x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența zodiei Scorpion asupra celorlalte semne în 2022. Oportunități de creștere și transformare

Influența zodiei Scorpion asupra celorlalte semne în 2022. Oportunități de creștere și transformare

de Moira Dună    |    19 Oct 2022   •   11:40
Influența zodiei Scorpion asupra celorlalte semne în 2022. Oportunități de creștere și transformare
Sursa foto: Bruno Emmanuelle - Unsplash.com

Zodia Scorpionului începe la 23 octombrie 2022 și este marcată de intrarea Soarelui în acest semn. Scorpionul este legat de transformare și de ciclurile morții și renașterii.

Chiar și în propriile noastre vieți, începem să reflectăm asupra ciclurilor de transformare, mai ales când intrăm în sezonul eclipselor. Ultima eclipsă pe care am experimentat-o a fost cu câteva luni în urmă, în lunile aprilie - mai, așa că mintea noastră poate rătăci la evenimentele din acea perioadă. Putem începe să vedem cum se transformă viața noastră sau putem simți o mai mare claritate în călătoria noastră dintre moarte și renaștere, scrie foreverconscious.com.

Transformarea poate fi adesea dureroasă și implică îndepărtarea straturilor. Dar pe măsură ce fiecare strat este tras înapoi, putem obține o conștientizare mai profundă și ne putem apropia de miezul a ceea ce suntem.

Energia Scorpionului este întotdeauna benefică atunci când vine vorba de înțelegerea rădăcinilor din spatele acțiunilor, gândurilor și sentimentelor noastre. Scorpionul ne ajută să descoperim blocajele, să ne vindecăm copilul interior și să devenim mai conștienți de motivațiile noastre.

Odată cu începutul mersului retrograd al planetei Marte, pe 30 octombrie, este posibil să simțim că energia noastră se schimbă spre interior, ajutându-ne să reflectăm și să reevaluăm modul în care acțiunile și motivațiile noastre fie ne ajută, fie ne împiedică.

Între Marte retrograd și perioada eclipselor, probabil toți vom îndepărta câteva straturi în această perioadă a Scorpionului.

Berbec

Este un sezon aglomerat care aduce oportunități de creștere și transformare. Jupiter și-a făcut drumul retrograd prin semnul tău. Astrologii antici credeau că atunci când Jupiter se află în zodia ta, beneficiezi de noroc. Mai mult, din luna decembrie, Marele Benefic va intra în Berbec, unde va sta circa un an. Această energie frumoasă și pozitivă este pe drum, așa că nu te descuraja dacă lucrurile  au fost puțin ciudate în ultima vreme.

Planeta ta dominantă Marte se pregătește să retrogradeze în Scorpion pe 30 octombrie. Marte eetrograd aduce lene, lipsă de motivație, epuizare și incapacitatea de a lua o decizie. Unii oameni descriu Marte retrograd ca făcând un pas înainte și doi pași înapoi. Cu siguranță nu trebuie luate decizii pripite și nici măsuri drastice. Planeta Războiului vrea să ne oprim,  să reflectăm și să evaluăm de unde vine motivația noastră, care stă la baza oricăror acțiuni pe care le întreprindem. S-ar putea să ne găsim motivațiile pentru revizuire și așa veni niște înțelegeri dureroase.

Pentru a adăuga mai multă intensitate, avem și două eclipse de Lună. Prima eclipsă este blândă și se întâmplă pe 25 octombrie în Scorpion. Va deschide o cale de înțelegere, ajutându-te să atingi un nou nivel de claritate. S-ar putea să găsești cu ușurință răspunsurile pe care le cauți. A doua eclipsă de Lună însângerată este ceva mai intensă, în zodia Taurului. Atinge apogeul pe 8 noiembrie. Aceasta te poate face să te gândești la finanțele tale sau poate chiar la stima ta. Dacă problemele legate de bani și-au dat bătaie de cap, amintește-ți că norocul lui Jupiter se află după colț! Lucrurile se pot întoarce rapid, așa că păstrează-ți credința că Universul te ajută să eliberezi blocajele, barierele și credințele care te pot împiedica să obții abundența pe care o meriți. Dacă ai început un nou loc de muncă în aprilie sau mai 2022, s-ar putea să descoperi că această eclipsă aduc noi dezvoltări sau poate chiar unele schimbări. Menține-ți limitele și nu uita să spui dacă nu ești un adept al schimbărilor care ți se arată. 

