x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Lunii Noi asupra fiecărei zodii: Speranță și disciplină

Influența Lunii Noi asupra fiecărei zodii: Speranță și disciplină

de Moira Dună    |    06 Feb 2024   •   14:45
Influența Lunii Noi asupra fiecărei zodii: Speranță și disciplină
Sursa foto: Hepta

Această săptămână aduce un spirit de speranță și disciplină.

„Universul conspiră cu cei care îndrăznesc să-și manifeste dorințele...”, Paulo Coelho, Alchimistul.

În această perioadă este bine să-ți stabilești intențiile, să creezi un scenariu și apoi să acționezi pentru a obține ce îți dorești.  Pașii greșiți sunt necesari ca parte a călătoriei noastre.

- Permit spațiu pentru eșecuri și dezamăgiri personale. Amândoi sunt profesorii mei, treptele mele și ceea ce îmi va da credibilitate atunci când, în cele din urmă, voi găsi succesul, și mă întorc înapoi pentru a-i ajuta pe alții să facă la fel.

- Practic reciprocitatea în toate darurile. Acestea includ acte de bunătate, generozitate, sfaturi și bunuri materiale. Ofer un cuvânt bun și o mână de ajutor.

Luni, 5 februarie, Mercur, planeta inteligenței și comunicării a intrat în Vărsător. 

Marți, 6 februarie, Luna din Capricorn aprinde un foc în noi, în timp ce mergem înainte cu hotărâre către obiectivele noastre, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Din fericire, Luna Nouă în Vărsător sosește pe 9 februarie pentru a lumina tonul serios al săptămânii. Petrecerea timpului cu prietenii și scufundarea în lumile lor îți va aduce beneficii pe plan intern și extern.

Luna în Pești, pe 10 februarie, conduce valul de emotivitate pozitivă și de conexiune pe care le simțim în lume, expunându-ne adevărurile și dându-ne vise și bănuieli realiste și dinamice (acesta este un moment minunat pentru a scrie scenarii).

Manifest Berbec: Soluții creative
Așteaptă-te săptămâna aceasta la tranziții fără probleme. Recunoașterea pentru ceea ce ai lucrat este aproape și îți va fi mai ușor să-ți folosești abilitățile de brainstorming pentru îmbunătățiri suplimentare.

Scrie „Eu creez”. Gândește-te la trei lucruri pe care le creezi în mod regulat. Apoi, gândește-te dacă aceste idei creative sunt folosite eficient. Cât de departe poți duce aceste idei și să le folosești în moduri pe care nu le-ai mai făcut până acum?

Manifest Taur: Imaginație
Multe oportunități poate ajunge la ușa ta. Este ușor să vrei să beneficiezi de toate, dar încetinește. Cântărește beneficiile fiecăruia, și cum aceste oportunități te vor aduce mai aproape sau mai departe de viața ta de vis.

În viața ta de vis, ce rol joci? Ești în scaunul șoferului sau conduce altcineva? Ești suportul pentru o afacere sau o schemă sau creezi ceva din nimic? Gândește-te la asta în detaliu. Concentrează-te pe ceea ce vrei să simți.

Manifest Gemeni: Conexiune
Luna Nouă din 9 februarie îți va oferi o activitate neașteptată, mai ales în viața ta amoroasă.

Revizuiește-ți relațiile actuale. Care sunt cele mai inspirate părți ale relației tale și ce îmbunătățiri pot fi aduse conexiunii pe care o împărtășești? Alternativ, care este un domeniu din abilitățile tale de comunicare pe care l-ai putea îmbunătăți pentru a stimula conexiunea?

Manifest Rac: Recuperarea sufletului
Un punct de cotitură se află la orizont pentru tine, în special o posibilă schimbare emoțională a inimii. Oameni din trecut pot veni încercând să se strecoare înapoi în viața ta. Cel mai probabil, foști iubiți. Amintește-ți cum te-ai simțit la sfârșitul relației cu ei și nu la început. Chiar vrei să simți asta din nou?

