x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Lunii Noi din 28 iunie 2022 pentru fiecare zodie

Influența Lunii Noi din 28 iunie 2022 pentru fiecare zodie

27 Iun 2022   •   17:10
Influența Lunii Noi din 28 iunie 2022 pentru fiecare zodie
Sursa foto: pixabay.com

Temperaturile de vară pot crește dar Soarele nu este chiar atât de arzător precum sentimentele noastre de Lună Nouă. Racului trebuie să-i mulțumim pentru aceste umflături emoționale și asta va fi mai ales adevărat odată ce energia semnului de apă atinge vârful în timpul Lunii Noi din 28 iunie. Fiind prima lunație majoră a verii, acest moment este aici pentru a ne ajuta să stabilim alte intenții și să ne conectăm cu părțile noastre sensibile.

Energia Racului este cunoscută ca plină de compasiune, grijulie și poate un pic zgomotoasă. În timpul Lunii Noi de acum, atât Soarele, cât și Luna se vor alinia în mările sensibile ale acestui semn de apă, care oferă tuturor semnelor un punct de resetare emoțională,  scrie bustle.com.

Sub razele acestei lunații blânde, dar puternice, ne putem accesa mai ușor intuiția și ne putem conecta cu adevăratele noastre sentimente interioare. Este momentul favorabil să ne apropiem emoțional de cei dragi ori să ne răsfățăm cu o perioadă de pauză pentru vindecare, în care putem reflecta la prima jumătate a anului, plantând, de asemenea, semințe pentru lunile care urmează.

Luna Nouă este obligată să aducă sentimente mari din cauza acestei tulburări clasice din Rac. O confruntare între lumini și planeta Jupiter ne-ar putea amplifica emoțiile, făcându-ne foarte sensibili chiar și la cele mai subtile schimbări de energie.

Totodată, Neptun retrograd începe în aceeași zi cu Luna nouă, așa că vom simți o schimbare a spiritualității și putem începe să vedem că fanteziile noastre se estompează. Inimile noastre se vor simți cu siguranță tandre, dar energia dulce și hrănitoare a Racului ne va inspira să avem încredere în instinctele noastre emoționale și să fim extrem de blânzi cu noi înșine. 

Iată influența Lunii noi în Rac asupra fiecărei zodii.

Berbec

Această Lună Nouă îți oferă un nou început în viața ta personală, așa că ia-ți puțin timp de la socializarea de vară pentru a intra în contact cu inima ta. Întinde o ramură de măslin membrilor familiei sau prietenilor vechi cu care ai avut certuri, și începe un nou capitol în aceste relații. Ai puterea de a-ți rescrie povestea și de a crea o bază emoțională mai solidă în viața ta, care te va servi pentru anii următori.

Taur

Ca semn de pământ practic, s-ar putea să nu alegi întotdeauna să-ți pui inima pe tavă. Cu toate acestea, Luna nouă te va inspira să comunici dintr-un loc cu rezonanță emoțională mai profundă. Folosește acest aflux de sensibilitate pentru a iniția conversații mai importante în viața de zi cu zi și pentru a-ți exprima mai deschis sentimentele.

Gemeni

Iesi din propriile tale gânduri si intră in placerea momentului prezent. Această Lună Nouă vrea să te concentrezi pe conectarea cu elementele tangibile ale vieții tale. Gândește-te la desfătările senzuale, la resursele materiale și chiar la cifrele din contul tău bancar. Un pic de lux poate merge atunci când vine vorba de a-ți satisface pofta de dulce și de a face viața puțin mai distractivă. Permiteți libertatea de a te răsfăța.

Rac

Meriți puțin timp să te concentrezi pe deplin asupra ta iar această Lună Nouă emoțională din zodia ta este scuza perfectă. Șterge toate responsabilitățile față de ceilalți și fii puțin egoist acum. Ai puterea de a întoarce o nouă pagină și de a începe să construiești obiectivele care ți-au ars în inima. Fă primii pași pentru ca visele tale de vară să devină realitate.

Leu

Această Lună Nouă îți aruncă o vrajă de vis, așa că pregătește-te să simți că pierdut într-o ceață ceață, plină de sentimente. Amână orice evenimente sociale importante și amână responsabilitățile de muncă în favoarea unei solitudini odihnitoare și a unui timp de vindecare emoțională. Inima ta are nevoie de ceva timp pentru a-si reincarca bateriile si intuitia ta vrea sa fie întărită. Oprește vorbăria zilnică, astfel încât să poți auzi sinele superior vorbind.

Fecioară

Ești un semn orientat spre servicii în natură dar această Lună Nouă va fi o sursă puternică de inspirație atunci când vine vorba de a-i ajuta pe ceilalți. Ești chemat să accepți să fii lider în cadrul colectivului și să dedici o parte din energia ta emoțională comunității. Fie că faci asta voluntar pentru o cauză sau pur și simplu fiind o parte mai plină de compasiune a cercului tău social, acum este momentul să-ți folosești darurile pentru a face o diferență.

Balanță

Menținerea echilibrului dintre muncă și viață este importantă pentru o zodie iubitoare de armonie ca tine dar această Lună Nouă te va inspira să-ți verși sentimentele în viața profesională. O scânteie de inspirație îți luminează capacitatea de a aborda noi proiecte și de a stabili noi obiective de carieră. Urmează-ți intuiția și ia inițiativă pentru a arăta superiorilor tăi cât de talentat ești cu adevărat.

Scorpion

Această Lună Nouă lovește în tărâmul unui alt semn de apă, Scorpionul, așa că îți deschide inima de emoție. În prezent, abordezi întregul spectru de sentimente care există în lumea de astăzi și adopti o abordare mai plină de compasiune. Lucrează pentru a primi o gamă mai largă de perspective și pentru a-ți înmuia poziția când vine vorba de convingerile filozofice.

Săgetător

Această Lună nouă îți deschide larg al treilea ochi și îți cere să privești cele mai intime gânduri, dorințe și sentimente care locuiesc în sufletul tău. A fi vulnerabil poate fi inconfortabil, dar a deveni real cu adevărul tău interior și a te confrunta cu demonii îți va oferi un sentiment de libertate emoțională care pur și simplu nu poate fi obținută altfel.

Capricorn

Această Lună Nouă oferă o oportunitate puternică pentru o vindecare atât de necesară în relațiile tale. Construirea unor legături de lungă durată este importantă pentru tine, dar acest lucru necesită deschidere emoțională și vulnerabilitate. În loc să încerci să-ți înghiți sensibilitățile și să-ți ascunzi adevăratele sentimente, încearcă să te expui și să le arăți partenerilor ce este cu adevărat în inima ta.

Vărsător

De obicei, nu ești unul care să te pierzi în emoțiile tale dar în timpul acestei Luni Noi s-ar putea să fii mai productiv. Îmbutelierea sentimentelor tale va duce în cele din urmă la o explozie alimentată de presiune, așa că fă un efort conștient pentru a intra în contact cu tine și fă-ți timp pentru reflecție introspectivă. 

Pești

Dacă te simți puțin neplăcut sub această Lună Nouă, dă vina pe faptul că planeta care guvernează semnul tău, Neptun visătorul care începe mersul retrograd. deși te poți lovi de realizatea dură, asta îți aduce un sentiment de claritate intuitivă. Eliberează-te de iluziile fantastice și canalizează-ți emoțiile în ceva creativ și distractiv.

×
Subiecte în articol: luna noua