Eclipsele de Lună însângerată pot aduce și sfârșituri dar amintește-ți că eclipsele ne aduc întotdeauna acolo unde trebuie să fim pentru cea mai înaltă evoluție a creșterii sufletului. Indiferent de provocările care îți ies în cale, știi că ele te vor conduce în cele din urmă către uceva mai bun.

Taur

Scorpionul stă vizavi pe roata zodiacului, așa că va fi întotdeauna unul special pentru tine. Lucrurile s-ar fi putut simți intens în acest an, deoarece ai lucrat prin eclipse și energia lui Uranus din semnul tău. Cu siguranță ai fost un favorit ceresc și ai primit o mulțime de energii cosmice! Este posibil să fi simțit acest lucru manifestându-se în propria ta viață și probabil că ai văzut o mulțime de schimbări, tranziții sau tulburări. Poate că, pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, începi să reflectezi unde vrei să fii sau ce este cu adevărat important pentru a merge mai departe.

Planeta ta conducătoare, Venus, va fi lângă Soare la începutul perioadei Scorpionului, ajutându-te să-ți activezi inima și să te gândești la ceea ce contează cu adevărat. S-ar putea să trebuiască să reflectezi la valorile tale. Venus este drăguță și ,aproape de Soare, crează un moment excelent pentru a programa o ședință de răsfăț sau pentru a acorda prioritate îngrijirii.

Dacă problemele de relație au fost în mintea ta, știi că poți să folosești această energie a lui Venus pentru a simți mai multă compasiune. Mergând mai departe prin Scorpion, avem o eclipsă de Lună Nouă, pe 25 octombrie. Vorbind despre probleme de relație, aceasta te poate ajuta să știi dacă mergi pe calea cea bună sau dacă trebuie să faci schimbări. S-ar putea să descoperi că inima ta se poate deschide mai adânc și mai larg și s-ar putea să simți un sentiment de iubire mai mare. Această dragoste mai mare poate fi însă combustibilul necesar pentru a tăia legăturile dacă aceasta este direcția pe care alegi să mergi. Eclipsa de Lună însângerată urmează pe 8 noiembrie și cade direct în zodia ta. Aceasta este o energie foarte intensă, așa că fii foarte blând cu tine însuți. Eclipsele de Lună însângerată pot provoca finaluri și pot aduce vești surprinzătoare. Va fi esențial să fii atent la sănătate. În general, ești foarte în ton cu corpul tău, așa că nu lăsa nimic să alunece.

Având în vedere că Marte este de asemenea retrograd, va fi și mai important să nu te grăbești, astfel încât să poți evita accidentele. Până la sfârșitul perioadei, după ce praful eclipsei s-a așezat, s-ar putea să te simți mai bine.Ori de câte ori eclipsele cad în zodia ta, este un cadou din partea Universului și treci la un capitol mai mare al evoluției sufletului tău. Chiar dacă mai sunt câteva eclipse în această serie, s-ar putea să începi să simți că ceva s-a trezit în tine. Umple-te cu un sentiment de recunoștință pentru tot ceea ce ai trecut și simțit, și cum puterea spiritului tău se ridică.

Gemeni

Planeta Marte, care îți guvernează motivația, nivelurile de energie și acțiunile, staționează retrograd în zodia ta. Având Marte eetrograd în Gemeni înseamnă că îl vei simți destul de puternic! Marte face un ocol al întregului zodiac în 2 ani, așa că această energie este rară și unică. Vei avea Marte în zodia ta până în martie 2023, așa că aceasta este cu siguranță o energie cu care vei dori să te simți confortabil. Pe măsură ce Marte merge retrograd, s-ar putea să simți că te miști puțin mai mult spre interior. S-ar putea să nu ți se pară la fel de ușor cu eul tău vorbăreț sau s-ar putea să simți că trebuie să te retragi și să-ți faci doar timp pentru a te decomprima. Marte Retrograd este un moment puternic pentru a ne liniști și a ne gândi la ceea ce ne determină acțiunile. De ce facem ceea ce facem? Pur și simplu rulăm pe pilot automat, repetând aceleași modele de comportament mereu sau creștem? Marte retrograd ne ajută să eliminăm acțiunile noastre înrădăcinate în frică și cum putem schimba lucrurile. Dacă am ars lumânarea la ambele capete, Marte retrograd poate aduce apa finală, obligându-ne să ne odihnim și să ne recuperăm. Marte retrograd în semnul tău poate crea, de asemenea, o oarecare ceață mentală, așa că, dacă simți acest lucru, ia-l ca pe un semn pentru a încetini și reconsideră modul în care alegi să-ți petreci timpul.

