x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Lunii pline din noiembrie 2023 asupra fiecărei zodii

Influența Lunii pline din noiembrie 2023 asupra fiecărei zodii

de Moira Dună    |    22 Noi 2023   •   17:30
Influența Lunii pline din noiembrie 2023 asupra fiecărei zodii
Sursa foto: Hepta

Luna plină din 27 noiembrie 2023 mai este considerată și Luna Castorului deoarece semnifică perioada anului în care castorii sunt cei mai activi și se pregătesc pentru iarnă.

De regulă, lunile pline ne oferă ocazia de a reevalua părțile din noi pe care le evităm, luminând astfel zonele noastre de umbră. Ne oferă astfel oportunitatea de a elibera orice nu ne mai servește în viitor.

Întrucât această Lună plină se produce în semnul Gemenilor, vom fi plini de energie, vorbăreți, curioși și rapizi. Vom putea vedea modurile în care ne mișcăm prin viață, dacă mergem prea repede și vrem să facem prea multe lucruri, în același timp. Să ne întregăm unde am consumat prea multă energie este o reflecție importantă. 

Gemenii sunt un semn de aer mutabil și unul dintre cele mai sociabile, inteligente și pline de spirit zpdii. În acest timp, putem beneficia de brainstorming cu ceilalți, dar și de reconectarea cu noi înșine și de a privi „ambele părți” ale poveștii.

Permite acestei Luni pline să-ți incite curiozitatea, în timp ce îți pui câteva întrebări importante:

Unde îmi consum energia și cum pot să nu o mai risipesc ? 
Am o abordare echilibrată a timpului meu singur și a timpului meu social?
Unde au devenit prea rigide părerile mele? Pot deveni mai deschis la minte?
Cum mă pot pregăti pentru obiectivele pe care le am? Care este un mic pas de acțiune pe care îl pot face în direcția obiectivelor mele?

Iată astfel influența Lunii pline din noiembrie asupra tuturor semnelor:

Berbec
E timpul să arunci o privire atentă la oamenii din jurul tău. Există o oportunitate pentru tine de a redefini ce înseamnă pentru tine familia aleasă. Energia ta este foarte afectată de cei pe care îi păstrezi în cercul tău apropiat și, cu această Lună plină în Gemeni s-ar putea să observi că îți dorești un sentiment de unitate. Încearcă să inviți unii dintre prietenii tăi preferați la o seară de meșteșuguri sau să înființezi propriul tău club de cărți de bucate. Nu lipsesc modalitățile de a te conecta, iar această Lună plină îți cere să inițiezi aceste adunări pe o bază mai personală și să le orgnaizezi mai des. Deschide-ți inima și casa pentru oamenii la care ții cel mai mult.

Taur 
Luna plină te întreabă dacă lucrurile merg bine sau dacă este nevoie de o reevaluare. Este în regulă să ai perioade de timp în care nu te simți 100% satisfăcut de munca ta, dar dacă îți lipsește cu scopul și pasiunea în carieră, acum va fi momentul să schimbi lucrurile. De asemenea, poți considera că este extrem de valoros să pui la punct un buget care să se alinieze obiectivelor tale pe termen lung. Nu-ți fie teamă să te gândești critic la finanțele tale.

Gemeni 
Această Lună plină îți oferă un timp pentru a străluci și a renunța la toate insecuritățile. Fii conștient de modurile în care vți-ai împiedicat propriul succes sau fericire. În sfârșit, vîți dai seama că a te accepta pe deplin înseamnă a accepta atât lumina, cât și întunericul. Ești o ființă cu mai multe fațete, care merită să fie văzută și acceptată pentru tot ceea ce este. Lasă-te dezordonat, imperfect și neterminat. Acesta este momentul să sari la următorul capitol al vieții tale cu încredere și să îmbrățișezi pe deplin cine ești.

Rac
Ai simțit - și vei simți întotdeauna - o amplificare în timpul Lunii pline, deoarece Luna este planeta ta dominantă. Acum este timpul să închei un capitol important și, în sfârșit, să realizezi modalitățile prin care ți-ai creat propria durere în trecut. Stai singur pentru a reflecta și acordă-ți permisiunea de a renunța la trecutul tău odată pentru totdeauna și începe să trăiești cu ambele picioare în prezent. Abilitatea ta de a-ți transmuta provocările în insigne de onoare este admirabilă. Dar imaginează-ți o viață în care nu ești definit de trecutul tău.

Leu 
Ce vremuri trăim! Ți se oferă oportunitatea de a intra în legătură cu oameni interesanți și inspiratori. Întreabă-te: Cine vreau să fiu în această lume? Apoi fă un pas mic către acea viziune. Luna îți oferă ocazia să profiți de acea oportunitate. Vei începe să vezi dovezi ale acestui vis care prinde viață, sub forma unei conversații, e-mail, semn sau apel telefonic. Există cineva care va juca un rol major în succesul tău, și care pur și simplu nu era pregătit înainte, dar acum este momentul să colaborezi și să treci în versiunea realității tale la care ai sperat mereu.

