x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei, luni, 16 septembrie 2024: Berbecii sunt visători, Leii se simt nedreptățiți, iar Peștii sunt anxioși înaintea Eclipsei de mâine

Horoscopul zilei, luni, 16 septembrie 2024: Berbecii sunt visători, Leii se simt nedreptățiți, iar Peștii sunt anxioși înaintea Eclipsei de mâine

de Andreea Tiron    |    15 Sep 2024   •   11:00
Horoscopul zilei, luni, 16 septembrie 2024: Berbecii sunt visători, Leii se simt nedreptățiți, iar Peștii sunt anxioși înaintea Eclipsei de mâine
Sursa foto: Hepta/Horoscopul zilei, luni, 16 septembrie 2024

Horoscopul zilei, luni, 16 septembrie 2024: Gemenii iau totul mult prea personal, Scorpionii sunt nesiguri, iar Capricornii interpretează greșit anumite situații.

Berbec
Cu o eclipsă care urmează mâine și cu Luna intrând în sectorul intimității, este un moment potrivit să te retragi și să eviți să îți asumi prea multe responsabilități. Ești visător, iar o stare de reverie servește ca o pauză binevenită de la rutina obișnuită. Totuși, cu tranzitul de astăzi dintre Venus și Chiron, nesiguranțele îți pot juca feste sau pot afecta pe cineva din cercul tău apropiat. E posibil să te întrebi ce simte cineva față de tine sau cât de profund este un angajament. 

Taur
Cu Luna care se mută în sectorul prieteniei astăzi, cauți conexiuni plăcute. Cu tranzitul Venus-Chiron, unele interacțiuni pot fi delicate, deoarece e posibil să nu te simți apreciat. Probleme legate de muncă sau sănătate ajung la un punct culminant. Cu o eclipsă care va avea loc mâine, amână deciziile importante, dar ia notițe astăzi!

Gemeni
Cu Luna și conexiunea cu Marte de astăzi, vrei să îți exprimi nevoile sau sentimentele prin activități practice sau fizice. Cu o eclipsă care urmează mâine, e mai bine să observi și să planifici decât să te angajezi în ceva definitiv. De asemenea, tranzitul Venus-Chiron de astăzi amplifică sensibilitatea. Avem tendința de a lua lucrurile prea personal.

Rac
Cu entuziasmul de astăzi, îi atragi și inspiri și pe ceilalți. Totuși, energiile zilei sunt pe partea sensibilă. Cu o eclipsă care va avea loc mâine, lucrurile nu sunt pe deplin clare, iar tranzitul Venus-Chiron de astăzi aduce dificultăți în conectarea cu cei dragi. E mai bine să nu amesteci afacerile cu plăcerea. Este dificil să vezi cu claritate chestiuni legate de reputație sau de carieră, iar confuzia cu privire la direcția în care te îndrepți ar putea afecta relațiile personale. 

Leu
Dacă te simți nesigur sau ai de gestionat probleme nerezolvate, este posibil ca mintea ta să se concentreze pe situații pe care le percepi ca fiind nedrepte. Tranzitul Venus-Chiron de astăzi aduce provocări în comunicare, așa că fii atent să nu exprimi ceva ce nu simți cu adevărat, mai ales având în vedere că mâine urmează o eclipsă, care ar putea amplifica lucrurile. Poți să interpretezi greșit ceea ce spun alții, iar reacțiile la acest lucru ar putea să aibă un impact mai mare decât ai dori.

Fecioară
Cu Luna mutându-se în casa a șaptea solară astăzi, cauți stimulare emoțională sau siguranță de la ceilalți. O eclipsă în această zonă a hărții tale solare mâine va intensifica emoțiile legate de relații, negocieri sau contracte. Tranzitul Venus-Chiron de astăzi scoate în evidență vulnerabilitățile tale, în special în ceea ce privește finanțele și problemele amoroase. Este dificil să stabilești dacă ai nevoie de confort și familiaritate sau de entuziasm. Sentimentele pot fi influențate de emoții sau insecurități, așa că ar fi bine să amâni deciziile importante până când vei avea mai multă claritate. 

Balanță
Energii contrastante îți marchează ziua de astăzi, dar odată cu mutarea Lunii în sectorul muncii și al sănătății, ai tendința să te concentrezi pe sarcinile practice. Cu toate acestea, tranzitul Venus-Chiron aduce provocări în relațiile cu partenerii sau colegii, fiind dificil să găsești o înțelegere comună. Este posibil să nu vezi lucrurile la fel ca o persoană importantă pentru tine. Chiar dacă aceste experiențe sunt provocatoare, te pot ajuta să înveți mai multe despre tine prin intermediul relațiilor tale. 

Scorpion
Odată cu mutarea Lunii în sectorul bucuriei astăzi, vei fi mai înclinat să socializezi și să te bucuri de viață, decât să te concentrezi pe lucrurile serioase. Totuși, pot apărea îngrijorări legate de cum te poziționezi în raport cu ceilalți, din cauza tranzitului Venus-Chiron. Această perioadă scoate la iveală nesiguranțele tale, dar îți oferă și ocazia de a observa comportamentele care te țin pe loc în drumul tău spre obiectivele dorite. De asemenea, ar fi bine să fii atent la tendința de a te autocritica excesiv. 

Săgetător
Luna intră în casa a patra solară astăzi, ceea ce îți aduce un plus de confort care îți va ridica moralul. Cu o eclipsă în acest sector mâine, sentimentele tale se vor intensifica și s-ar putea să ai revelații sau descoperiri. Totuși, tranzitul Venus-Chiron de astăzi aduce confuzie, mai ales în ceea ce privește prietenii, dragostea sau proiectele dragi inimii tale. Oamenii par distanți sau reținuți, lăsându-te cu dubii. 

Capricorn
Luna intră astăzi în sectorul comunicării, stimulându-ți curiozitatea. Este o perioadă bună pentru a colecta informații, dar încearcă să fii selectiv și să filtrezi ce este cu adevărat util. Cu eclipsa de mâine, este mai bine să observi decât să iei decizii finale. Tranzitul Venus-Chiron de astăzi îți aduce o sensibilitate crescută, făcându-te să interpretezi greșit anumite situații. 

Vărsător
Este o zi bună pentru a încetini puțin ritmul, odată cu mutarea Lunii din semnul tău  în sectorul securității și stabilității. Activitățile confortabile și familiare sunt în prim-plan, iar cu o eclipsă mâine, este un moment excelent pentru a te conecta cu sentimentele tale legate de aspectele practice ale vieții. Totuși, ar fi înțelept să nu acționezi pe baza acestor sentimente acum, deoarece eclipsele pot amplifica o parte a vieții tale și ascunde alta. Tranzitul Venus-Chiron aduce sensibilitate în comunicare, iar cuvintele pot provoca probleme, fiindcă perioada este una în care toți sunt defensivi. Învață din ceea ce se dezvăluie astăzi, chiar dacă este inconfortabil.

Pești
Tranzitele de astăzi aduc la suprafață probleme care stârnesc sentimente de anxietate sau nesiguranță. Cu această sensibilitate suplimentară, percepțiile tale despre valoarea oamenilor sau a situațiilor sunt afectate. Luna intră astăzi în semnul tău, iar mâine va avea loc o eclipsă în Pești, ceea ce înseamnă că emoțiile tale vor crește pe măsură ce sentimentele îngropate ies la suprafață. Totuși, chiar dacă te simți agitat pe interior, ai tendința să radiezi o energie vindecătoare și liniștitoare.

×