva idei despre cum să lucrezi cu oamenii într-un mod mai bun. Folosirea unei persoane apropiate din viața ta pentru a face schimb de idei cu care se va dovedi a fi de succes.

Această atmosferă de colaborare se va extinde și în afara serviciului. Decembrie este o lună bună pentru a petrece timp cu persoanele dragi și pentru a rezolva orice probleme care au apărut.

Rac

Comunicarea va fi o temă importantă pentru tine luna aceasta. Vei fi inspirat să le spui oamenilor cum te simți cu adevărat... și să le impui anumite limite necesare. Pregătește-te și să-ți resetezi rutinele zilnice. Vei fi răsplătit cu mai multă dragoste și distracție.

Spre mijlocul lunii, toată acea energie comunicativă distractivă se oprește zgomotos. Va fi ca și cum ceilalți sunt hotărâți să te înțeleagă greșit. Dă vina pe Mercur retrograd dar este posibil să existe o soluție practică: abordează ceea ce este necesar. Medierea corectă va fi cea mai bună modalitate de a scoate gândurile și sentimentele tuturor la suprafață și de a găsi o soluție.

Pe 27 decembrie, Luna plină va fi acasă în Rac și te vei simți confortabil să-ți exprimii toate sentimentele – bune și rele. Este atât de important să eliberăm acele emoții. Această energie cathartică te poate ajuta să ajungi la câteva realizări mari despre ceea ce se întâmplă și cum să te vindeci. 

Leu

Toată distracția și nicio joacă îl fac pe Leu plictisit și chiar disperat. Ești gata de schimbare. Acest lucru ar putea veni sub forma unei mari dezordini la început, dar apoi îți vei da seama că vrei ceva mai profund. Ce nu funcționează pentru tine? Ce trebuie schimbat?

Dacă ignori această nevoie de schimbare în favoarea petrecerilor festive, frustrarea se va acumula spre mijlocul lunii. Pentru a face față acestui lucru, restabilește echilibrul. Asta înseamnă odihnă și timp singur, nu doar să te obosești mergând la fiecare petrecere și club unde ești invitat.

Fii pregătit să faci un pas înapoi față de lucrurile de fiecare zi. Doar așa vei avea un punct de vedere clar, astfel încât să poți vedea exact ce trebuie schimbat.

Fecioara

La începutul lunii, creativitatea ta este la cote maxime. Totul curge, fie că este vorba de conversații cu prietenii sau de a crea ceva cu mâinile tale. Profită de această energie și explorează-ți talentele pentru a te simți împlinit.

Fiți avertizat, totuși, că, pe măsură ce înantezi spre mijlocul lunii, lucrurile ar putea încetini puțin. Ceea ce părea clar poate fi acum în ceață. Aceasta nu este o criză, dar este o chemare să iei lucrurile mai ușor și să fii mai atent la ceea ce face. Nu uita de nevoile tale emoționale.

În timp ce ești în această stare odihnitoare, conștientă, s-ar putea să realizezi că există unele obiective sau prietenii care nu te mai împlinesc, cel puțin nu în starea lor actuală. Trebuie să reflectezi mai profund și să afli care merită salvate și care ar trebui eliminate. Lasă-ți sentimentele să iasă la suprafață, astfel încât să le poți face față și să te vindeci. Așa vei ști dacă decizia luată a fost cea corectă.

Balanța

S-au întâmplat multe în ultimul timp și vrei să poți face față cu ușurință fluxurilor și refluxurilor. Vei dori să-ți realizezi obiectivele. Nu ești obișnuit să te concentrezi atât de mult pe tine, cel puțin nu în ultimul timp dar ste foarte necesar. 

În timpul acestei reînnoiri emoționale, s-ar putea să simți nevoia să te dedici mai multe familiei tale. În perioada sărbătorilor, fă-ți timp pentru a te bucura de timpul alături de cei dragi și pentru a învăța de la ei. Ar putea avea niște cunoștințe utile.

Pe parcursul lunii decembrie, te vei gândi și la moștenirea și reputația ta. Cine eşti tu? Aceasta este o întrebare mare care îți va trece prin cap luna aceasta.

Scorpion
Mentalitatea ta nu a fost cea mai pozitivă în ultima vreme și vrei să faci schimbări. Ești foarte conștient de faptul că „ceea ce crezi este ceea ce devii” și încerci să te aliniezi la cel mai bun sine al tău. Aceasta va fi tema lunii: a face ceea ce este necesar pentru a fi cea mai bună versiune a ta.

