x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Solstițiului de Iarnă asupra fiecărei zodii

Influența Solstițiului de Iarnă asupra fiecărei zodii

de Moira Dună    |    23 Dec 2021   •   14:25
Influența Solstițiului de Iarnă asupra fiecărei zodii
Sursa foto: Yuriy Bogdanov - Unsplash.com

Ce înseamnă Solstițiul de Iarnă pentru fiecare zodie? De la călătorii neașteptate pentru Taur până la mari evoluții amoroase pentru Rac, scrie dailymail.uk.

Solstițiul de Iarnă are loc atunci când Soarele se află la cel mai îndepărtat punct de înclinarea Polului Nord și are o semnificație spirituală importantă. Totodată, marchează începutul iernii astronomice în emisfera nordică. Este cea mai scurtă și mai întunecată zi a anului.

În tradiția păgână, Solstițiul de Iarnă este cunoscut sub numele de Yule și simbolizează renașterea deoarece acum Soarele „se întoarce” și zilele devin mai lungi. Începe o perioadă de odihnă și relaxare, un moment de stabilire a obiectivelor pentru următoarele trei luni.

Totodată, marchează începutul zodiei Capricornului, care ne invită să luăm în considerare modul în care definim succesul în propriile noastre vieți și să ne evaluăm ambițiile. 

Iată influența Solstițiul de Iarnă asupra tuturor semnelor. 

Berbec

Înseamnă mari salturi înainte în cariera ta, deoarece viața profesională se află în centrul atenției. Îți vei stabili obiectivele cu dăruire și precizie. Ai șansa de a urca pe scara succesului și de a ocupa funcții de conducere. Va trebui ă adopți o poziție de autoritate asupra unei probleme, așa că ai încredere în abilitățile tale. Cu toate acestea, ai grijă că Mercur devine retrograd pe 14 ianuarie, ceea ce înseamnă probleme de comunicare cu prietenii și o posibilă ceartă în grupul tău. Ești ispitit să bârfești? Abține-te, nu va ieși nimic bun din asta.

Taur

Pregătește-te să îmbrățișezi spiritul aventurii. Îți crește dorința de călătorie. Pentru că temperaturile sunt în scădere, ai poftă de climă caldă și țărmuri tropicale. O șansă de călătorie este probabilă, deși s-ar putea să nu fie locul pe care ți-l imaginezi. Fii deschis. Este momentul să înveți lucruri noi, așa că înstrie-te la un curs. Ai grijă la mailurile de serviciu. Dacă trimiți greșit o comunicare oficială, aceasta va avea consecințe neplăcute asupra carierei tale. 

Gemeni

Este un moment revelator pentru tine când vine vorba de secrete și mistere. Pe măsură ce zilele cresc, ceva la care te-ai gândit devine mai clar. Acesta este un moment favorabil pentru transformare și s-ar putea să renunți la unele obiceiuri proaste. Stablește-ți obiectivele pentru a evolua și prospera. Fii atent la călătoriile lungi. Verifică de trei ori datele și orele biletelor și pleacă din timp spre aeroporturi sau stațiile de tren. 

Rac

Viața ta amoroasă va fi în centrul atenției. Dacă ai sperat să avansezi în relația ta, acum este momentul ideal pentru a face mișcări îndrăznețe. Fii pregătit să-ți asumi responsabilități. Dacă ești singur, atunci acesta este momentul ideal pentru a întâlni pe cineva, cu care poți avea o relație serioasă. Este momentul perfect pentru a te renunța la acele convingeri limitative, datorită Lunii Pline în semnul tău, pe 17 ianuarie. Acesta este un moment importat pentru a te gândi la poveștile vechi de la care vrei să le lași în urmă. 

Leu

Se ivesc noi oportunități la serviciu, așa încât gândește-te bine la  ce dorești în viața profesională. Ai șansa de promovare sau de a te muta în altă parte. Fă-ți vie mari deoarece ai șansa ca ambițiile tale să se realizeze. Schimă și rutina de sănătate, obiceiurile alimentare nesănătoase, fă exerciții fizice. În viața ta amoroasă, Mercur retrograd din 14 ianuarie va face ravagii. Comunicarea clară este esențială deoarece relațiile tale vor fi supuse unor tensiuni. Mailurile și mesajele pot fi interpretate greșit, așa că discută personal cu ceilalți.

Fecioară

Va avea loc o schimbare în atitudinea ta față de creativitate și acesta este momentul perfect pentru a te conecta cu latura ta artistică. Romantismul este în prim plan, așa că poți flirta fără să iei lucrurile prea în serios. Jupiter se mută în Pești pe 29 decembrie, iar asta îți aduce  noroc și expansiune în viața ta amoroasă. Când Mercur devine retrograd pe 14 ianuarie, fii conștient că rutina ta zilnică se schimbă. Verifică de trei ori întâlnirile și orele. Dacă nu ești sigur de o sarcină pe care o ai de îndeplinit, nu-ți fie teamă să ceri lămuriri, altfel ai putea pierde timp prețios cu munca ta.