Alături de Marte retrograd, perioada Scorpionului aduce și două eclipse. Prima este o eclipsă solară de Lună Nouă în semnul Scorpionului. Această eclipsă atinge vârful pe 25 octombrie și poartă energia noilor începuturi. Poți decide să începi un nou proiect sau să te ocupi de un nou client, iar acest lucru s-ar putea dovedi destul de benefic. Doar fii atent că nu îți asumi mai mult decât poți duce. Cel mai bine este să păstrezi lucrurile simple, mai ales sub toată această energie. Crearea unui program echilibrat care să-ți permită să te concentrezi asupra bunăstării tale poate fi, de asemenea, o temă în cadrul acestei eclipse de Lună Nouă. A doua eclipsă, și ultima din 2022, este de Lună însângerată, pe 8 noiembrie, și există o intensitate puternică. Poate dezvălui un secret sau să stârnească informații din trecut pe care poate nu le-ai dat seama. Unele pot ieși la suprafață și te obligă să pui capăt la ceva sau să-ți ajustezi abordarea într-un fel. Aceste eclipse sunt conectate cu cele pe care le-am avut în aprilie-mai 2022, așa că problemele din această perioadă pot reveni pentru o curățare sau o închidere finală.

Rac

Scorpionul este un alt semn de apă, așa că vei fi întotdeauna bine conectat la acest sezon. Pe măsură ce Soarele intră în Scorpion, Venus plutește aproape, trimițând valuri de energie iubitoare, de susținere și compasiune. Te afli într-o poziție excelentă pentru a primi această frumoasă energie Venutiană, așa că fii deschis la ea! Permite acestei energii să-ți deschidă inima, să creeze mai multă frumusețe în viața ta și să te deschidă la un nou nivel de creativitate. Venus este planeta conectată la relații, așa că s-ar putea să descoperi că relațiile tale înfloresc. Desigur, cea mai sacră relație pe care o avem este cea cu noi înșine, așa că asigură-te că îți faci timp și pentru îngrijire.

Dar perioada Scorpionuluui aduce eclipse și Marte retrograd, iar ambele pot aduce câteva provocări. Eclipsa din 25 octombrie de Lună Nouă din Scorpion poate stârni problemele din aprilie-mai 2022. Dacă a avut loc un eveniment semnificativ sau o schimbare a vieții tale în acele luni, s-ar putea să te trezești că le revezi pentru a face rectificări sau a pune capăt la ceva. Eclipsele tind să aducă noi începuturi dar înainte de a putea înțelege cu adevărat ce este noul, trebuie mai întâi să încheiem și să finalizăm vechiul. Se pare că există tema deschiderii inimii sub această eclipsă pentru tine, așa că orice s-ar întâmpla, este probabil să te muți într-un spațiu al inimii mai profund și mai plin de compasiune.

Marte Retrograd este un moment pentru a ne reevalua motivațiile și acțiunile. Temeri ascunse pot ieși la suprafață, forțându-te să le înfrunți. Frica este una dintre acele emoții dificile. Avem nevoie de frică, deoarece ne protejează și, de foarte multe ori, indiferent cât de mult ne-am strădui, nu putem scăpa cu adevărat de a simți frică în legătură cu anumite lucruri. Uneori, cel mai bun mod de a face față fricii este să o simțim, dar oricum trebuie să mergem înainte. Marte este planeta asociată cu depășirea temerilor noastre. Există această imagine frumoasă a lui Marte, Zeul Războiului, călare pe un car cu doi cai, unul numit Phobos (frică) și celălalt numit Deimos (panică/teroare). Marte are două opțiuni, fie poate să-și lase frica să-l călărească și să-i arate în ce direcție va merge carul, fie poate să folosească această frică drept combustibil pentru a-și îndeplini visele și a ajunge acolo unde vrea. Fiecare avem de ales și asta este ceea ce Marte retrograd ne poate agita în timpul perioadei Scorpionului.

