x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru săptămâna 24 – 30 decembrie 2018. Urmează o suită de schimbări majore

Horoscopul runelor pentru săptămâna 24 – 30 decembrie 2018. Urmează o suită de schimbări majore

22 Dec 2018   •   22:11
Horoscopul runelor pentru săptămâna 24 – 30 decembrie 2018. Urmează o suită de schimbări majore

Horoscop săptămânal. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, previziunile runelor pentru săptămâna 24 – 30 decembrie 2018.

Horoscop Săgetător - Schimbă macazul. Abordați alfel problemele care vă interesează. Trebuie o schimbare de atitudine totală.

Horoscop Capricorn - se ceartă cu Balanța. Va fi o dispută furtunoasă. Își vor impune punctul de vedere. Puteți câștiga și fără a antama o bătălie.

Horoscop Vărsător - trebuie să se pregătească de o suită de schimbări majore în perioada imediat următoare.

Horoscop Pește - au un gând, o schimbare a loculului de muncă sau a locuinței. Pregătesc un Revelion incredibil, însă vor munci și acolo.

Horoscop Berbec - acești nativi sunt puțin de-a îndoaselea în această săptămână, vor fi întârzieri. Pentru Berbeci se va produce un salt calitativ în existența lor. Va fi ceva fantastic de benefic. 

Horoscop Taur - intră în a două săptămână consecutiv în discutarea pentru a rezolva niște probleme. Este tot încăpățânat. Trebuie să angreneze o discuție în familie sau cu cei apropiați.

Horoscop Gemeni - Dumnezeu le oferă protecție totală în ultima lună a anului. Vor avea protecție împotriva tuturor forțelor malefice, gândurilor negre, a energiilor negative.

Horoscop Rac - au o nebuloasă în minte. Un fel de mister pe care nu îl poate desluși nimeni. S-au cufundat în griji, în lucruri tainice. Sunt cufundați într-un total mister. Doar o forță divină îi poate ajuta.

Horoscop Leu - Vor afla un adevăr fantastic de important, care le poate schimba viața. S-ar putea să vină cererea în căsătorie. 

Citeste aici horoscopul integral

×