x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Lunii Noi în Gemeni asupra fiecărei zodii

Influența Lunii Noi în Gemeni asupra fiecărei zodii

de Moira Dună    |    06 Iun 2024   •   21:00
Influența Lunii Noi în Gemeni asupra fiecărei zodii
Sursa foto: Unsplash.com

Luna Nouă aduce întinerire și manifestarea dorințelor, iar dacă ceva lipsește din viața ta, atunci acesta este momentul să umpli acel gol, printr-o nouă experiență sau persoană.

Lună Nouă este atunci când Luna și Soarele se întâlnesc la același grad, formând o conjuncție. Este un moment pentru stabilirea intențiilor și a obiectivelor să se manifeste. Totodată, Soarele, Mercur, Venus și Jupiter, se află totate în semnul Gemenilor.

Gemenii sunt un semn de aer mutabil care reprezintă dualitatea existenței umane: bunătatea și răul. Negativitate și pozitivitate. Flux și reflux. Când cineva în care ai încredere reflectă perspective diferite și te ajută să-ți schimbi viziunea asupra lumii.

Această Lună Nouă în Gemeni îți permite să fii rău. Societatea te poate face să te gândești că a-i plăcea pe oameni este întotdeauna răspunsul corect, dar uneori pur și simplu nu este cazul. Această Lună Nouă îți permite să-ți urmezi primele îndoieli și instincte, atâta timp cât ești dispus să-ți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale. Gemenii au reputația de a fi șmecheri dar, uneori, adevăratul truc îl reprezintă minciunile pe care ți le spui. Sub această Lună Nouă, ai putea învăța că nimeni nu este perfect și tot ce contează este dacă trăiești la potențialul tău maxim. Gemenii sunt un semn mobil. Ieși în afara gândirii alb-negru și vei putea obține o nouă perspectivă.

Berbec
Îmbrățișezi noi obiceiuri, maniere și strângeri de mână. Această Lună Nouă în Gemeni face o conjuncție iubitoare cu Venus, planeta frumuseții și a plăcerii. Pentru tine, acest lucru poate duce la flirturi minore, aducând mai multă bucurie provocărilor tale zilnice. Evită să te pierzi în supraanaliza comportamentelor și rațiunilor. Odată ce te lași să te bucuri de moment, poți face loc pentru ca lumina ta interioară să strălucească.

Taur
Ieșirea în evidență prin rețelele de socializare și dezvoltarea relațiilor sunt provocări care îi pot intimida chiar și pe cei mai buni agenți de vânzări. Capacitatea ta de a-ți manifesta inteligența și cuvintele îți aduce beneficii. Dacă trebuie să ieși în evidență, această Lună Nouă îți va crește bogăția cu fiecare pas pe care îl faci.

Gemeni
Este un moment grozav pentru tine. Jupiter, planeta norocului și a cunoașterii, se află în semnul tău, provocându-te la auto-reflecție. De fapt, aceasta este oportunitatea ta o dată la 12 ani, de a lua ceea ce știi și de a te transforma. Cu Luna Nouă în Gemeni, îți poți alinia la ritmurile universale, conturându-ți obiectivele personale și nevoile. Obiectivele tale vor dura mai mult de un ciclu lunar pentru a se manifesta, așa că începe acum.

Rac
Unii oameni spun că nu există o adevărată separare între subconștient și conștient. Toate gândurile tale sunt vise, iar visele tale sunt convingeri extrem de captivante. În timpul Lunii Noi în Gemeni, s-ar putea să simți că intuiția ta vorbește foarte tare – dacă da, probabil că ar trebui să te asculți pe tine însuți. Gândurile trecătoare ar putea fi mai ușor de înțeles decât crezi. E ca și cum intuiția ta indică pur și simplu ceea ce știi deja.

Leu
Poți prospera cu adevărat atunci când înveți să te lași să visezi cu voce tare. În timpul acestei Luni Noi, arta autoafirmării te poate ajuta să-ți analizezi gândurile. În ce ești dispus să te angajezi? Începe cu o afirmație zilnică. 

Fecioară
Noile etape din cariera ta sunt la îndemână dacă ești dispus să te extinzi. Având în vedere că Jupiter face o călătorie de o dată la 12 ani prin casa ta a carierei, poți prospera datorită dorinței de a-ți folosi cunoștințele practice. Învățarea este grozavă dar a ști fără dorința de a afla mai multe este o modalitate sigură de autosabotare. Perfecționează-ți abilitățile personale, urmează un curs de certificare și aplică la acel nou job pentru care te simți subcalificat.

Balanță
Ideile tale deosebite atrag atenția. Doar asigură-te că nu lași excitabilitatea să te conducă pe o cale nesustenabilă. Această Lună Nouă te îndeamnă să iei în considerare cu seriozitate noile aventuri, cum ar fi călătoriile, cărțile și educația. Ai fost menit să-ți părăsești zona de confort și să-ți lași mintea să exploreze. Doar asigură-te că nu îți neglijezi responsabilitățile esențiale. Păstrează-ți viața în ordine!

Scorpion
Tu, dragă Scorpion, ești chemat de Univers să-ți reduci entuziasmul și să echilibrezi plăcerea și responsabilitatea. Da, distracția este importantă, dar te sustrage de la responsabilități și vrei să renunți la prioritățile tale? A învăța să exploatezi  te poate ajuta să accepți exact ceea ce ai nevoie.

Săgetător
Atât de multă iubire intră în viața ta chiar acum, și nu doar tipul de iubire care te face să te simți implicat romantic cu un iubit. Există asta, da, dar există și genul de iubire care te ajută să recunoști că ești capabil de prietenii autentice și relații cu sufletele pereche. Dacă asta se transformă în clopote de nuntă sau într-o călătorie peste ocean, totul depinde de noroc!

Capricorn
Eliminarea gândurilor și grijilor suprimate face loc pentru un nou mod de a te comport. Îți face mare plăcere să știi că ești Vrăjitorul din Oz în viața ta. Vrei să petreci ceva timp în spatele cortinei pentru a ajusta problemele administrative și a rezolva problemele tehnice. Această Lună Nouă arată că ai puterea de a te bucura de stilul tău de viață, atâta timp cât te asiguri că bazele tale sunt acoperite acasă și cu familia.

Vărsător
Transformarea este tema ta pentru această Lună Nouă. Când crezi că ai găsit ceea ce se potrivește, ești chemat să iei în considerare noi perspective și provocări. Fii sigur că ești întotdeauna capabil să pășești pe calea cea bună. S-ar putea să nu fii unde vrei să fii pe termen lung, dar te rog să te bucuri de cursă. Poate că nu este timp să te oprești și să mirosi florile, dar cu siguranță poți admira priveliștile. 

Pești
O parte a creșterii tale este renunțarea la predictibilitate. Sigur, poți numi ceea ce vezi când stai în mediul tău acasă. Cu toate acestea, în momentul în care îți extindeți viziunea asupra lumii, crești și situațiile se schimbă. Această Lună Nouă invită simțuri, sunete și stiluri noi în viața ta de acasă. Ia în considerare să-ți condimentezi ziua sunând un prieten sau chiar schimbând pernele de pe canapea, notează cosmopolitan.com.

×
Subiecte în articol: zodii luna noua