Ultimul eveniment cosmic major este eclipsa de Lună însângerată, care atinge vârful pe 8 noiembrie,în zodia Taurului. Această Lună are o intensitate foarte puternică și poate aduce un sfârșit în viața ta. Eclipsele pot fi intense și, fiind atât de sensibil la Lună, este posibil să o simțiți, dar reține că, dintre toate semnele, avi cea mai bună energie de protecție  Indiferent ce se va întâmpla, știi că vei ieși pe cealaltă parte a ei, mai viguros, mai trezit și mai conectat la inima ta.

Leu

Scorpionul vine cu două eclipse și Marte retrograd și, în timp ce aceste evenimente cosmice au toate anumite niveluri de intensitate, trebuie să te concentrezi pe un alt aspect, și anume Venus și Soare. Soarele este conducătorul tău cosmic, așa că ori de câte ori este implicat, ești pe primul loc în zodiac pentru a-l simți. Venus și Soarele se reunesc pe 22 octombrie. Când Venus și Soarele se aliniază, se creează o vibrație frumoasă, armonioasă, care ne poate ridica sentimentele de creativitate, dragoste și frumusețe. Ne putem simți foarte sensibili față de inimile noastre, permițându-ne să ne mișcăm prin lume cu o mai mare compasiune, bunătate și bucurie. Folosește această energie Venus - Soare pentru a infuza mai multă dragoste și bucurie în viața ta. Gândește-te la ceea ce te face cu adevărat fericit, gândește-te la ceea ce îți place să faci. Eforturile tale vor fi mărite și sporite și vor ajuta la extinderea inimii tale. Găsește modalități de a fi recunoscător pentru toate modurile în care dragostea se manifestă în viața ta.

Marte, planeta acțiunii și energiei, va sta retrograd și în timpul Scorpionului. Aceasta începe pe 30 octombrie și va dura până în noul an, așa că este o energie cu care va trebui să ne simțim confortabil. Marte guvernează motivațiile, ambițiile și nivelurile noastre de energie. De asemenea, guvernează capacitatea noastră de a lua decizii. S-ar putea să găsim toate aceste domenii pentru revizuire în viața noastră într-un fel. Este posibil să fie nevoie să evaluăm ce ne motivează acțiunle și unde este cu adevărat înrădăcinată ambiția noastră. Acționăm dintr-un loc de frică sau creștere? Sunt acțiunile noastre înrădăcinate în ego-ul nostru sau în inima noastră? Ești un semn condus de inimă, așa că acesta este o perioadă excelentă pentru tine.

Fecioară

Scorpionul aduce unele dintre cele mai profunde evenimente cosmice ale anului și este posibil să simți greutatea acestei intensități. Asigură-te că vîți faci timp pentru îngrijire personală, odihnă și încetinirea vitezei. Oferă-ți puțină grație în acest sezon și încearcă să nu-ți umpli farfuria. Menținerea granițelor ferme și a punerea nevoilor tale înaintea altora, va fi utilă. În timp ce urmează momente provocatoare, vor fi și unele frumoase. Aceasta vine sub forma lui Venus în conjuncție cu Soarele, pe 22 octombrie. Această energie te poate ajuta să fi mai creativ, să-ți deschizi inima și să adâncești conexiunea cu cei pe care îi iubeștii. Venus domnește și asupra valorilor noastre, așa că este un moment minunat pentru a te reconecta cu ceea ce este cu adevărat important pentru tine și pentru a-ți face timp pentru tot ceea ce îți pasă.

Marte, sufletul pereche al lui Venus, este ocupat și, deoarece staționează retrograd pe 30 octombri,. Marte retrogradează cel mai puțin dintre toate planetele, așa că este o energie pe care avem tendința de a o simți puternic. Marte retrograd ne poate provoca să ne confruntăm cu fricile, să ne reconsiderăm modul în care ne consumăm energia și să descoperim motivele noastre. Pe măsură ce Marte ne ajută să facem toate acestea, ne poate afecta nivelul de energie, forțându-ne să încetinim și să evaluăm lucrurile. Mars retrograd nu este de obicei considerat un moment bun pentru a începe proiecte sau a face ceva nou.

