x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei, sâmbătă, 24 august 2024: Gemenii depășesc un obstacol, Balanțele fac pași importanți într-o relație amoroasă, iar Săgetătorii progresează pe toate planurile

Horoscopul zilei, sâmbătă, 24 august 2024: Gemenii depășesc un obstacol, Balanțele fac pași importanți într-o relație amoroasă, iar Săgetătorii progresează pe toate planurile

de Andreea Tiron    |    23 Aug 2024   •   11:00
Horoscopul zilei, sâmbătă, 24 august 2024: Gemenii depășesc un obstacol, Balanțele fac pași importanți într-o relație amoroasă, iar Săgetătorii progresează pe toate planurile
Sursa foto: Hepta/Horoscopul zilei, sâmbătă, 24 august 2024

Horoscopul zilei, sâmbătă, 24 august 2024: Taurii sunt curajoși, Fecioarele experimentează noi orizonturi, iar Scorpionii își rezolvă problemele de sănătate.

Berbec
Sâmbătă, confortul personal, frumusețea și obiectele de valoare sunt în centrul atenției pentru tine. Un tranzit între Marte și Chiron te motivează.Ești într-o poziție bună să ajuți alți oameni prin cuvintele și sfaturile tale. Sinceritatea și onestitatea sunt apreciate și descoperi că împărtășești valori similare cu cineva special din viața ta.

Taur
Ești deosebit de curajos astăzi și îți dovedești valoarea prin acțiuni pozitive. Poți face progrese excelente într-o idee de afaceri sau financiară. Tranzitul Marte-Chiron îți oferă o poziție bună pentru a câștiga încrederea și sprijinul celorlalți. Dacă ceva te frământă, ia în calcul o activitate fizică pentru a elibera stresul. Familia este mai dispusă să te susțină astăzi, iar până pe 27 octombrie începe un ciclu excelent pentru relații de dragoste.

Gemeni
Astăzi vrei să faci pași pozitivi către un obiectiv sau să îți îmbunătățești viața. Marte, în semnul tău, armonizează cu Chiron, iar dorința de a face lucruri bune poate deveni puternică. Simți că ai puterea să rezolvi o problemă sau să treci peste un obstacol. Ești mai ambițios și mai activ decât de obicei. Cu toate acestea, Luna se află în casa ta solară a doisprezecea, și ai nevoie de momente de liniște pentru a te reconecta cu tine însuți.

Rac
Astăzi, energiile te ajută să lași în urmă supra-analizarea și să o înlocuiești cu acțiunea. S-ar putea să vezi mai clar legătura dintre vindecarea fizică și cea emoțională. Activitățile fizice sau creative te ajută să reduci stresul. Poate fi satisfăcător să rezolvi probleme pe care le-ai tot amânat. Luna își petrece ziua în casa ta solară a unsprezecea, ceea ce te face să cauți confort și fericire în viața ta socială.

Leu
Astăzi ești motivat să acționezi pozitiv. Luna petrece ziua în casa ta solară a zecea, iar tu ești mai preocupat de ambițiile și de performanțele tale. De asemenea, tranzitul Marte-Chiron îți oferă curaj să rezolvi problemele din viața ta și să adopți o atitudine pozitivă. Ești gata să accepți provocări și să confrunți problemele cu curaj.

Fecioară
Luna în casa ta solară a noua te încurajează să experimentezi activități noi. Ești în căutarea unor moduri de a ieși din rutina zilnică. Marte în legătură cu Chiron te face să te simți mai convins și mai dornic să acționezi. Acțiunile sunt mai clare decât cuvintele și este mai ușor să câștigi sprijinul celorlalți. 

Balanță
Tranzitele de astăzi susțin acțiunile cu scop clar, mai ales într-o relație sau o conexiune specială. Chiron și Marte te încurajează să acționezi rapid, iar sprijinul emoțional din partea unei persoane apropiate este crucial. Luna petrece ziua în casa ta solară a intimității și ai tendința să te conectezi mai profund cu emoțiile tale.

Scorpion
Astăzi ești bine pregătit să te ocupi de sănătatea ta. Este un moment pentru claritate și acțiune, iar tranzitul Marte-Chiron îți aduce energie pentru a aborda chestiuni mai personale. Ești încurajat să te ocupi de probleme pe care le-ai tot amânat, fie în relații, fie în viața ta financiară.

Săgetător
Relațiile tale sunt active și vii astăzi. Marte și Chiron îți dau curajul să acționezi asupra problemelor, iar alții gravitează spre tine datorită acestei energii. Este o zi bună pentru a face progrese atât personale, cât și în viața socială.

Capricorn
Luna petrece ziua în sectorul tău de bucurie, încurajându-te să te conectezi cu ceea ce îți place să faci. Ești într-o formă excelentă pentru a face progrese în chestiuni practice și casnice, iar un tranzit Marte-Chiron te ajută să reduci stresul.

Vărsător
Astăzi este o zi bună pentru a lua inițiativă în a rezolva probleme și a elimina stresul. Marte și Chiron îți dau o energie creativă, iar activitățile fizice sau jocurile pot fi modalități bune de a reduce tensiunea.

Pești
Astăzi te simți bine în legătură cu acțiunile tale pentru a rezolva o problemă. Tranzitul Marte-Chiron îți oferă încrederea necesară pentru a te ocupa de chestiuni financiare sau casnice, iar Luna în sectorul comunicării te face curios și dornic să explorezi noi interese.

×