Fecioară
Ești o putere, iar alți oameni îți vor oferi florile pe care le meriți! Ești mai încrezător, ceea ce va permite materializarea oportunităților pe care le dorești în carieră. Nu mai există o gaură între locul în care ești și locul în care vrei să fii, iar asta ar trebui să fie o dovadă suficientă că munca ta grea a dat roade, în sfârșit! Ceilalți îți recunosc talentul și magnetismul. S-ar putea să ai șansa să obții o promovare, să coaborezi cu cineva pe care îl admiri. Rămâi deschis la cel mai bun rezultat posibil!

Balanță
Vei avea ocazia să te scufunzi adânc în sistemele de credințe pe care le ții în jurul tău, al altor oameni și al lumii, în general. Ai șansa să călătorești în afara realității tale de zi cu zi și să găsești câteva cunoștințe în experiența trăită a altcuiva. Ai putea începe să te implici în cauze de care îți pasă, să studiezi pentru a-ți schimba cariera mai târziu sau pur și simplu să înveți mai multe despre tine și despre viață. Cu cât înveți mai mult, cu atât te temi mai puțin de necunoscut. Ați putea să călătorești sau să plănuiești o călătorie într-un loc nou. Oferă-ți șansa de a fi entuziasmat de acest drum.

Scorpion 
Te simți gata să eliberezi blocajele și barierele din inima ta, astfel încât să poți lăsa dragostea să intre. Ai jucat aceleași jocuri mintale și înșelătoare, dar în loc să-ți ții partenerul actual (sau potențial) la distanță din punct de vedere energetic, acum este momentul să-ți dai seama de ce ți-e frică când vine vorba de adevărata intimitate și apropiere cu o altă persoană. Cu cât ești mai dispus să te scufunzi în temerile tale, dureri din trecut și convingeri negative, cu atât mai repede te poate găsi iubirea. Oriunde avem cea mai profundă rezistență, avem și ocazia de a ne vindeca.

Săgetător
Luna plină înlătură pesimismul și îl înlocuiește cu pasiune. Acesta este momentul să aduci dragoste și romantism în viața ta, și să simți din nou acea flacără aprinsă în inima ta. Indiferent dacă ești cu cineva sau zbori singur, se pare că există oportunitatea pentru dragoste, dar trebuie să te deschizi pentru a o simți. Acest lucru ar putea arăta ca și cum ați face o baie cu spumă, aprinde lumânări, ascultă muzica preferată, îmbracă-te îmntr-o ținută sexy (chiar dacă plănuieștii să rămâni acasă!) și găsește cu adevărat magia care există în experiențele tale zilnice. Nu lipsește frumusețea din jurul tău. Chiar și posibilitatea de a ține ușa pentru altcineva sau de a iniția o conversație cu un vecin îți oferă șansa de a-ți schimba viața. Oberscă cât de multă iubire și frumusețe există deja în viața ta. 

Capricorn 
Te vei simți motivat să faci schimbări în rutina ta zilnică. Există șansa ca această Lună plină să-ți zguduie lumea într-un mod neașteptat și să te concentrezi astfel mai mult pe sănătatea și bunăstarea ta. Indiferent dacă asta înseamnă să dormi mai mult, să-ți schimbi rutina de îngrijire a pielii sau să găsești o dietă care să funcționeze intuitiv cu tine și cu corpul tău, îți dai seama că ești prima ta prioritate. Scopul nu este să fii perfect; ci să perfecționezi procesul și să-ți asculți corpul. Cu cât te tratezi mai mult cu grijă și dragoste, cu atât ceilalți se vor simți mai inspirați să te trateze în același fel.

Vărsător 
Când sosește Luna plină, s-ar putea să te simți mai plin de viață decât de obicei. Aii șansa de a redefini ceea ce îți aduce bucurie și plăcere. Ți se oferă ocazia de a aduce la lumină cele mai adevărate dorințe ale inimii tale și de a cere ceea ce îți dorești, în și în afara dormitorului. Acest timp no și interesant îți va oferi permisiunea de a redefini cine ești și ce vrei de la viață, fără teama de judecat. Ar putea fi și un moment grozav pentru a alege un nou hobby sau a renunța la gândul că îți vei găsi calea înapoi, la un vechi hobby, ca o formă de dependență de limitările tale. Dacă ai spus că vei începe să înveți o nouă limbă străină sau să mergi la un nou curs de karate, acum este momentul.

Pești 
Legăturile tale cu familia și prietenii apropiați sunt luminate de această Lună plină. Rădăcinile pe care le ai sunt ceea ce te-a făcut ceea ce ești astăzi, dar ele nu definesc cine vei deveni. Renunțând la limitările familiale, îți dai șansa de a fi ceea ce dorești. Permite-ți să ieși în afara casetei pe care familia ta de origine a creat-o pentru tine și explorează necunoscutul sălbatic despre cine ești și ce rol vei juca în descendența ta. Este grozav să îți onorezi tradițiile și de unde ai venit, dar nu lăsa asta să te împiedice să devii sinele tău unic, pe măsură ce călătorești prin lume. Folosește energia acestei Luni pline pentru a amesteca cine erai atunci și cine vei deveni, pentru a găsi un echilibru. Ești cine ești, dar ți se permite să devii mai mult din adevăratul tău sine, pe măsură ce timpul trece, potrivit glamour.com.

 

×
Subiecte în articol: horoscop lună plină noiembrie