Alături de Marte retrograd, avem și două eclipse. Prima este o eclipsă  de Lună Nouă în Scorpion, pe 25 octombrie. Aduce noi oportunități și noi începuturi. În timp ce lunile noi sunt în general considerate un timp de putere, nu trebuie să depui prea mult efort. Eclipsele sunt atât de puternice, încât tind să ne pună exact acolo unde trebuie să fim, nu este necesară nicio listă de dorințe. Desigur, acolo unde trebuie să fim s-ar putea să nu fie acolo unde vrem să fim, și de aceea eclipsele pot fi uneori provocatoare, dar această eclipsă de Lună Nouă din Scorpion pare să fie pe partea mai blândă. A doua eclipsă este de Lună  însângerată, pe 8 noiembrie, în zodia Taurului. Este puțin mai puțin blândă și poartă o aură de intensitate! S-ar putea să ai nevoie să te retragi, să te odihnești și să te recuperezi. Eclipsele de Lună însângerată ne pot afecta și stârni o mulțime de emoții. Ambele eclipse lucrează în tandem cu cele din aprilie-mai, așa că este posibil să observăm teme similare sau poate mai mult despre povestea care se desfășoară. Eclipsele de Lună însângerată sunt în general cunoscute pentru că aduc finaluri. Ține minte că orice se va întâmpla, va face loc pentru ceva mai bun sufletului tău.

Pe măsură ce ajungem la sfârșitul perioadei, este posibil să ne simțim puțin mai ușori și chiar revigorați. Cu energia eclipsei în spatele nostru, putem începe să vedem cum am aterizat exact acolo unde trebuie să fim.

Balantă

Pe măsură ce Soarele iese din zodia ta, s-ar putea să începi să simți că ești gata să începi un nou capitol. Soarele aduce o nouă inspirație, o nouă viață și ne energizează spiritul. Poți să simți în mod natural că ceva s-a schimbat și ești gata să începi un nou capitol. Să știi că ai universul de partea ta pe măsură ce pornești la acest nou capitol din viața ta.

Marte retrogradează pe 30 octombrie, ceea ce ne poate ajuta să ne realiniem motivațiile și să ne gândim mai profund la intenția din spatele acțiunilor noastre. Acest lucru ne poate permite într-adevăr să creăm și să acționăm dintr-un loc de intenție mai degrabă decât din ego, ceea ce este o modalitate excelentă de a începe orice nou capitol. Marte retrograd ne poate influența nivelul de energie, așa că, dacă ești dornic să începi ceva nou, acordă atenție corpului și minții.

La scurt timp după ce Soarele se mută în Scorpion, suntem întâmpinați cu o eclipsă de Lună Nouă pe 25 octombrie. Dacă ziua ta de naștere este chiar în pragul dintre Balanță și Scorpion, vei simți puternic această eclipsă. Ea are puterea de a aduce ultimele sfârșituri din viața ta. Gândește-te la evenimentele din ultimul sezon de eclipsă din aprilie-mai. Orice afacere neterminată pe care o ai de la acel moment va fi finalizată acum. De asemenea, s-ar putea să descoperi că această eclipsă ajută la deschiderea inimii tale  și reafirmă pe cine vrei să ții aproape de tine. A doua eclipsă lună este pe 8 noiembrie, cea mai intensă dintre cele două. Poate aduce câteva știri provocatoare, poate neașteptate. Ceva despre această eclipsă de lună dînsângerată te poate surprinde pozitiv sau îți poate întoarce viața pe dos. 

