x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de vineri, 6 septembrie 2024: Aspect provocator între Soare și Pluto, careu tensionat între Mercur și Uranus

Horoscopul zilei de vineri, 6 septembrie 2024: Aspect provocator între Soare și Pluto, careu tensionat între Mercur și Uranus

de Andreea Tiron    |    05 Sep 2024   •   11:00
Horoscopul zilei de vineri, 6 septembrie 2024: Aspect provocator între Soare și Pluto, careu tensionat între Mercur și Uranus
Sursa foto: Hepta/Horoscopul zilei de vineri, 6 septembrie 2024

Horoscopul zilei de vineri, 6 septembrie 2024: Taurii trebuie să evite să-și impună punctul de vedere, Fecioarele sunt frustrate, iar Peștii se ceartă cu toată lumea.

Berbec 

Astăzi, un aspect minor provocator între Soare și Pluto poate aduce tensiuni și jocuri de putere în relațiile voastre. Este important să nu lăsați aceste situații să vă strice buna dispoziție. Luați în considerare că graba în finalizarea sarcinilor poate duce la greșeli sau neînțelegeri. Înainte de a acționa, asigurați-vă că sunteți în contact cu adevăratele voastre dorințe. Deși învățați și faceți multe, la sfârșitul zilei s-ar putea să simțiți că nu ați realizat cu adevărat ceva, având multe lucruri neterminate. Un careu între Mercur și Uranus poate aduce și mai mult haos, cu surprize sau schimbări de planuri. 

Taur 

Evitați să trageți concluzii pripite sau să recurgeți la tactici pentru a vă impune punctul de vedere astăzi, deoarece un aspect minor provocator între Soare și Pluto poate sugera tensiuni subterane. Încercați să obțineți mai multe informații înainte de a lua decizii importante. Un sentiment de blocaj sau inhibiție este probabil să treacă rapid, după care viața nu va părea la fel. Defensivitatea poate fi cel mai mare dușman al vostru astăzi. Deși ar fi minunat dacă ceilalți ar intui că aveți nevoie de sprijinul lor, acest lucru poate să se întâmple doar dacă vă exprimați nevoile. 

Gemeni 

Astăzi puteți avea unele frustrări sub forma întârzierilor sau a altor factori de stres. Cineva din viața voastră ar putea fi invidios sau viclean. Aspectul provocator dintre Soare și Pluto de astăzi îi poate împinge pe oameni să evite un drum direct spre obiectivele lor. Nu aveți nevoie de un plan măreț pentru a fi productivi astăzi, așa că încercați să fiți răbdători. Nu este ușor, mai ales cu un careu între Mercur și Uranus, dar este realizabil cu puțină atenție. Fiti conștienți de tendința de a vorbi înainte de a gândi sau de a dezvălui ceva prematur. Păstrarea unui secret poate necesita un efort suplimentar acum. 

Rac 

Astăzi poate fi dificil să discerneți între ceea ce așteaptă alții de la voi și ceea ce credeți sincer că puteți și ar trebui să faceți. Tranzitele actuale vă încețoșează gândirea sau chiar vă maschează adevăratele sentimente. Ar fi înțelept să evitați stresul inutil, în special din cauza diferențelor de opinie sau implicării în drame. În schimb, concentrați-vă pe ceea ce simțiți că este corect. Credința voastră în voi înșivă și în proiectele voastre vă poate duce departe acum, dar mai întâi aveți nevoie de un moment de respiro pentru a vă cunoaște nevoile și dorințele. De asemenea, este mai bine să evitați să trageți concluzii pripite sau să comunicați înainte de a vă gândi bine la ceea ce simțiți cu adevărat. Viața este imprevizibilă acum. 

Leu 

Astăzi pot exista tensiuni, deoarece ceilalți nu par să fie cooperanți sau deschiși la ideile voastre, cel puțin temporar. Este vorba despre un aspect minor provocator între Soare și Pluto care poate trezi frica de a nu vă atinge obiectivele și o nevoie de planuri pentru a obține ceea ce doriți. Munca, îndatoririle sau stresul cotidian vă pot solicita. Deși nevoia de a vă așeza și de a vă relaxa poate fi puternică, tensiunile legate de ceea ce nu faceți vor interfera. Încercați să observați și să ascultați înainte de a face mișcări mari. 