Cum îți poți proteja spiritul de vampirii energetici?

Manifest Leu: Acceptarea de sine
Unii oameni văd valoarea ta și vor să pună în aplicare ceea ce ai de oferit. Poate că aceasta este o idee de afaceri sau un sfat pe care le-ai oferit. Meriti recunoasterea.

Ce părți din tine iubești cel mai mult? Ce părți tu însuți ai respins în trecut și accepți acum?

Manifest Fecioară: Bucurie
Este de la sine înțeles că îți plac rutinele. Pentru că ești atât de bun la ele, nu trebuie să-ți petreci tot timpul insistând asupra lor. Orice rol nou ai avea în viața ta, îți va veni ușor.

Ce lucruri stupide sau simple îți oferă cea mai mare bucurie în viață? Privește lucruri care nu au neapărat un „scop”, cu excepția faptului că te fac fericit.

Manifest Balanță: Validare
Cu Pluto în a 5-a casă solară în această lună, ești plin de energia care te va propulsa să-ți îndeplinești toate obiectivele.

Verifică nevoile tale în timp ce înfrunți lumea. Dar care sunt nevoile tale? Făo listă de nevoi. Păstrează această listă cu tine, observând că acestea sunt pe primul loc și, după terminarea lucrării, câteva dintre dorințele tale.

Manifest Scorpion: Restaurare
După Luna Nouă din această săptămână, așteaptă-te la ușurare în zonele legate de casa și familia ta. Acum, că lucrurile importante sunt aranjate, asigură-te că paharul rămâne plin.

Care sunt două lucruri mici pe care le poți face pentru a te energiza? Poate fi cât o ceașcă de ceai și 5 minute de meditație, dar asigură-te că observi emoțiile și energia.

Manifest Săgetător: Hrănire
Mercur se alătură Soarelui în sectorul tău de comunicare în această săptămână, ceea ce dă energie abilității tale de a te concentra, reforma și schimba.

Fă un bilanț al mediului tău. Ce momente ale zilei sunt cele mai dezorganizate sau de care te temi? Ce se poate face pentru a fi mai plăcute? 

Manifest Capricorn: Limite

Aceasta este luna a doua de activitate extremă în relațiile, cariera și mediul tău iar februarie nu va fi lent nici în aceste moduri. Așteaptă-te la mai multe cazuri de auto-descoperire și descărcări intuitive pe parcursul săptămânilor și lunilor următoare.

Cu atât de multe lucruri care se întâmplă în jurul tău, este ușor să fii setat în modul implicit pe a răspunde la situațiile stresante. Gândește-te la deciziile care îți vin cel mai ușor. Poate că există modalități mai bune de a le răspunde. 

Manifest Vărsător: Recunoștință

În timp ce recunoștința este un efort permanent pentru o viață mai bună și mai împlinită, îți va aduce beneficii să te concentrezi asupra a ceea ce îți place la viața ta acum. Știi ce să spui, ce să faci și cui.

Ce lecții poți extrage din momentul tău de claritate? scrie „Sunt recunoscător că am învățat XYZ” sau „Sunt recunoscător pentru XYZ, în timp ce le-am avut în viața mea pentru că ei m-au învățat XYZ”.

Manifest Pești: Curaj

Există un proces pentru a ajunge acolo unde mergi, și multă pregătire. Acest lucru nu ar trebui să te descurajeze deoarece totul este în mâinile tale.

Parcurge procesul săptămâna aceasta. Scopul tău are nevoie să  faci lucrurile într-o anumită ordine, așa că notaează acest lucru și te va ajuta să nu treci la cele mai ușoare sau mai distractive părți ale procesului și să le ignori pe cele provocatoare, potrivit yourtango.com.

 

×
Subiecte în articol: luna noua