Scorpion

La multi ani Scorpion! Acesta este sezonul tău și va fi unul încărcat! Se întâmplă multe, așa că s-ar putea să acorzi prioritate îngrijirii de sine. Avem două eclipse în timpul sezonului Scorpion. Prima este de Lună Nouă, pe 25 octombrie, iar a doua este o eclipsă de Lună însângerată, pe 8 noiembrie. Dacă ziua ta de naștere se încadrează în 1-3 zile de la aceste date, știi că vei simți energiile eclipsei foarte puternice! O eclipsă de Soare aproape de ziua ta înseamnă că este un an al noilor începuturi transformatoare, iar o eclipsă de Lună înseamnă finalizare și sfârșit de transformare. Eclipsele ne pot face să ne concentrăm mai mult asupra sănătății și bunăstării noastre, așa că acestea pot fi, de asemenea, teme și pentru anul viitor.

Pe măsură ce Soarele intră în semnul tău, Venus va pluti aproape, trimițând vibrații grațioase, pașnice și pline de compasiune chiar în inima ta! Venus se întâlnește cu Soarele o dată pe an, așa că aceasta este o energie rară și specială, de care poți să te bucuri! Energia lui Venus ne poate ajuta, de asemenea, să ne deschidă inimile și să ne conecteze la Zeița interioară. Permite acestei energii să te umple cu un sentiment de strălucire și frumusețe. Amintește-ți cât de frumos ești cu adevărat și oferă recunoștință pentru trupul tău incredibil și inima ta. Venus în această poziție te poate face să te gândești și la valorile tale și la ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Marte, o planetă care este strâns legată de Scorpion, intră în mers retrograd. Începând cu 30 octombrie, Marte retrograd ne poate încurca cu nivelurile noastre de energie și ne poate face să ne punem la îndoială motivația de a face lucruri. Ești deja un suflet foarte întrebător, așa că s-ar putea să treci în revistă multe decizii sau obiceiuri de viață. Mergând mai departe, poți decide că unele lucruri trebuie să se schimbe. Marte Râretrograd poate crea o oarecare lenevie, așa că nu-ți face griji dacă poți schimba lucrurile imediat și ai grijă să nu rămâi blocat cu gânduri repetitive. Acordă timp lucrurilor și ai răbdare, mai ales că Marte retrograd nu favorizează nici un fel de grabă.

Pe măsură ce trecem în luna noiembrie, este posibil să începi să simți intensitatea și energia transformatoare a eclipselor. Ambele eclipse vor lumina axa dintre sine și ceilalți, așa că s-ar putea să descoperi că problemele relaționale ies în prim-plan sau problemele legate de bunăstarea ta. Cele două pot fi chiar împletite. Vei ști intuitiv dacă trebuie să faci o prioritate din ele sau un pas înapoi și să fii mai deschis și mai darnic față de ceilalți. Eclipsele în timpul zilei de naștere adaugă întotdeauna un strat de intensitate, dar oferă și un dar puternic de creștere. În timp ce pot agita oala și pot face lucrurile inconfortabile, ele ne pot ridica și la stadii superioare ale evoluției sufletești. Este posibil să ieși, la sfârșitul aceste perioade, cu inima mai deschisă și gata să începi un nou capitol.

Săgetător

Soarele care intră în Scorpion înseamnă că tu ești următorul! Acesta poate aduce o temă de sfârșituri, finalizare și nevoia de a găsi o încheiere. De asemenea, s-ar putea să descoperi că ai atins punctul de recoltare pentru ceva la care ai lucrat și poți culege beneficiile a tot ceea ce ai semănat. Gândește-te la asta ca la grădina ta în plină floare! Vezi dacă poți să fii atent sau să găsești recunoștința pentru tot ce ți-a venit în cale și tot ce înflorește.

Odată cu intrarea Marte în retrogradare, pe 30 octombrie, ar fi benefic să-ți aduci toate ratele la zi, dar nu-ți face griji dacă nu poți, ai încredere și fii blând cu tine însuți dacă motivația începe să se scufunde. Marte retrograd poate crea uneori o energie lentă, făcându-ne să ne simțim puțin epuizați și obosiți. Poate crea isenzația de un pas înainte, doi pași înapoi. Dacă începi să simți ceva din toate acestea, știi că energia lui te atrage înapoi și te ajută să încetinești, astfel încât să stai nemișcat și să asculți cu adevărat chemarea inimii tale.