Balanță

Nu fi surprins dacă vrei să stai mai retras. Pe măsură ce temperaturile scad, ești fericit să stai în casă și să-ți creezi un refugiu salvator. Îmbrățișează-ți dorințele de cuibărit. Acesta este un moment minunat să te gândeți la casa ta și, pe măsură ce anotimpurile se schimbă, te gândești la renovări, reproiectare sau, eventual, chiar o mutare. Vei petrece mai mult timp decât de obicei cu familia ta. Mutarea lui Jupiter în Pești pe 29 decembrie semnalează noroc și oportunități la muncă. Dacă ai șansa să-ți asumi un risc, atunci acceptă.

Scorpion

Pe măsură ce mulți oameni se pregătesc să hiberneze la începutul unui nou an, tu vei face exact opusul. Vei fi foarte ocupat în comunitatea locală. Frații vin și ei în prim-plan, așa că este probabil să te reconectezi cu familia apropiată. Mutarea lui Jupiter în Pești pe 29 decembrie  aduce un plus de noroc vieții tale amoroase și te simți mai romantic decât de obicei. Când Mercur devine retrograd pe 14 ianuarie, s-ar putea să comunici confuz cu membrii familiei și situația să devină tensionată. Încearcă să nu te implici în altercații care nu te privesc.

Săgetător

Dacă te-ai stresat din cauza soldului tău bancar sau te-ai îngrijorat cu privire la ban, acum poți respira puțin mai ușor.  Cu un pic de planificare inteligentă și o evaluare sinceră, îți poți pune în ordine finanțele și este un moment excelent pentru a-ți stabili un buget pentru anul următor, fără să te simți restricționat. Ai noi oportunități de a-ți crește veniturile, deci gândește-te la cum poți să-ți folosești abilitățile pentru a câștiga mai mulți bani. Când Mercur retrogradează pe 14 ianuarie va facce ravagii în lista ta de activități. Verifică de trei ori termenele limită și programările și acceptă că uneori trebuie să mergi cu fluxul atunci când planurile se schimbă.

Capricorn

Acum este timpul tău să strălucești. Este sezonul zilei tale de naștere și perioada anului în care ești în centrul atenției. Eforturile pe care le depui acum vor fi norocoase. Ai o atitudine mai îndrăzneață și mai curajoasă față de viață, care te ajută să faci salturi atunci când este vorba de a-ți îndeplini ambițiile. Acesta este și momentul ideal pentru schimbare, fie că este vorba să-ți schimbi tunsoarea, reproiectarea spațiului de locuit sau investiția într-o garderobă nouă. Orice obiectiv la care ai lucrat în acest an poate fi reevaluat și rafinat. Când Luna Nouă în Capricorn are loc pe 2 ianuarie, ai oportunitatea de a-ți stabili intenții cu privire la ceea ce vrei să obții în 2022, definind ce înseamnă succesul pentru tine și numai. Când Jupiter se mută în Pești pe 29 decembrie ai șansa de a ieși în evidență. 

Vărsător

Este un moment mai introspectiv pentru tine și s-ar putea să descoperi că, pe măsură ce trecem în iarnă, te retragi. Vrei să ai această perioadă de evadare solitară deoarece în această perioadă te poți conecta cu mesaje intuitive care te vor ajuta să te decizi pe ce vrei să te concentrezi în 2022. Visele tale au o semnificație specială în următoarele câteva săptămâni. Este un moment crucial pentru vindecare și s-ar putea să descoperi că o rană care ți-a provocat durere anul acesta este din nou deschisă. Nu te teme de procesul de vindecare, chiar dacă pare o luptă. Te pregătești pentru succes când Soarele se mută în zodia ta, pe 20 ianuarie. Când Jupiter intră în Pești pe 29 decembrie, atunci îți stimulează încrederea în tine, ceea ce poate duce la o creștere a veniturilor, așa că fii conștient de modalitățile în care îți poți folosi imaginația pentru a-ți completa finanțele.

Pești

În timp ce mulți oameni folosesc iarna pentru a hiberna și a se ascunde, te simți mai social decât majoritatea, cu dorința de a petrece timp cu prietenii și de a împărtăși idei. Este o șansă de a comunica și de a colabora, mai ales dacă ți se oferă posibilitatea de a întâlni oameni noi. Networking-ul îți va oferi o abundență de oportunități care te vor duce în 2022 cu planuri incitante. Este, de asemenea, un moment excelent să te gândești la imaginea de ansamblu și, deși a face planuri nu este firesc pentru tine, acum este momentul. Stabilește-ți 5 obiectve și fii hotărât să le realizezi. Când Jupiter intră în Pești pe 29 decembrie, acesta aduce norocul în semnul tău. 

×
Subiecte în articol: solstițiului de iarnă