Vrei să te exprimi mai mult iar acum este momentul să o faci. Eliberează-te de griji că ești „cel mai bun” și pune-ți creativitatea în acțiune. Cu cât o faci mai mult, cu atât te vei distra mai mult, cu atât vei acumula mai multă încredere și vei învăța mai mult despre tine.

Conectează-te cu cercul tău îde prieteni. Fiți deschiși și discutați despre orice.

Săgetător
Bucură-te de prezența Soarelui în semnul tău. Un cuvânt de avertisment: auto-îmbunătățirea este grozavă, auto-critica nu. Încetează să te mai analizezi și, în schimb, reamintește-ți de ce ești atât de minunat. Toată lumea are calități grozave și trebuie să îți amintești de ale tale. Folosește Luna nouă în semnul tău pentru a vindeca vechiul și a te reînnoi.

Întărirea valorii de sine poate dura ceva timp și efort, dar merită. Spre sfârșitul lunii, te vei simți pregătit să renunți la trecut și să mergi mai departe. Acesta poate fi un proces dureros. Dar continuă să mergi înainte și rezultatele vor fi transformatoare.

Capricorn
Folosește acest timp pentru a te concentra pe tine. Un domeniu de interes? Cercul tău interior. Vei fi foarte atent la ce prieteni păstrezi și la noi conexiuni. Nu toată lumea este potrivită pentru tine, așa că folosește-ți intuiția pentru a-ți da seama cine merită timpul tău.

Cu cât se apropie de ziua ta de naștere, toți ochii vor fi ațintiți asupra ta. Deși ziua ta de naștere tinde să fie umbrită de „cea mai minunată perioadă a anului”, asigură-te că ai stabilit timp pentru a te sărbători. 

Până la sfârșitul lunii, vei renunța la unele aspecte ale relațiilor importante sau chiar a relației în ansamblu. Indiciile despre la cine sau la ce trebuie să renunți vor fi subtile, dar ține-ți ochii deschiși și ai încredere în instinctul tău. Vei fi pe drumul cel bun.

Vărsător
Ești introspectiv luna aceasta. Probabil pentru că îți petreci cea mai mare parte a timpului acasă. Te gândești la tine și la relațiile tale. Fii cu ochii pe cine te bucură cu adevărat și te susține și cine nu... și gândește-te dacă cei care nu te încurajează pentru succesele tale ar trebui să fie ținuți atât de aproape. Luna nouă atrage oameni noi la tine; unii cu intenții bune, alții t. Protejeaza-te.

Nu este distractiv să crezi că oamenii ar putea să nu fie acolo pentru tine. Dar această perioadă este o practică necesară pentru viitor. Vei avea un mare succes, evident, și, ca rezultat, vei întâlni oameni care sunt cu adevărat acolo pentru tine și oameni care vor doar îți consumă timpul. Vei aprecia mult mai mult prietenii tăi adevărați.

Vei fi conștienț de unele obiceiuri care ar putea să te rețină. Există oportunități abundente de creștere, dar trebuie să profiți de ele. Spuneți-ți părerea, împărtășește-ți ideile și abordați aceste griji adânc înrădăcinate, astfel încât să poți înflori.


Pești

Nu fi atât de dur cu tine. Te-ai simțit puțin jenat că nu ai ajuns mai departe în privința obiectivelor tale pe termen lung. Dar fii blând. Sigur, pot fi lucruri pe care le poți face puțin diferit, dar nu te critica prea aspru. În schimb, folosește această energie pentru a reflecta asupra a ceea ce funcționează și ce nu.

S-ar putea să fie nevoie să-ți ajustezi planurile - este în regulă! Gândește creativ la ceea ce vrei pentru viitor. Acum este timpul pentru pozitivitate și bucurie, nu pentru oricine care te va trage în jos.

Până la sfârșitul lunii decembrie vei fi gata să te concurezi în noi rutine și să fii o versiune îmbunătățită a ta. Ia-o ușor. Amintește-ți că viața înseamnă echilibru și că nu poți fi întotdeauna ocupat și super productiv. Odihnește-te, relaxează-te și distrează-te. Găsește acest echilibru și vei avea parte de prosperitate în 2024.

×
Subiecte în articol: horoscop noiembrie