Perioada Scorpionului aduce și două eclipse, prima dintre acestea fiind de Lună Nouă din Scorpion, pe 25 octombrie. Este cea mai blândă dintre cele două și poate inspira idei strălucitoare sau un nou mod de a fi. Poți să descoperi ceva despre tine sau altcineva care te ajută să progresezi. Venus, planeta iubirii, frumuseții și relațiilor va fi deosebit de activă sub această eclipsă, ajutând să strălucească toate problemele inimii. S-ar putea să te trezești că adâncești o conexiune cu cineva din viața ta. Eclipsa de Lună însângerată este a doua din serie, iar această energie este cu siguranță mai intensă. Atingând apogeul pe 8 noiembrie, această energie va fi probabil simțită chiar și atunci când intrăm în perioada zilei tale de naștere. Eclipsele de Lună însângerată aduc, de obicei, un sfârșit brusc. 

Capricorn

Dintre toate semnele zodiacului, ai reputația de a fi cel mai ambițios, dar în timpul acestui sezon poți simți nevoia să încetinești. Dacă ai ars lumânarea la ambele capete, este posibil să începi să te simți și tu ars. Marte, planeta acțiunii, a motivației și energiei retrogradează pe 30 octombrie, întorcându-ne energia spre interior. Este posibil să ne punem la îndoială motivațiile și deciziile din spatele acțiunilor.

Saturn, planeta ta conducătoare a trimis raze către Uranus, planeta trezirii și inovației. Chiar dacă aceasta este o energie globală care ajută la înclinarea balanței de la vechi la nou, este posibil să fi simțit acest lucru manifestându-se în viața ta mai puternic decât majoritatea. Această energie te-ar putea încuraja să renunți la unele credințe trecute, uzate sau învechite pentru a te îmbunătăți și a-ți ridica viața la noi niveluri. Dacă te-ai luptat între vechile căi și noile căi sau ți-a fost greu să te relaxezi, s-ar putea să găsești o oarecare ușurință pe măsură ce Soarele trece prin Scorpion.

Venus, planeta iubirii, frumuseții și a tuturor lucrurilor pe care le prețuiești, se mișcă și ea în tandem cu Soarele în prima parte a sezonului. Acest lucru aduce o energie frumoasă, de înmuiere, care sperăm că îți va aminti să nu fii atât de dur cu tine. Dacă ai luat viața prea în serios sau ai fost prea învăluit în lucruri, folosește această energievenusiamă pentru a-ți ușura sarcina și a găsi bucuria. Petrecerea timpului cu prietenii și întreținerea unor relații importante din viața ta este, de asemenea, o modalitate bună de a folosi această energie.

Prima eclipsă de Lună Nouă din Scorpion atinge vârful pe 25 octombrie și va deschide o poartă către un portal al ascensiunii. Va fi o piatră de temelie către noi realizări sau treziri. O nouă cale s-ar putea deschide pentru tine, la nivel fizic, mental sau emoțional, iar acest lucru este benefic. Eclipsele pot fi puțin intense când sosesc prima dată, așa că acordăă-ți timp să te adaptezi. Cea de-a doua și ultima eclipsă din 2022 este una mare, de lună însângerată, care atinge vârful pe 8 noiembrie în semnul de pământ al Taurului. Poartă o energie puternică, așa că este probabil că toată lumea o va simți. S-ar putea să-i găsești pe cei din jurul tău mai iritabili, sau poți observa că trec prin unele schimbări majore în viață. Poate că trebuie să fii acolo pentru a-i sprijini și a-i ghida. S-ar putea să-ți găsești darurile și talentele la nevoie. Deși poate fi necesar să fii de folos în acest moment, nu uita să-ți protejezi și propriile niveluri de energie. Respectarea granițelor tale personale va fi, de asemenea, cheia în acest moment. Pe măsură ce Soarele iese din Scorpion, lucrurile se luminează și s-ar putea să începi să te simți mai bine.

Vărsător

Scorpionul aduce o mulțime de schimbări planetare, iar la multe te poți simți foarte sensibil. Planeta ta conducătoare, Uranus, a fost destul de activă în ultimele luni, făcându-te să te simți împrăștiat și indecis. S-ar putea să nu știi în ce direcție să mergi, dar nu-ți face griji, claritatea este pe drum, va trebui doar să ai puțină răbdare! Această stare te face să te simți puțin neliniștit sau iritabil, dar vezi dacă poți folosi această energie pentru a aduce mai multă creativitate în rutina ta de zi cu zi. Nu există limite pentru cum ar putea arăta creativitatea ta,  pictura, scrisul sau ceramica pot fi modalități bune de a-ți canaliza o parte din această energie agitată. Citirea cărților de ficțiune și pierderea în lumi și povești diferite poate fi, de asemenea, o ieșire bună pentru tine.

