x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența zilei 11/11 asupra fiecărui semn zodiacal

Influența zilei 11/11 asupra fiecărui semn zodiacal

de Moira Dună    |    09 Noi 2021   •   13:19
Influența zilei 11/11 asupra fiecărui semn zodiacal
Sursa foto: Hepta

Una dintre cele mai norocoase zile ale anului de 11 noiembrie datorită faptului că acest număr este considerat un maestru și este asociat cu creșterea spirituală. 11 simbolizează înțelepciunea divină, trezirile spirituale, armonizarea cu Universul, scrie bustle.com.

Luna se va afla în Vărsător, semnul viitorulu, asociat cu speranțele, dorințele și viziunile colective. Această energie va evidenția ciudateniile creative și ne conectează cu idealurile noastre, așa că trebuie să o valorificăm. Totodată, se află la mijlocul ntervalului dintre Luna Nouă în Scorpion, din 4 noembrie și eclipsa de Lună Plină din Taur și ne va clarifica obiectivele personale și vom găsi astfel modalități de a depăși orice provocări care ne ies în cale.

Luna se aliniază cu planeta Jupiter, ceea ce ne favorizează latura spirituală și ne aduce un plus de noroc. Această conjuncțe ne va face mai realxați pentru a reflecta asupra obiectivelor. Vom avea parte astfel de noroc, magie și creștere spirituală.

Iată influența zilei de 11/11 asupra zodiilor:

Berbec

Dacă vre să-ți stabilești intențiile pentru această zi, gândește-te la succes, dragoste și noroc. Țintește sus! În loc să te concentrezi pe câștigurile personale, gândește-te la felul în care darurile tale pot folosi celorlalți. 

Taur

Folosește această vibrație în avantajul tău și stabilește-ți câteva obiective legate de cariera ta. Energia magică a zilei te va ajuta să ai încredere în tine și să faci o impresie bună oamenilor potriviti.

Gemeni

Cerul este limita. În timp ce urmărirea intereselor tale exterioare pare imposibilă, acum este momentul să-ți asumi un risc și să-ți urmezi speranțele către noi destinații. Fie că te întorci la școală, călătorești prin lume sau te muți într-un loc complet nou, folosește energia norocoasă a 11/11  pentru a-ți lărgi orizonturile și a-ți îndeplini visele.

Rac

Care sunt cele mai mari obiective ale tale? Primul tău instinct este să apelezi la cineva în care ai încredere și să îi ceri să răspundă la această întrebare pentru tine. Dar această energie pozitivăîți cere să cauți acele răspunsuri în tine. Sapă adânc pentru a găsi sursa subconștientă a dorințelor tale, apoi permite-ți să le îmbrățișezi pe deplin. Nu este nicio rușine să știi ce vrei și de ce vrei. Asta înseamnă putere.

Leu

Energia acestei zile îți luminează viața amoroasă, așa că ia-ți angajamente. Este momentul să-ți deschizi inima pentru a crea mai multe conexiuni spirituale cu ceilalți și a explora puterea prieteniei. Cine știe? S-ar putea să-ți întâlnești pe neașteptate sufletul pereche.

Fecioară

Vei intra în contact cu lucrurile care îți bucură inima și îți aprind pasiunile Dar, și mai practic, îți arată exact ce trebuie să faci pentru a-ți realiza aceste obiective. Stai în liniște și contentează-te asupra dorințelor tale, astfel încât să le realizezi pas cu pas. 

Balanță

Permite copilului interior să se joace și dă atenție lucrurilor care îți aduc bucurie. Ești inspirat, așa că este momentul ideal pentru a-ți stabili obiectivele. Gândește pozitiv.

Scorpion

Acasă este locul unde se află inima ta. În loc să fugi de sentimentele tale, lasă-le să-și întindă aripile și folosește-le ca o sursă de putere. Dând atenție vulnerabilităților tale și vei obține o imagine mult mai clară a ceea ce dorești și a modului în care poți face pași serioși pentru a-ți realiza visele.

Săgetător

11 noiembrie aduce multă sincronicitate și stimulare socială,așa că permite fluxului natural de energie să înflorească între tine și toți cei pe care îi întâlnești. Încercați să vezi în tot ce se întâmplă un semn magic din Univers și pe toți cei care îți intersectează calea drept profesori care îți pot împărtăși din înțelepciunea lor.

Capricorn

Obții o imagine mult mai clară despre cine ești și ce vrei de la muncă, dragoste și viață,  așa că este timpul potrivit pentru a începe planificarea unui nou capitol. Concentrează-te asupra următorilor pași.Ce fel de energie vrei să atragi în viața ta? 

Vărsător

În această zi nu sunt coincidențe. Ia tot ceea ce se întâmplă ca pe un semn și acordă-i atenție, oricât de nesemnificativ ar părea. Simți că totul servește unui scop.

Pești

Este o zi mai spirituală pentru tine, deoarece vei simți o conexiune clară cu sinele tău interior. Profită de această claritate spirituală și folosește-o pentru a cristaliza intențiile. 

×
Subiecte în articol: 11/11