x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru săptămâna 16 - 22 octombrie. O zodie se pregătește de o schimbare majoră în viață

Horoscopul runelor pentru săptămâna 16 - 22 octombrie. O zodie se pregătește de o schimbare majoră în viață

14 Oct 2017   •   20:43
Horoscopul runelor pentru săptămâna 16 - 22 octombrie. O zodie se pregătește de o schimbare majoră în viață
Sursa foto: Natalia Rashevskaya/Getty Images/Hemera

Mihai Voropchievici a prezentat, la ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 16 - 22 octombrie.

Ce semnifică runele dacă ies din pachet întoarse? Depinde de context, nu este ceva distructiv de fiecare dată.

Berbec Berbecii au o săptămână în care pot călători foarte mult. Să facă bagajele, să fie pregătiţi în orice moment pentru că pot fi trimişi şi în deplasare dar şi cu scopuri terapeutice. Pot să meargă şi într-un pelerinaj.

Taur Taurii au o săptămână în care vor afla niste adevăruri care le pot marca viaţa dar le-o pot şi schimba. Deci, vine cu două tăişuri, una caldă, una rece. Folosiţi informaţiile benefice pentru voi.

Gemeni Gemenii au o săptămână în care trebuie să se mobilizeze, este mobilizarea din interiorul vostru. Să se pregătească pentru că pot să înceapă o viaţă nouă.

Rac Racii au o săptămână cu o suită de schimbări majore.  O săptămână benefică cu foarte multe lucruri în calea lor.

Leu Leul are o săptămână cu multi neobrazaţi, care te vor provoca. Nu te supăra şi iartă-i.

Fecioară Fecioarele au o săptămână în care vor primi multe sfaturi. Consolidaţi-vă relaţia în familie, căsătoriţi-vă daca vi s-a cerut mana. Asta ca să puteţi să triumfaţi.

Balanță Balanțele au o săptămână cu multe mesaje, emailuri, scrisorele, sms-uri . Săptămână de comunicare intensă pentru balanţe.

Scorpion Scorpionul are o săptămână în care le alunecă picioarele. Se duc picioarele în toate direcţiile, sunt pe pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Aveţi grijă cum acţionaţi.

Săgetător Nativii acestei zodii primesc un sfat de important de la rună. Trebuie să aibă răbdare pentru că lucrurile bune sunt făcute pentru cei care ştiu să aştepte. Nu forţaţi mâna norocului dacă vreţi să obţineţi nişte rezultate benefice.

Capricorn Capricornii trebuie să se relaxeze şi să nu-şi mai incarce  memoria cu tot felul de griji şi spaime vizavi de cineva drag, vizavi de sanatatea unei persoane dragi pentru că persoana respectivă are o sănătate bună.

Vărsător Urmează o săptămână în care sunt încercaţi, vi se încearcă forţa, rezistenţa, puterea. Sunt sfătuiţi o tărie de caracter şi o forţă lăuntrică ca să depăşească săptămâna aceasta. S-ar putea să vină lucruri mult mai bune în săptămânile următoare.

Pești Mulţi dintre peşti vor să facă un pelerinaj la Prislop.

×
Subiecte în articol: horoscopul runelor