Fecioară 

Cu provocarea dintre Soare și Pluto de astăzi, nu este simplu sau ușor să treceți peste frustrări. Permițând sentimentelor tensionate să vă motiveze pentru a face schimbări sau pentru a lăsa în urmă o situație enervantă poate fi productiv. Cu acest tranzit, apar lupte pentru putere sau tensiuni nervoase cu un iubit, copii sau prieteni. Mișcările dramatice, chiar dacă sunt tentante, sunt susceptibile de a provoca stres inutil sau de a complica rapid viața voastră acum. Un careu Mercur-Uranus care influențează ziua aduce întreruperi și surprize. 

Balanță 

Stresul crește pe măsură ce deveniți conștienți de responsabilitățile care la început pot părea prea mult de gestionat astăzi. Atenție la luptele pentru putere care nu duc nicăieri, cu provocarea minoră Soare-Pluto de astăzi. Apar unele probleme și posibil un comportament subversiv sau înșelător de gestionat. Dacă este posibil, concentrați-vă pe ceea ce trebuie să faceți și simțiți că ar trebui să faceți, și nu luați mai multe sarcini decât puteți duce. 

Scorpion 

Astăzi, Luna vă poate stimula nevoia de liniște sau de o formă de retragere. Cu toate acestea, o provocare minoră între Soare și Pluto crește cerințele și nivelul de stres. Cheia este să evitați să vă implicați în prea multe proiecte sau să vă îngrijorați de mai multe lucruri simultan. Această strategie vă poate menține într-o stare mai atentă care vă ajută să navigați prin frustrări. De asemenea, ar ajuta să construiți o listă de priorități sau să adoptați o abordare pas cu pas pentru a gestiona lista de sarcini în locul unei abordări dispersate care vă lasă cu senzația că nimic nu a fost realizat cu adevărat. 

Săgetător 

Astăzi pot apărea probleme legate de putere, control și responsabilitate, sau griji legate de bani care vă vor tulbura gândirea. Tranzitul Soare-Pluto de astăzi nu este unul favorabil pentru a împinge înainte cu planuri personale. Un conflict Mercur-Uranus necesită, de asemenea, o anumită flexibilitate când vine vorba de program. Cel mai bine este să vă concentrați, dacă este posibil, astfel încât să puteți canaliza energia într-o activitate cu adevărat valoroasă. De asemenea, dacă puteți face acest lucru, s-ar putea să-i inspirați și pe alții să înțeleagă, să accepte și să meargă cu energiile zilei.

Capricorn

Cu o provocare minoră între Soare și Pluto care implică semnul vostru astăzi, s-ar putea să vă simțiți enervați și poate subminați. Evitați gândirea sau așteptările negative pe cât posibil, deoarece acestea vă vor pune într-o poziție vulnerabilă. Deși ar trebui să faceți tot posibilul pentru a evita să vă implicați în jocuri emoționale, încercați să nu folosiți tactici manipulative pentru a obține ceea ce doriți. Încercați să vă stabiliți prioritățile și să le abordați cu tact astăzi. 

Vărsător

Deși Luna de astăzi vă împinge să căutați activități spontane, o provocare minoră între Soare și Pluto aduce presiuni. Apar tensiuni în relațiile interpersonale dacă vă concentrați pe defecte, ceea ce este o tendință acum. Distragerile sunt numeroase, iar cheia va fi să prioritizați și să adoptați o abordare matură, evitând tentația puternică de a juca jocuri și de a intra în certuri mărunte. De asemenea, s-ar putea să oscilați între dorința de a face ceva independent și dorința de implicare a altora. De asemenea, un careu Mercur-Uranus intră în joc astăzi, care vă poate diviza atenția.Din fericire, inspirația creativă poate veni de la un partener sau un prieten apropiat.

Pești 

Astăzi, apar tensiuni cu ceilalți, care pot interfera cu productivitatea, sau simți că responsabilitățile apasă mai greu decât de obicei. Distragerile și îngrijorările sau conflictele cu prietenii sau iubiții sunt la ordinea zilei. Există o tendință de a amplifica drama astăzi și este o idee bună să încercați să rămâneți cu picioarele pe pământ și obiectivi în mijlocul confuziei. Evitați să vă implicați într-o luptă de putere, când probabil că vă puteți folosi mai bine energia în altă parte. 

×