x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Lunii Pline din 17 ianuarie 2022 asupra zodiilor

Influența Lunii Pline din 17 ianuarie 2022 asupra zodiilor

de Moira Dună    |    11 Ian 2022   •   18:05
Influența Lunii Pline din 17 ianuarie 2022 asupra zodiilor
Sursa foto: Hepta

Luna Plină din 17 ianuarie 2022 este supranumită Luna "Lup", așa că pregătește-te să te scufunzi adânc în sentimentele tale. Fiind prima Lună Plină a acestui an, reprezintă confruntarea cu cele mai dure emoții ale noastre, chiar dacă unele sunt greu de înfruntat. Este astfel un moment de eliberare și acceptare personală, scrie bustle.com.

Evenimentul are loc în ultimele zile din Capricorn, ceea ce ne determină să ne concentrăm asupra carierei noastre, problemelor financiare și planurilor practice. Cu toate acestea, apariția acestei Luni Pline în semnul cardinal de apă al Racului ne reamintește că, pentru a atinge obiectivele concrete, trebuie să îmbrățișăm și influențele intangibile din viața noastră. A fi sensibil este la fel de important cu a fi puternic. Prin urmare, această lunație ne cere să îmbrățișăm părțile noastre mai blânde cu un sentiment de grijă și compasiune.

Racul este guvernat de Lună, așa că trebuie să îmbrățișăm și emoțiile noastre. În condițiile în care planeta întunecată și distructivă Pluto se opune Lunii Pline, este necesar să fim pregătiți să acceptăm și sentimentele mai puțin confortabile. Este timpul să înfruntăm adevărurile ascunse. Secretele pot fi expuse dar totul este pentru obiectivul mai mare de vindecare și pace. Acum trebuie să arătăm dragoste față de sinele nostru interior. 

Iată cum va afecta Luna Plină din ianuarie 2022 fiecare semn zodiacal:

Berbec

Ești în mod natural înflăcărat și neînfricat, așa ]nc\t este ușor să treci la realizarea dorințelor tale, fără să-ți petreci prea mult timp prins în emoții. Cu toate acestea, această lunație evidențiază nevoia ta de confort. Încetinește ritmul pentru a te conecta cu familia, a intra în contact cu sentimentele tale și a-ți reîncărca bateriile acasă înainte de a reveni la viteza maximă.

Taur

În mod normal, preferi să iei lucrurile încet și constant, dar această Lună Plină te va găsi echilibrând deodată un milion de obligații diferite. Calendarul tău social se umple rapid și vei descoperi cum conversațiile cu ceilalți îți iau o mare parte din energie. Fii atent la cuvintele tale și hotărât cu privire la modul în care îți petreci timpul, pentru a te asigura că nu te epuizezi.

Gemeni

Dorința ta de a găsi siguranță financiară este la cote maxime sub această Lună Plină, așa că este un moment grozav pentru a începe să-ți echilibrezi cărțile sau să încerci să duci la bun sfârșit un plan de sporire a veniturilor. Să faci mai mulți bani și să cheltui mai înțelept sunt obiective grozave atunci când vine vorba de să aduci mai mult lux în viața ta, dar este mai important este să te simți confortabil și în siguranță cu ceea ce ai.

Rac

Lună plină fericită în zodia ta! Această lunație aproape de casă luminează unele adevăruri profunde despre tine, relațiile tale și felul în care apari în lume. Deși s-ar putea să simți că ești plin de sentimente, vei avea acces la un tip de claritate mistică care îți permite să te vezi într-o lumină nouă.

Leu

Intuiția ta este la cote maxime, așa că este timpul să te apleci spre latura ta mistică. În loc să te concentrezi excesiv pe chestiuni practice, aceasta este o oportunitate de a te baza pe instinctul tău atunci când vine vorba de a lua decizii. Sinele tău interior știe ce este mai bine și, dacă îți liniștești mintea, vei putea să auzi adevărul, tare și clar.

Fecioară

Ca semn de pământ, ești o persoană practică din fire. Dar această Lună Plină îți cere să lași pragmatismul deoparte pentru a vizualiza viitorul inovator și extraordinar, pe care imaginația ta îl poate crea. Speranțele și dorințele tale pentru cei din jur sunt pline de inspirație acum, așa încât discută cu oamenii din echipa ta despre câteva idei grozave.

Balanță

Este timpul să renunți la îndoiala de la serviciu. Diplomația, creativitatea și inteligența ta sunt expuse pentru ca lumea să le vadă dar dacă nu crezi în tine, atunci totul este degeaba. Această Lună Plină marchează un moment important pentru a săpa adânc și a rezolva temerile și convingerile învechite care te împiedică să ai succes în profesia ta.

Scorpion

Mintea ta se deschide către noi posibilități și informații, așa că folosește-o ca o șansă de a-ți extinde orizonturile. Este un moment grozav pentru a continua conversații profunde cu oameni interesanți sau pentru a învăța ceva nou, deoarece în prezent poți absorbi cunoștințe noi.

Săgetător

Această Lună Plină lovește o parte vulnerabilă a astrogramei tale, așa că nu fi surprins dacă te simți puțin mai emoționat decât de obicei. Ești în mijlocul unei transformări personale și, pentru a evolua cu adevărat, ar trebui să-ți achiți datoriile și să scapi de toate secretele. Libertatea este importantă pentru tine, așa că eliberează-te de orice povară energetică care te împiedică să te avânți.

Capricorn

Această lunație se referă la parteneriatele tale, deci este un moment important pentru a-ți îmbrățișa pe deplin sentimentele și dorințele în dragoste, în special pe cele care nu sunt vizibile. Stabilitatea și loialitatea în relații sunt importante, dar la fel este și oferirea unui sentiment emoțional de confort și îngrijire. Găsește un echilibru între ele.

Vărsător

Programul tău este destul de agitat acum. Proiectele de muncă, comisioanele și planurile sociale se adună toate și ajung la un punct culminant, lăsându-te fără energie pentru orice altceva. Cu toate acestea, sănătatea și bunăstarea ta ar trebui să fie prioritare, așa că verifică-ți corpul și asigură-te că primești odihna și îngrijirea de care ai nevoie pentru a-ți realiza obiectivele.

Pești

Inspirația curge sub această Lună Plină,așa că folosește-o pentru a-ți alimenta focurile creative. Aducerea unui proiect sentimental la punctul culminant poate fi un succes acum, deoarece te vei simți motivat și gata să-ți dezvălui sufletul. Poate fi, de asemenea, un moment picant pentru relații.

×
Subiecte în articol: lună plină