Perioada începe cu Venus aliniindu-se cu Soarele. Aceasta este o energie frumoasă și una de care cu siguranță ar trebui să profii la maximum. Atinge această energie venunsiană pentru a deveni mai iubitor și a atinge noi niveluri de compasiune, pentru a te gândi la ceea ce este cu adevărat important pentru tine. În timp ce Venus este planeta iubirii, este și planeta care guvernează ceea ce prețuim cel mai mult. Folosește această energie a Soarelui și a lui Venus pentru a te gândi la ceea ce prețuiești cu adevărat și pentru a vedea dacă poți să-ți îndrepti energia aici.

În timp ce energiile de la Venus sunt cu adevărat frumoase și disponibile pentru a ne conecta, ne mutăm și pe teritoriul eclipseilor. Prima eclipsă atinge vârful pe 25 octombrie și este de Lună Nouă în Scorpion. Această eclipsă este cea mai ușoară dintre cele două și te va ajuta să iei unele dintre acele decizii pe care ai tânjit să le iei. Eclipsele aduc de obicei evenimente de destin, care ne pot ajuta să ne mutăm la niveluri mai înalte de conștiință. Orice decizie pe care trebuie să le luăm în timpul eclipsei vine de obicei cu un anumit nivel de ușurință și cunoaștere. Universul ne ghidează mereu, dar cu atât mai mult în timpul eclipsei, așa că ai încredere în intuiția ta

Pești

Scorpionul este un alt semn de apă, așa că ești foarte conectat la energiile pe care le poate aduce acest semn. În mod natural, ești foarte creativ, dar ai o doză suplimentară de creativitate de partea ta pe măsură ce începe această perioadă. Acest suc extra creativ curge din Venus, care va fi foarte aproape de Soare în cea mai mare parte a sezonului. Venus poartă o vibrație moale, armonioasă, pe care o poți absorbi și o poți folosi pentru a aduce mai multă inspirație în viața și în munca ta. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, s-ar putea să te trezești făcând unele dintre cele mai bune lucrări sub această energie.

Marte retrogradează pe 30 octombrie, ceea ce uneori poate încetini lucrurile, dar ești într-o poziție excelentă pentru a folosi acest efect de încetinire pentru a-ți lua timpul să creezi cu adevărat din inimă. Dacă trebuie să stabiești niște termene limită, evită să lași lucrurile pe ultimul moment. Marte retrograd poate fi o energie un pic provocatoare pentru spiritul tău fluid, așa că, mai mult ca niciodată, beneficiezi de păstrarea unei rutine sau a unei liste de lucruri de făcut. Marte retrograd va merge în noul an, așa că cel mai bine este să înveți să lucrezi cu această energie decât să lupți împotriva ei.

Scorpionul aduce și două eclipse, prima dintre acestea fiind de Lună Nouă și deschide o poartă către înțelepciunea superioară. Este posibil să experimentezi un moment a-ha sau să ai o descoperire în ceea ce privește un proiect sau o problemă la care ai lucrat. Va acționa ca un expansor al minții tale, așa că rămâi deschis la înțelepciunea și cunoștințele care curg în acest timp. A doua este o eclipsă însângerată în semnul Taurului din 8 noiembrie și transportă cu siguranță mai multă energie încălzită. Eclipsele de Lună însângerate tind să aducă finalizări și chiar sfârșituri abrupte. Să știi că, dacă ceva cade, este adesea destinat, deoarece eclipsele tind să ne pună acolo unde trebuie să fim pentru creșterea noastră. Ambele eclipse te pot face să te gândești la modul în care alegi să te exprimi și la cum poți împărtăși adevărul și viziunile tale creative cu ceilalți. Apoi s-ar putea să simți că te poți exprima într-un mod mai adevărat și mai autentic.

×
Subiecte în articol: Scorpion horoscop eclipse marte